Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tavallisen torstain kivoja juttuja

Thursday, December 17, 2009

Tavallisen torstain kivoja juttuja

Ihan hillittömästi ilahduttaa, että täällä on öisen lumimyräkän jälkeen ihan kunnolla lunta! Yksi Tukholman laskettelurinteistä, Hammarbybacken, sijaitsee vain parin minuutin kävelymatkan päässä ja meille asti kuuluu, miten lumitykit tekevät kaikkensa, että rinteet saataisiin auki mahdollisimman pian. Aika pyyhkiä kesän jäljiltä pölyt pois lumilaudasta!! Jes!

Ostin eilen itselleni joululahjan... Törmäsin mitä täydellisimpään kermanvalkoiseen silkkisatiinipaitaan, enkä voinut vastustaa kiusausta. - 70 % alennus eilisen tapahtuman osallistujille auttoi hiukan päätöksenteossa. Paidan on suunnitellut Liselotte Westerlund.

Image Hosted by ImageShack.us

Hmh. Ehkäpä kaunokainen olisi hiukan enemmän edukseen, jos sen olisi silittänyt ennen kuvausta... Bongaa utelias karvakuonohäirikkö kuvasta!

Image Hosted by ImageShack.us

Toisella olkapäällä on silkkikankaalla päällystettyjen nappien rivistö. Kauluksen voi jättää auki, kuten kuvassa, tai napittaa viktoriaanistyyliseksi tötteröksi.

Image Hosted by ImageShack.us

Käsittämättömän taivaallisen materiaalin lisäksi parasta paidassa on kuitenkin ihanat napitettavat rynkkyhihansuut!

Eilen kolahti postilaatikkoon uusi Elle. Nice!

Image Hosted by ImageShack.us

Yleensä vuoden ykkösnumero on varsin ohut ja sisällöltään köyhä. Pikaselauksella vaikuttaisi kuitenkin siltä, että myös tammikuun Ellessä riittää luettavaa. Ihanan prinsessa Madeleinen haastattelu tietty ja Kate Hudson sanoo suoraan, mitä miesten päässä liikkuu. (No kyllä te tiedätte!!). Tammikuun numeron vakkari, vuosihoroskooppi, lupaa Mintulle, että för en gångs skull kan du få allt på en gång! Sitä odotellessa... ha ha!

Image Hosted by ImageShack.us

Olen saanut joskus lahjuksena tummahkon taivaansinisen jauheluomivärin Make Up Storelta. Väri on mielestäni aivan mahtava, mutta en ole vielä ikinä uskaltautunut sutimaan sitä silmiini. Ellen meikkijutusta voisi saada tarvittavan inspiraation.

Ja sit ehkä kaikkein eniten olen innoissani yhdestä ihan TAJUTTOMAN MAHTAVASTA kilpailusta, jonka todennäköisesti saan tänne blogiin!! Toivon, että homma varmistuu mahdollisimman pian, sillä en mitenkään pysty olemaan enää kauaa suu supussa... Stay tuned!

Mikä sinut saa hyvälle tuulelle tänään?

Labels: ,


Comments:
Ostin uudet ihanat kengät kun tajusin että olen ostanut uudet kengät viimeksi joskus kesällä (=liian kauan sitten) :D Kengät ovat musta hieman Minna Parikan "siipi"-kenkien tyyliset, tosin tämän lisäksi myös rusetilla varustetut :)
 
Joululoman alku saa suun muikeaksi. Samalla uuden vuoden myötä alkavat uudet haasteet. Nyt on hyvä hetki elämässä levähtää. Ja olen onnellinen. :)

Täytyy varmaan kurkata tuo Madeleinen haastattelu, sen verran utelias olen naapurimaan kuninkaallisten suhteen!
 
Jopa on kaunis paita! (Mun uutta silkkipaitaa (jonka ostin viime viikolla) ei muuten saa silittää. WTF?!)

Tuo Madde on jotain ihan laittoman sievää ja eleganttia.
 
Oj, silkkipaita on kyllä tosi kaunis :)

Niin ja hyvälle tuulelle saa esim. lumi jota tänne Suomeen on nyt saatukin sitten oikein kunnolla!
 
Hyvälle tuulelle saa se, että ensi yönä saan nukkua niin pitkään kun haluan eli minimissään 12 tuntia!

Tämä Ruotsin Ellen numero on kyllä hankittava heti kun saapuu Suomeen eli ehkäpä onkin jo lehtipisteissä. Madden haastattelu vaan täytyy lukea (ja ihailla hänen täydellistä kihlattuaan :D).
 
Kävin joululounaalla ihanassa espanjalaisessa Nuevossa ja menen vielä ystävien kanssa glögille Hoteli Tornin Atelje-baariin!
Sitten jatkan matkaani Tahkolle!

Ihana joulu lasten ja koirien kanssa odottaa!

Kiitos paljon sinulle Minttu, olet koko vuoden väsymättä jaksasanut kirjoittamalla tuoda iloa elämääni!

Hyvää joulua teille kaikille!

gemini :)
 
Slimmi: Uudet kengät ilahduttaa kyllä aina!

Stellina: Oih! Olen iloinen siitä, että olet onnellinen! :)

NinaV: No tosi outoo, että muka silkkiä ei saisi silittää! Sehän on kuitenkin kuitu, joka kestää hyvin lämpöä... Onko siinä joku pintakäsittely tai painatus, joka vaikuttaa asiaan? Muuten en kyllä käsitä koko silityskieltoa.

Juliahelmiina: Hei täälläkin on lunta ihan kunnolla! Joka vuosi ei ole ollut koko talvena niin paljon kuin on nyt (siis melkein puoli metriä...)!

Shoegal79: Madeleinen kihlattu on kyllä varsinainen unelmavävy... Itse haastattelu on varsin viehättävä, vaikka kyllä huomaa, että toimittajatkin kohtelevat prinsessaa eri tavalla kuin esim. filmitähtiä tai muita julkkiksia.

Gemini: Kiitos itsellesi, että olet jaksanut olla täällä mukana ja kirjoitella osuvia ja analyyttisiä kommenttejasi! Ne ovat olleet suuri ilo bloggarin arjessa.

Oikein ihanalta kuullostavat joulusuunnitelmasi! Toivotan sinunkin poppoollesi hyvää ja rauhaisaa joulua sekä valoisaa uutta vuotta!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?