Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Valkoinen kauluspaita á la Givenchy

Sunday, January 11, 2009

Valkoinen kauluspaita á la Givenchy

Ulkona on harmaata ja sataa vettä. Ihan kohta ajattelin lähteä ulkoiluttamaan ensimmäisen kerran ruususateenvarjoani, vaikka suoraansanottuna ei kyllä paljoa houkuttele. Vielä hetken pakenen kuitenkin karua todellisuutta kuumimpien kevättyylien suloiseen maailmaan.

Yksi ehdottomia täysosuma-lookeja on Givenchyn kevätmalliston valkoiseen kauluspaita(tunikaan) ja ylös puoleen reiteen nouseviin mustiin cowboy-bootseihin perustuva kokonaisuus. Kauluspaitafaniin iskee ihan täysillä siveästi ylös asti napitettu maskuliinisen puuvillainen paitajuttu. Bootsien pornovibat tietty vaativatkin kaverikseen jotain miehekästä ja peittävää. Kapealinjainen pitkähkö jakku, ankaralle keskijakaukselle pakotetut hiukset ja kiiluvaiset seriffintähdet. That's it!!

Image and video hosting by TinyPic

Paitahommelin tuunaaminen onnistuu varmasti kotikonstein, strassein koristeltuja seriffintähtiä ilmestynee Glitterin ennenkuin tämä postaus ehtii vanheta ja vastaava pitkähkö jakku taitaa peräti löytyä vanhojen bisnes-vaatteitteni joukosta. Mutta mistä ihmeestä sitä löytäisi tuollaiset bootsit?? Paitsi tietysti Givenchyltä, mutta vähän normaalimmalla hintalapulla varustettuna. Kaikki vinkit otetaan kiitollisena vastaan!!

Labels: , ,


Comments:
<3 Givenchy

Omat OTK-bootsit löytyi Suomen Andiamosta ja ovat merkkiä Bronx. Varmaan Tukholmassa on kaikissa kenkäkaupoissa oma mallinsa ja noita löytää myös second handinä aikaajoin kun vaan jaksaa etsiä. Onnea saappaiden metsästykseen!:)
 
Ihana kokonaisuus! Täydellisimmät OTK-yksilöt olen bongannut eBaysta, mutta koskaan en ole sieltä vielä mitään tilannut:D
 
nuo reisibuutsit ei olis pahemmat mokkasinakaan, ainakin mulla se jalkaanlaittokynnys laskis aika roimasti, ku nnoissa tosiaan on vähän pornahtava lateksi pinnoitus :D
 
Toi on järkyttävän hieno kokonaisuus. MINÄ MYÖS tarviin ylipolvensaappaat nyt (oon kävellyt kirppiksiltä löytyneet jo loppuun). Treen andiamossa oli niitä bronxeja kai alessakin asti, voisin matkia Anna-MAriaa...
 
Itse kyllä tarvitsisin vähintäänkin leggarit (joita en edes normaalisti ikinä käytä) jotta noin ohuella ja lyhyellä helmalla osaisin liikkua. Saappaat ovat kyllä iha komiat, ja mokkaversio voisi muakin kyllä viehättää. Tosin kun en tosiaan käytä juurikaan polvimittaa lyhyempiä hameita, niin eipä noille taitaisi tulla juurikaan käyttöä..
 
Anna-Maria: Sun bootsit on tosi hienot, mutta mun koipiin tarvisin kyllä kohtuulliset korot. Kaupoissa olen nähnyt aika paljonkin sellaisia, jotka nousevat yli polven, mutta en kyllä kunnolla reisiin asti ylettyviä.

Iinap: Tosiaan, ebaystä en ole edes katsonut. Enkä ole sieltä kyllä ikinä mitään tilannutkaan...

Piu: Totta, mokkanahkaiset toimisivat erinomaisesti myös! Mokka on sitäpaitsi yksi kevään "kuumista" materiaaleista.

Sugar Kane: Mun pitäis nyt vihdoinkin alkaa ravata kirppiksillä... Sieltä tuommoiset bootsit vois bongata just sopivasti sisäänajettuna! :)
 
Seeds: Nojuu - onhan tuo hiukan tuollainen catwalk-versio aiheesta, mutta inspiraationa ihan pistämätön!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?