Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Syksyn pelastajat TOP 5

Sunday, September 06, 2009

Syksyn pelastajat TOP 5

Voi mitä ihania, positiivisia vinkkejä sainkaan syysmasiksen ehkäisyä varten! Aika monet olivat samoilla linjoilla - lämmin sohvannurkka ja inspiroiva puuhastelu tuntuu olevan monelle syksyn parasta antia. Tässä vinkkien TOP 5:

5. Kuppi kuumaa kaakaota/teetä
Kannutolkulla ihanasti lämmittävää teetä. Omat suosikkini juuri tällä hetkellä ovat inkiväärin tuoksuinen Yogi tea ja vaniljalla maustettu Rooibos tee. Ekologista ja bio-orgaanista tee-hippimeininkiä... :D

4. Hyvää lukemista

Pehmoinen viltti, mukava sohvannurkka ja miksei pari kynttilää tuomassa tunnelmaa täydentävät lukunautinnon. Kiiltäväpintaiset fashion magazinet ja mukaansatempaavat romaanit ovat lukulistan ykkösenä!

3. Täydelliset syyssaapikkaat
Ihkauudet bootsit nostavat nautintokerrointa, mutta iloinen jälleennäkeminen kevään ja kesän vaatehuoneen perukoilla majailleiden lempparisaapikkaiden kanssa toimii myös erinomaisesti. Bootsit jalkaan ja baanalle. Kyllä se siitä...

2. Elokuvat nautittuna elokuvateatterissa

Kesällä sitä harvemmin malttaa hautautua elokuvateatterin pimeyteen. Syksyiset illat sen sijaan suorastaan kutsuvat nauttimaan hyvistä elokuvista. Miksei sitä kotonakin voi katsoa uusintoja lempielokuvistaan, mutta oikeasti teatterissa tunnelma on monikertainen.

And the winner is...

1. Poimi syksyn valoisat hetket!

Ehdottomasti paras vinkki syyskaamoksen kestämiseen on ulkoilu! Valoisia hetkiä riittää kaikesta huolimatta ja fiilistä nostaa kummasti, kun jaksaa vaivautua ulos nauttimaan niistä. Työssäkäyvälle se voi tuottaa hiukan hankaluuksia, kun aamulla töihin lähtiessä on jo pimeää eikä iltapäivälläkään enää aurinko juuri paista. Pieni visiitti ulkoilmassa lounasaikaan ja viikonlopun vapaiden hetkien tehokas hyödyntäminen antavat kuitenkin ainakin jonkunverran mahdollisuuksia tarpeelliseen valohoitoon.

Voittovinkin lähetti nimimerkki Seeds. Voittajalle lähtee pieni piristypalkinto, joka sisältää mustan meikkipussukan, Isadoran huulipunan ja Make Up Storen pienen taskupeilin.
Seeds, lähetätkö yhteystietosi osoitteeseen: go4itvol2@gmail.com, niin laitan palkintosi postiin!

Suurkiitokset kaikille vinkkejä lähettäneille ja onnea voittajalle!!

Labels: ,


Comments:
Tuo Yogi-tee oli munkin suosikkini erityisesti pari talvea sitten, ihanan lämmittävää erityisesti jos on flunssainen.
 
Hitsi, mähän en koskaan voita yhtään missään mitään. Jospa tämä tuuri tarttuisi nyt Lottoonkin.:)

Laitan yht.tiedot tulemaan.
 
Hyviä vinkkejä kaikki!

Tallinan vanhankaupungin puolella on mauste- ja irtotee kauppa, jonka omistajille voi kertoa huolensa. Heillä on kaikki laadut ja olen kertonut stressistä, väsymyksestä, vatsanpuruista ja aina on nostä ihanista purnukoista löytynyt juuri ongelmaani sopiva tee. Join pitkään punaista teetä, mutta nyt uskon vahvasti että juuri valkoinen tee ratkaisee kaikki ongelmat!

Olen niin iloinen seedon puolesta! Vuosi sitten minäkin, joka en voita koskaan missään, sain iloisen yllätyksen juuri mintulta!
Oli tosi kivaa!
Mukavia syksyhetkiä kaikille!

Ullaursula
 
Nuo Yogi-teet ovat huippuja! Suosikkejani ovat Choco Aztec Spice ja Licorice Egyptian Spice. Tilkka maitoa sekaan, ja ah.
 
Parasta on kyllä sohvannurkaan käpertyminen kaakaon / teen kanssa ja siten katson jotain hömppää telkkarista. Piristää oikeasti :)
 
Tuike: Flunssalta ollaan toistaiseksi vältytty, mutta inkiväärin maku ja tuoksu on kyllä aivan ihanat! :)

Seeds: Pidän peukkuja!! En ole vielä saanut yhteystietojasi muuten...

UU: Olen kuullut ennenkin tuosta samaisesta irtotee-puodista. Pitäisi joskus oikein pistäytyä!

Riite: Noita kyseisiä makuja en olekaan testaillut, kun jumitan vain inkivääriteessä. Täytyypä laittaa ostoslistalle!

Ellie: Ihan totta! Hömppä on aivan liian aliarvostettua! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?