Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Umbrella-ella-ella-ella

Saturday, January 10, 2009

Umbrella-ella-ella-ella

(Kuinkahan monta ziljoonaa sateenvarjoista kertovaa blogijuttua on nimetty Rihannan pain-in-the-ass hitin mukaan??)

Olemme saaneet nauttia Tukholmassa täysin poikkeuksellisesta, jo yli viikon kestäneestä talvikelistä. Varmaan siitä syystä olen ihan unohtanut esitellä yhden mielettömän joululahjan, jonka sain muutama päivä joulun jälkeen. Jälkijoululahjana. (Jälkijoululahja on kuulemma virallisesti muotiblogosfäärissä hyväksytty sana!). Tänään lämpöasteita on ollut jo se normaalit 5 ja sadetta on kuulemma luvassa viimeistään alkuviikosta.
Upea Lulu Guinnessin signeeraama birdecage-mallinen sateenvarjo!

En oikeastaan ole sateenvarjonkäyttäjätyyppiä. Saa sataa aika rankasti ennenkuin kaipaan jonkinlaista suojaa ja yleensä hakeudun siinä vaiheessa sisätiloihin. Jos joskus erehdyn kulkemaan sateenvarjo kourassani, unohdan sen välittömästi ensimmäiseen mahdolliseen paikkaan.
Läpinäkyvää ruusuin ja ruusunnupuin koristeltua uutukaistani hypelöidessäni voin aivan tuntea, kuinka sisälläni alkaa heräillä elegantti sateenvarjoa aina varmuuden vuoksi mukanaan pitävä leidi.

Sitäpaitsi mustanpuhuvassa ruusukuosissa on sen verran särmää, että se taipuu ihan mainiosti nahkarotsin kanssa käytettäväksi.
Varjon kahvassa on kaunis läpinäkyvä savunharmaa kädensija. Ja turha kai mainitakaan, että sulavanlaadukkaan mekaniikan ansiosta aukaiseminen ja kiinni laittaminen sujuu pehmeästi ja helposti. Yksityiskohtien iloa!
Britti Lulu Guinness aloitti persoonallisten laukkujensa valmistuksen vuonna 1989. Herkullisia ja leikkisiä asusteita rakastavien fashionistojen keskuudessa merkki on varsin hyvin tunnettu. Tyyliltään esim. Minna Parikka on selvästi Lulu Guinnessin hengenheimolainen. Nykyisin valikoimaan kuuluu laukkujen lisäksi kenkiä, koruja, muita asusteita, sisustustavaroita ja tuoksu.
Lulu Guinnessin slogan: Put on Your Pearls, Girls! on ihan passeli harmaaseen arkeen. Se ei kai ole ristiriidassa sen kanssa, että ihan pikkuisen toivoisin, että kohta sataisi vähän... Ihan vähän vain! :)

Labels: ,


Comments:
No tuossapa vasta Sateenvarjo! Kuulen jo sieluni korvilla, kuinka Tukholman mukulakivikaduilla kajahtaa singing in the rain...
 
Aivan älyttömän kaunis sateenvarjo! Tuosta varmasti pitää niin hyvin huolta, ettei se minnekään unohdu. :)
 
Tosi tyylikäs sateenvarjo, aivan ihana! Tuo on kyllä tosi kaukana niistä normisateenvarjoita, joista ne piikit alkaa sojottamaan, kun ne ompeleet hajoaa... Tuo tekee kyllä sadepäivistä varmasti vähän vähemmän inhottavia.
 
Voisikohan sateenvarjosta kehittää pohjoismaisia talvisäitä varten lumivarjon? Mitenköhän se onnistuis... Terv. kylteri / kauppakorkeakouluun.com
 
Kaunokainen. marimekon varjoja olen kuolannut jo pitkään.

juliet xxx
 
Nana Q: Hih! Laulamisen taidan kyllä jättää muille! ;D

Micci: Tuota ei kyllä raaski unohdella mihinkään! :)

Katja: Sellaiset hajoavat halppisvarjot ovat varmasti perimmäinen syy sateenvarjoja kohtaan tuntemaani epäluuloon...

Kylteri: No mikä ettei! ;DD

Juliet: Marimekolla on tosiaan kanssa oikein kauniita varjoja!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?