Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Wanted: uusia laukkuja!

Saturday, September 06, 2008

Wanted: uusia laukkuja!

Olen havainnut laukkuvalikoimassani pari ammottavaa aukkoa! Ensinnäkin en omista ainoatakaan sivistynyttä kantovälinettä, johon mahtuisi A4-kokoinen paperi taittamatta - puhumattakaan saman suuruusluokan mapista. Kivat kangaspussukat eivät käy sivistyneestä kantovälineestä, vaikka painatuksessa lukisikin Carin Wester tai Jojo&Malou...

Toinen ankara tarve kohdistuu pieneen kivaan laukkuun, johon saisi näppärästi tungettua sen välttämättämimmän (kamera, luottokortti, nenäliinapaketti, SL-kuukausikortti, puuteripaperit ja huulikiilto). Ihan aina kun ei ole halua eikä jaksua raahata puolta omaisuuttaan mukana.

Ihan hillittömästi haluaisin tilata tuon kuvan pikkuisen luunvalkoisen Marc by Marc Jacobs suloisuuden... Se täyttäisi enemmän kuin erinomaisesti kaikki pikkulaukulle asettamani vaatimukset. 158 dollaria ei ole kovin paljon - eihän?? Ja rahdit ja tullit päälle vielä. Hmmmh.

Lisää Mintun pohdintoja laukkuaiheesta löytyy täältä: In Style with Minttu: Ihanat syyslaukut!

Labels:


Comments:
ei ole paljon unelmien täyttymyksestä, sanoo yksi M by MJ laukun ja pörssin ostanut..

kerran se kirpasee, muuta nyt on luottokorttilaskukin jo maksettu ;)

siitä vaan tilamaan :D kannustaa yks naispirulainen
 
Nice Devil: Uhhuh... Juu, kyllä aion tuon vielä tilata. Jos en aikaisemmin, niin ainakin sitten joululahjaksi itse itselleni! :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?