Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Helsinki Vintage -kisan voittajat

Saturday, September 19, 2009

Helsinki Vintage -kisan voittajat

Kuka mahtaakaan päästä ilmaisilla lipuilla ensi viikonloppuna järjestettävään mahtavaan ohjelmalliseen myyntitapahtumaan Helsinki Vintageen??
Kaikki kilpailuun tulleet vastaukset olivat niin hyviä, että vaikutusvaltainen raati olisi mieluusti antanut vapaaliput ihan jokaiselle. Lopulta kuitenkin voittajiksi selviytyivät:

Turun Tilda

perustelullaan:

1. Ensinnäkin menin naimisiin, mutta häämatka on tekemättä.

Mies teki häämatkan jo keväällä miespuolisen ystävänsä kanssa Jurmoon, ulkosaaristoon. Nimittäin BONGAAMAAN muuttolintuja (on biologi)! Mielestäni hyvä vastaveto olisi se, että pääsisin jonkun naispuolisen ystäväni kanssa omalle häämatkalleni Helsinki Vintage-tapahtumaan ;)

2. Lisäksi asumme tällä hetkellä anoppilassa oman kämppämme putkiremppaa paossa. Voiko nuoren parin elo enää romanttisempaa olla? Nyt on kuukausi mennyt, mutta vielä olisi toinen jäljellä. En kestä enää... Nuorikon tuskaa helpottaisi kovasti pääsy ihanaiseen vintage-kokoontumiseen. Antaisi kummsti potkua lokakuuhun ;)

Jenni


perustelullaan:

Voi ei, tällaisissa kilpailuissa tulee aina sellainen olo, että no ei minulla ole mitään mahdollisuuksia voittaa. Mutta tulinpa nyt kokeilemaan kuitenkin. :)

No miksi juuri minun pitäisi voittaa? Koska en ole koskaan aikaisemmin käynyt tuossa tapahtumassa, vintage on erittäin lähellä sydäntä ja olen toivottoman köyhä opiskelija-parka tällä hetkellä. Ja viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä olisi tietysti aivan mahtavaa saada treffata tuolla sinut Minttu pitkästä aikaa. :)

Paljon onnea voittajille ja suurkiitokset kaikille osallistujille!!

Turun Tilda ja Jenni, lähetättekö koko nimenne ja ystävänne nimen osoitteeseen go4itvol2@gmail.com, niin pääsette Helsinki Vintagen vieraslistalle!

Labels: ,


Comments:
Voi vitsit! :D Mieletöntä, että voitin! Kiitos Minttu! :)
 
Olipa yllätys että Jenni voitti ;)
 
Sulla on ihana blogi; tykkään kovasti ja käynkin päivittäin katsomassa onko mitä uutta!
 
Hei Minttu! Ihanaa, että voitin :) Minulle tuli mahdollisia aikatauluongelmia. Ilmoittelen tämän päivän kuluessa, pääsenkö tapahtumaan vai voisiko lippuni arpoa uudestaan. Pahoittelen hidasta reagointia

terkuin Tilda
 
Anonymous: No parhaat perustelut hei. ;D
 
Jenni: Hih! Pitäkäähän kivaa Helsinki Vintagessa!

Anonymous: :)

Laura: Ihana kuulla, että tykkäät!

Turun Tilda: Ok - ilmoittelethan mahdollisimman pian. Tapahtuma on jo ensi sunnuntaina!

Jenni: No just niin! :)
 
Heippa Minttu! Eli tilanteeni selvisi. En valitettavasti ehdi Helsinkiin tuolloin. Voit arpoa lippuni uudestaan. Kiitoksia vielä mahdollisuudesta :)

terkuin Tilda
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?