Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Listajuttuja ja linkkivinkki

Wednesday, November 18, 2009

Listajuttuja ja linkkivinkki

Bongasin yhdestä suosikkiblogistani hauskan listan. Vapaasti suomennettuna totuuksia Mintusta...

1. Kolme viimeistä ostostani: Jos laskee oikein niuhosti niin Jimmy Choo for H&M kengät (oikea ja vasen) sekä saman malliston rannekoru. :)

2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni: Varmaan Jari Sarasvuo jonkun ziljoona vuotta vanhan työkeikan vuoksi. Ja tietty kaikki ihanat bloggarijulkkikset Stellasta MouMouhun ja Nelliinaan!

3. Viimeksi googlasin eilisiltaisen Kamelo Partyn osoitteen Östermalmilla

4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni on varmaan jokin niistä noin ziljoonasta kasvonaamiosta, jotka eivät varmasti sinänsä ole huonoja, jos niitä vain joskus tulisi käytettyä.

5. Käsilaukussani on juuri tällä hetkellä... ihan liikaa kaikenlaista paperisilppua, esitteitä, pressimateriaalia etc, jotka painavat noin tonnin.

6. Suosikkikatuni koko maailmassa on se, joka johtaa kotiin. Luv!

7. Tyypillisin asuni ainakin tällä hetkellä on kapea hame, simppeli t-paita, neuletakki, huivi ja OTK:t.

8. Hienoin/kallein ostokseni on kaksi kaunista laukkuani: ruskea Marc by Marc Jacobs ja musta Botkier

9. Olen riippuvainen rakkaudesta, naurusta, läheisyydestä, pehmeistä kosketuksista ja Cliniquen Stop Signs -käsivoiteesta

10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla: naisellinen, rento, "with a twist" (käy varmaan yhdestä sanasta??)

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa, se olisi mieluiten Chanel, mutta silloin en varmaan shoppailisi ikinä mitään, joten vastaan Acne

12. En ole ikinä ostanut mitään Asokselta. Mikä ihmeen muotibloggari tääkin luulee olevansa, kun ei ole ikinä tilannut mitään Asokselta??

13. Parhaat outlet-löydöt teen ehdottomasti Stockholm Quality Outletissa Barkarbyssä. Tekisi kyllä mieleni mennä penkomaan Pohjois-Italian kuuluisia laatu-outleteja...

14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin, valitsisin täysin empimättä Madonnan. Tai sitten Cameron Diazin. Tai ehkä kumminkin Gwyneth Paltrown. :)

15. Seuraava suuri hankintani on todennäköisesti talvitakki. Omasta garderobista ei löydy käyttökelpoisena kuin maastonvihreä Whyredin maihinnousutakki. Tosin Karkin takki on saanut olla itselläni käytössä nyt, kun tyttö kiertelee Aasiaa eikä paljon takkeja tarvitse!

16. Tyyli-ikonini on ehkä sitten kuitenkin Madonna. Ainakin noin niinkuin inspiraatio-mielessä. Jos nyt yksi pitää mainita.

17. Kenkävalikoimassani on aivan liian vähän matalia, järkeviä ja/tai täkäläiseen loppusyksyiseen keliin sopivia vaihtoehtoja.

18. Unelmieni laukku on ehdottomasti Chanelin 2.55 mustana, hopeisin yksityiskohdin. Call me traditional...

19. Käytän kuukaudessa vaate- yms. shoppailuun melko vähän, mutta ilmeisesti kuitenkin enemmän mitä kuvittelen. :)

20. Verkossa shoppailen mieluiten Go 4 it vol. 2 -putiikissa!! No eivais! :D Nelly.com on uusin tuttavuus, johon olen tosi tyytyväinen. Net-a-porterille tekisi mieluusti useamminkin tilauksia, jos vaan budjetti antaisi myöten.

21. Suosikkimuotiblogini on iloinen, positiivinen, siinä on hyviä kuvia ja inspiroivaa tekstiä. Tähän olisi varmaan pitänyt laittaa linkkilista, mutta sen toteuttaminen tuntuu ihan mahottomalta jo pelkästään sen vuoksi, että siitä tulisi aivan tajuttoman pitkä.

22. Olen kauneimmillani hyvin levänneenä, iloisena ystävien seurassa.

23. Makutuomarinani toimii blogini kaikki ihanat lukijat sekä tietty aina ankaran rehelliset Peetu ja Karkki

24. Hiukseni ovat pitkät ja vaaleat. Tosin ei kuitenkaan luonnostaan vaaleat. Tuskin oma äitinikään muistaa enää oikeaa hiusväriäni.

25. Toiveammattini on edelleen hakusessa... :D


Haastan mukaan kertomaan totuuksia itsestään: Annan, Jenni!:n, Nadjan, MouMoun, Nelliinan, Sallan ja Jennin.

Ja sitten vielä se linkkivinkki. Mintun Tukholma-höpinöitä voi lueskella eilisestä Turun Sanomista: Muotimatkalla Tukholmassa

Labels: ,


Comments:
Kiitos haasteesta! :) Tämä oli hauska, pääsee varmasti toteutukseen vielä tällä viikolla. :)
 
hei Minttu,
oliko jossain postauksessasi kuvaa Whyredin parkasta?
 
kiitos haasteesta!
oon kyllä vähän kateellinen tosta Jari Sarasvuon puhelinnumerosta :D
 
Tack haasteesta, minä oonkin melkoinen julkkis muahaha x) not. Hirvee himo tuli alkaa täyttään heti... ikävää vaan että pitäis tehdä töitäkin. Pitäisi.

ps. toi paperisilppu laukunpohjalla... huokaus, liian tuttua!!!!
 
Kiitti haasteesta :) Teenkin varmaan piakkoin!
 
Jenni: Kivaa! Hauska kuulla sunkin "salaisuuksia"!

Kirsi: Luulisin, että viime talven kuvista löytyisi parempiakin versioita, mutta tässä nyt ainakin yksi: http://go4itvol2.blogspot.com/2008/12/yasuragiin.html

Nadja: Ha ha - en kyllä tiedä onko Sarasvuolla enää sama numero, mutta olen aika huono päivittämään kännykän muistiota! :D

Nelliina: Odotan innolla vastauksiasi!! :)

Jenni: Jee! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?