Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuninkaalliset Nobel juhlallisuuksissa

Friday, December 11, 2009

Kuninkaalliset Nobel juhlallisuuksissa

Justiinsa on päästy äimistelemästä Linnan juhlien pukuja, kun täkäläinen Nobel juhla marssittaa ihailtavaksi kuninkaallisten ja muun bättre folkin juhlaeleganssia. Kuninkaalliseen tyyliin jotenkin kuuluukin enemmän krimskramssua - tai kauniimmin sanottuna loistoa - kuin kotoiseen Linnan juhlaan. Tänä vuonna Ruotsin kuninkaalliset onnistuivat pukuvalinnoissaan hiukan sådär.

Yleensä en juuri nosta esiin täällä inhokkejani tai asioita, joista ei löydy hyvää sanottavaa oli ne sitten asioita, tuotteita tai asuja. Mutta menköön nyt tämän kerran. Perjantain kunniaksi!

Image Hosted by ImageShack.us

Ensimmäinen spontaani assosiaationi kuningatar Silvia puvusta oli, että omalla äidilläni oli tismalleen tuollainen aamutakki joskus seitkytluvun alussa. Äiskän aamutakki ei tietenkään ollut kallista brokadia, mutta se ei valitettavasti tuo Silvialle yhtään lisäpistettä.

Image Hosted by ImageShack.us

Yleensä erittäin hyviä asuvalintoja tekevä prinsessa Madeleine onnistui toteuttamaan Mintun inhokkiefektin. Vaaleaihoinen blondi, jonka hiukset on sävytetty punertaviksi korostamaan vihreää asua. Siis anteeks nyt vaan, mutta en tykkää. Musta pitsi kirkasvärisen satiinin päällä näyttää lähes poikkeuksetta halvalta (vaikka tässä tapauksessa tuskin sitä on...). Moulin Rouge -teemajuhliin ehkä sopisi jollekin luonnostaan tummaihoiselle. Jos olis pakko.

Image Hosted by ImageShack.us

Kruunuprinsessa Victoria saa kuningasperheen leideistä ainoana hyväksytyn arvosanan. Eikun annan oikein Magnan. Väri sopii Victorialle loistavasti ja muutenkin sekä malli että materiaali sointuvat kivaksi kokonaisuudeksi. En löytänyt mekosta hyvää edestä otettua kuvaa, mutta siitä näkisi, mikä tässäkin mättää. Epäsymmetriset olkaimet, hörhelöhärpäkkeet ja nauhoitukset aiheuttivat varsinaisen sekamelskan puvun yläosassa - varsinkin yhdessä prinsessanauhan kanssa. Liikaa tårta på tårta, vähempi olis ollut parempi.

Illan kaunein puku

Image Hosted by ImageShack.us

Persoonallinen, graafinen ja vahva, mutta silti naisellinen musta, valkoisin yksityiskohdin trimmattu iltapuku kirjallisuuden Nobel-palkinnon saajan Herta Müllerin päällä oli ehdottomasti illan paras. Asu sopii täydellisesti kantajalleen, hiukset ja punaiset huulet täydentävät kokonaisuuden. Olkalaukusta en ole ihan 100 % varma, mutta en viitsi alkaa nillittää. Johan sitä on tässä postauksessa tehty varmaan enemmän kuin tämän blogin historiassa ikinä. :)

Labels: , , ,


Comments:
Mielenkiintoista, minä olen ihan eri mieltä! Vihreä puku on upea, ja viimeinen musta on minusta kamala "oloasu".
 
"Vaaleaihoinen blondi, jonka hiukset on sävytetty punertaviksi korostamaan vihreää asua."

Tää on kans mun ei-tykkää osiossa. Ei kyllä oikein ole kuninkaallisella onnistunut tällä kertaa pukeutuminen.
 
Olen kyllä osittain Bisquitsin kanssa samoilla linjoilla; en tykkää ollenkaan tuosta Müllerin mustasta puvusta. Vihreä puku on mielestäni ihan ok. Tykkään väristä, mutta nuo mustat pitsit eivät ihan miellytä silmää. En kuitenkaan luokittelisi sitä huteihin :).
 
Hih, minäkin ole eri mieltä ja samoilla linjoilla Bisquitsin kanssa. Madden puku oli musta paras, Silvia ja Victorian puvut sopivan sovinnaisia nykyiselle ja tulevalle kuningattarelle. Ja tuo musta on makuuni liian simpeli.
 
Oo, minun mielestä kyllä Müller on ehdottomasti hienoin! Sainpa kerrankin vähän inspiraatiota omaan juhlapukeutumiseen, mitkään satiiniset juhlamekot paljetteineenkaan eivät ole ikinä innostaneet..
 
Bisquits: Hihi! Kivaa, että on erilaisia mielipiteitä!! :)

Laura: Varmaan heilläkin on tavallaan vaikeaa, kun iltapukujuhlia on niin paljon ja aina pitäisi kuitenkin olla jotenkin "erilainen".

Anonymous: Hitsi, mun täytyy kyllä yrittää löytää parempi kuva tuosta Müllerin puvusta... tuossa se ei kyllä ole ollenkaan edukseen!

Shandi: Näin ne mielipiteet eroavat - ja niin pitääkin!! :)

Mmaria: Müllerin puvussa oli jotain todella kiinnostavaa hiukan 20-lukuintellektuellihenkeä. Näin tv:stä juhlien aikaan tehdyn haastattelun ja olin ihan että ... wau!! :)
 
Minunkin äidilläni oli samanlainen aamutakki, ja ihan oikeaa nylon-brokadia. Kenties samaa kangasta oli vielä saatavissa.

Tykkään kuitenkin, että Madden ohi on menty ja kirkkaasti. Madde on jäänyt sellaiseksi perussvenssoniksi, kun taas tuleva kuningatar Vikkan säteilee ja on tyylikäs.
Tuo lila on ihan jees, jäähän noi hörhöt selän taa. Muller taas ei ole pukeutunut etiketin mukaisesti, mutta se taiteilijalle suotakoon.
 
Ei iskenyt Madden puku minuunkaan. Ensimmäinen spontaani ajatukseni kuvista oli kuitenkin "Härreguu, miten Silvian kasvojen iho on kireällä!"
-Tiina
 
Vihreä puku on kaunis, kun sitä kypsyttelee mielessään hiukan. Kivaa espanjalaistunnelmaa, jossa on maltettu pysyä yksinkertaisuudessa. Mutta tosiaan luonnonpunapään päällä puku pääsisi paremmin esille. Victorian puku oli vielä onnistuneempi; tosin olkapäähärpäke oli liikaa. Etuosan leikkaukset ja linjaukset eivät kyllä häirinneet.
 
Anonymous: Hih, pitäisköhän hankkia jostain tollasta brokadia ja väsätä oikein kuninkaallinen aamutakki?? :D

Tiina: Pikkuisen tosiaan vaikuttaa siltä, että Silvia on jäänyt koukkuun kiristyksiin...

Sophia: En kyllä lämpene Madden puvulle edes sulattelun jälkeen. Sen sijaan voisin vetää takaisin kritiikin Victorian puvun etuosasta. Nyt kun olen nähnyt siitä parempia kuvia, olen sitä mieltä, että se on oikeastaan aika tyylikäs. Härpäkkeet jättäisin kyllä pois edelleen. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?