Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mäntysoopa ShoW

Saturday, October 10, 2009

Mäntysoopa ShoW

Terkkuja Eskilstuna-citystä! Eilinen suora lähetys meni kai ihan hyvin... Tunnelma oli ainakin ihan mahtava, niinkuin aina ennenkin. Omaa hölinää on aina enemmän tai vähemmän tuskallista kuunnella, mutta kaikki kiinnostuneet voivat kuunnella lähetyksen Sisuradion arkistosta, jossa se säilyy seuraavat 30 päivää.
Vaikka ruotsinsuomalainen meninki ei kiinnostaisikaan kovasti, kannattaa ohjelma kuunnella jo pelkästään upean livebändin, Mäntysoopa bändin, vuoksi. Erityisesti heidän tulkintansa Dingon Levottomasta tuhkimosta kolahti lujaa... Suora linkki lähetykseen: webbradio
Sohvavieraat Sofia ja Minttu tekivät selvää jälkeä tarjoiluista. Vain yksi reppana valkoinen bilar-karkki jäi pyörimään lootaan. :)

Mäntysoopa bändi proudly presents:

Labels: ,


Comments:
sairaslomalla edelleen kuuntelen läpi postausten linkkejä, ja vähäön aikaa tätä mäntysoopaakin. Levoton tuhkimo ei kolahtanut, mut se eka, paholainen vaanii, on ihan rautaa. Voisin kuvitella, että juuri sellainen ei iske ruotsalaisiin, mut suomalaisiin kyllä. Tosin tykkäsin leffastakin kovasti.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?