Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Suomi-iskelmää Eskilstunassa

Sunday, November 16, 2008

Suomi-iskelmää Eskilstunassa

Jokaisen (ulko)suomalaisen sisuksissa asuu mollivoittoisia iskelmiä rakastava nyyhky? Eilinen reissumme Eskilstunaan, jossa miäs toimi Mäntysoopa ShoWn vieraana ja Minttu ja Peetu live-yleisönä, antoi ainakin vahvistusta olettamukselle.

Tiedä sitten oliko syynä rokkitaustainen erinomaisen tiukka bändi, valloittava eskilstunalainen Suomi-yleisö vai mikä, mutta Minttu oli tippa linssissä ja pala kurkussa silloinkin, kun tuli vähän iloisempia ralleja... Tai ehkä sitä on tullut aikoinaan vedettyä Uralin Pihlajat niin tarpeeksi monta kertaa iltanuotiolla, että rokkitytönkin sieluun on pesiytynyt sentimentaalinen iskelmäfani. Kikan Sukkula Veenukseen sai tosin kyllä edelleenkin ihan vanhan kunnon myötähäpeän kuristamaan hengityselimiä.

Ohjelma sinänsä on aika leppoisaa jutustelua (vaikka eräät yrittivätkin olla vähän vastahankaan ;D), pieniä haastattelunpätkiä ja sekä live- että levymusaa. Ohjelma on kuunneltavissa kokonaisuudessaan netissä noin kuukauden ja eilisen lähetys löytyy täältä: ShoW lauantaiviihdettä.
Peetulla on uudet kakkulat! Tosi hienot ja so söder-indie, jos Mintulta kysytään!

Mintun virallinen radioyleisö asu...
Minttu is COPY CAT!!
Niinkuin täällä on dokumentoitu läksin viime maanantaina liikkeelle harmaaseen Tukholmaan vuotavissa bootseissa ja ohut sifonkihuivi kaulassa. Tunnelbana-matkan aikana keskimääräinen syyskeli muuttui varsin päättäväiseksi marraskuun myrskyksi ja käsite palelen kuin eläin sai ihan uuden sisällön. Pakkotilanteessa tehty pikahankinta - Monkin muhkea kaulahuivi - osoittautuikin varsinaiseksi aarteeksi ja fiksun bloggarikollegan vinkin avulla suhteellinen lyhyyskään ei muodostunut ongelmaksi. Mintun solki on peräisin siitä anopin skottiruudullisesta hameesta, jonka lyhentämistä en vieläkään ole uskaltanut ottaa puheeksi... Kiitti inspiraatiosta Nelliina! Tämän perusteella luotan siihen, että et pistä matkimistani ainakaan kamalan pahaksesi.
Tässä on vielä kuva uutukaisesta punaisesta pikkulaukustani. Imee sisuksiinsa lompakon ja kameran, huulirasvan, kännykän ja t-bana -kortin saa ujutettua päällä oleviin pikkutaskuihin. Ei siis mikään tilaihme, mutta juuri tällaista olen ollut vailla. Passeli korvike, kun menivät kurjat myymään loppuun sen luunvalkoisen Marc by Marc Jacobsin, jonka olin jo päättänyt tilata...

Peetukin poseeraa Sisuradion toimituksen edessä.
Ihan ensikuulemalta ei ehkä tule mieleen, että jossain Eskilstunassa suomalaisen Sisuradion lähetyksessä soittaa Suomi-iskelmiä mielettömistä muusikoista koottu bändi. Kitarassa Fatboy-bändin Hannu Kiviaho, bassossa Heikki Kiviaho ja rumpuja sekä välillä kitaraa soitteli yhdestä vähän isommasta bändistä aikoinaan tuttu Harri Mänty. Solistilla Heidi Kaartolla on vankempi iskelmämenneisyys ja hänet on nähty mm. Suomen Tango-kuninkaalliskisojen finalistina.
Mintun pikkuisella digipokkarilla videoitu esitys ei todellakaan tee oikeutta bändille, mutta kyllä kuulkaa Paratiisi on ihana biisi!

Labels: , ,


Comments:
Tosi onnistunut kokonaisuus pvän asusi, Minttu!!:) Ja Peetun kakkulat ovat myös erittäin jjes<3
 
haha hyvät ideat on tehty jaettaviksi :D Mut eikö olekin ihana ihana huivi, olen kasvanut ihan täysin kiinni siihen <3 Ai juu, ja ilman sua, minulla ei muuten edes olisi tuota huivia ;)
 
Nyt mulla on jo idea magneettiin jonka sulle teen, mutta toteutukseen menee vielä hetki. Pitää tehdä värituloste sitä varten ja odotan että mulla on pari muutakin kuvaa niin tulee koko A4 täyteen niin tulee koko rahan edestä ;) Ja sitten on ne häät viikon päästä niin sen jälkeen sitten! On kyllä tulossa, en ole unohtanut :)
 
Heinis: Jee, Kiitti!! :)

Nelliina: Huivi on kyllä ihan timantti! Just täydellinen *näille* keleille! :)

Herttainen: Oi kun olet ihanainen!! Odottelen malttamattomana - mutten kuitenkaan kärsimättömänä - upeaa magneettiani! :)
 
niin mistäs tuo suloinen punainen laukku on, ei silmään ainakaan sattunut ostopaikkaa... :)
 
eikun löytyihän se tuolta alemmasta postauksesta, heh... :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?