Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Talvitakkipohdintaa

Sunday, November 22, 2009

Talvitakkipohdintaa

Niinkuin tästä käy ilmi, seuraava isompi hankintani on - tai ainakin pitäsi olla - talvitakki. Kunnon pakkaskeliin istuva takki löytyy, mutta tarvitsisin kipeästi fiksun, kaupunkikäyttöön sopivan version. Sen ei tarvitse olla mitenkään yltiölämmin, koska täällä on niin kovin harvoin pakkasta muutamaa astetta enempää. Toisaalta sen pitäisi ehdottomasti olla linjaltaan sen verran klassinen, että malli ei heti vuoden päästä ole so last season. Jotain kivaa ja persoonallisti takissa saisi kuitenkin olla - eikä ihan simppelimmät perusvetäisyt oikein inspiroi...

Image and video hosting by TinyPic

Olsenin sisarukset onnistuvat olemaan cooleja myös päällysvaatteissa. Teoriassa leopardikuosinen a-linjainen takki voisi olla hillittomän kiva. Toisaalta en pysty näkemään itseäni tarpomassa pitkin Tukholman katuja aamusumussa kissakuosissa. Sen sijaan toisen siskoksen musta pomppa voisi olla juuri se mitä haen. Perusmusta, malliltaan varsin klassinen, mutta hipsukanttaukset sekä isot napit tuovat juuri sitä kaivattua twistiä.

Image and video hosting by TinyPic

Hiukan kieltämättä himottaisi jättää väliin iänikuinen musta ja piristää katukuvaa kirkasvärisellä talvitakilla. Tykkään American takin hiukan vadelmaan taittavasta sävystä - eikä reilusti a-linjainen mallikaan ole hullumpi. Pussittavat vajaamittaiset hihat eivät oikein iske, mutta tuskin päädyn takkiostoksilla tismalleen samaista mallia sovittelemaan.

Image and video hosting by TinyPic

Varsin vaisun oloinen Kate on kiskonut päälleen maskuliinisesti leikatun tweed-takin. Taitaapi olla Chanel - ellei sitten Burberry, jonka talvimallistosta löytyy yllättävän paljon just tweediä. Ihan vastaavia en muista nähneeni missään tavalliselle lompakolle sopivassa mallistossa. Vinkkejä kivoista Katen takin tyyppisistä vetimistä otetaan kiitollisena vastaan!!

(Miten muuten pikku Surilla voi olla sandaalit ja paljaat varpaat, kun äidillä on selkeästi huomattavasti viileämpään keliin passelit jalkineet??)

Labels:


Comments:
Kivoja vaihtoehtoja kaikki, tuo toisen Olsenin musta takki kolahtaa näistä eniten ja olisi varmasti käyttökelpoinen monta vuotta. :)

Katseeni kiinnittyi myös Surin sandaaleihin, niissä kun on kaiken lisäksi vielä korot! Pikkulapsella! Huh huh.
 
Mää en nyt enää voi muuta ajatella ku noita Surin kenkiä :D
 
Sama täällä, aivan järjettömät läpsykät... sandaalit ilman sukkia vaikka on toppatakkikeli?!? Joko äiti on nyt tosiaan ollut yhtä väsynty kuin miltä näyttää, tai sitten siellä harrastetaan vähän liian vapaata kasvatusta.
 
Meillä on yleensä toisinpäin: minä kipittelen minissä ja sandaaleissa ja lapset taas on puettu toppapukuihin ja talvikenkiin...
 
Sinuna valitsisin värikkään talvitakin, esim. punaisen, värit nimittäin pukee sua erittäin hyvin ja sopii sun naiselliseen tyyliin!

-Sade
 
Anna-Maria: Mahtaakohan vain tuollaista stailia hipsureunatakkia löytyä mistään budjettiin sopivaan hintaan? Mutta joo... se olisi kyllä ihan täydellinen!

Tiina: Aika hurjan näköistä menoa kieltämättä!

Seeds: Todennäköisesti molempia...

Shandi: Niin meilläkin! :D Mutta niin päin se on mielestäni ihan ookoo. :)

Sade: Tykkäisin itsekin jostain tuollaisesta punaisesta takista. Pelkään vaan, että siihen kyllästyy nopeasti. Haluan, että jaksan katsella talvitakkiani pitkään... :)
 
Itse sain mieheltäni viime jouluna lahjaksi punaisen polven yläpuolelle ylettyvän talvitakin. Siinä on hieman erikoisempi leikkaus ja erikoiset napit. Siitä huolimatta en ole kyllästynyt yhtään, vaan takki on edelleen kaunein takki minkä omistan ja käytän sitä jatkuvasti!
 
Turun Zarassa näkyi tuon tweedin näköinen talvitakki :)
 
Anonymous: Joo tosiaan, eihän väri pelkästään määrää sitä, miten nopeasti kyllästyy. Päinvastoin johonkin mustaan voi kyllästyä heti, jos se ei ole heti aluksikaan tuntunut "siltä oikealta".

Anonymous: No, Zara on kyllä yleensä nopsa haistamaan trendejä. Pitääpä käydä tsekkaamassa! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?