Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Voita liput Helsinki Vintage -tapahtumaan!!

Tuesday, September 15, 2009

Voita liput Helsinki Vintage -tapahtumaan!!

Vajaan parin viikon päästä - eli sunnuntaina 27.9. - pyörähtää käyntiin mahtava ohjelmallinen myyntitapahtuma Helsinki Vintage! Viime kerrasta puitteita on kehitetty paljon ja etenkin alkuryysiksen aiheuttamaa tungosta luulisi helpottavan häppeningin siirtyminen noin ziljoona kertaa isompiin tiloihin Kaapelitehtaalle.

Ei ihme, että erittäin hip Helsinki Vintage on bongattu toisella puolella maapalloa asti!
Ennakkolippujen myynti Tiketissä sujuu kuulemma kuin kuumille kiville. Mikä on tietty ihan ymmärrettävää, sillä ennakkolippujen haltijat välttävät lipunoston aiheuttaman hässäkän ovella ja pääsevät näinollen ennen muita penkomaan myyntipöytien aarteita!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi ja ystävällesi himoitut ennakkoliput Helsinki Vintageen! Perustele tämän postauksen kommenttilootassa, miksi juuri sinun pitäisi saada kaksi lippua tapahtumaan. Kaksi parasta selitystä voittaa ja kummallekin on siis jaossa kaksi lippua!

Aikaa vastaamiseen on perjantaihin 18.9. asti.

Ei muuta kuin perusteluja kehiin ja liput ovat sinun!!

Labels: ,


Comments:
No tietysti että en ikinä ole ollut siellä, ei omasta syystä toki. Lisäksi olen halunnut tutustua vintageen yleensäkin, (joka tässä käpykylässä ei ole oikein mahdollista)joten mikä olisi parempi paikka siihen tutustua kuin sille omistettu tapahtuma.
 
Mun kesä oli ehk maailman työntäytteisin ja tylsin enkä ehtiny osallistuu minkään sortin festivaaleihin tai tapahtumiin. Nyt heti syksyn alust alko tiukka opintojakso, sää synkkeni jne, joten tää tois oikeesti jotain odotettavaa ja ihanaa. Ehkä myöhäiset kesälomafiilistelyt messuilla sitten :D

and I just love vintage!

mari
 
Helppoa. En ensinnäkään ole ikinä käynyt siellä, ja kuulin että viime vuonna oli sellainen tungos, joten olen ihan tyytyväinen etten käynytkään. Nyt uudessa paikassa toivon mukaan on tilaa hengittää!

Lisäksi se, että en _ikinä_ onnistu löytämään mitään vintageaarteita toisin kuin monet muut. En ymmärrä, huono tuuri? Kai ne sitten tuolta löytyisi jos jostain? :-)
 
Minun piti jo viime vuonna mennä, mutta ketään kaveria ei kiinnostanut ihan niin paljoa. Yksin on vähän tylsä mennä. Olen harrastanut vintagebongailua/keräilyä yli 20 vuotta, ennen kuin siitä siis tuli mitään vintagea. Messut kiinnostavat siksikin, että haluaisin saada myydyksi tilaa viemästä pari todellista Vintage-iltapukua, ja muuta vintage-kamaa joita olen kirppiksiltä ostanut juuri tuolloin aikoja sitten. Ajattelin jo vuosi sitten, että siellä voisi ainakin kysellä jos jotakuta alan ihmistä kiinnostaa.
 
Voi kamalaa tälläinen perustelu ja itsensä kauppaaminen :-DD en osaa yhtään!
No ainakin yksi iso syy on se, että minua kiinnostaa aivan suunnattomasti mennä, toisena tulee se, että tapahtuma on minulle täysin uusi ja kolmantena ihan vain yleinen uteliaisuus kyseistä tapahtumaa kohtaan.

En ole niinkään vintageharrastaja, vaikka kirpputoreilla koluankin melkein päivittäin, joten tekisi mieli hieman tutustua asiaan, jos hurahtaisi siihenkin :-)

Sekavan romaanin kuittaa: piu!
 
Voi ei, tällaisissa kilpailuissa tulee aina sellainen olo, että no ei minulla ole mitään mahdollisuuksia voittaa. Mutta tulinpa nyt kokeilemaan kuitenkin. :)

No miksi juuri minun pitäisi voittaa? Koska en ole koskaan aikaisemmin käynyt tuossa tapahtumassa, vintage on erittäin lähellä sydäntä ja olen toivottoman köyhä opiskelija-parka tällä hetkellä. Ja viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä olisi tietysti aivan mahtavaa saada treffata tuolla sinut Minttu pitkästä aikaa. :)
 
Moikka!

Mä haluaisin voittaa nää liput siksi, että mulla on yks ystävä, jonka tiedän RAKASTAVAN Vintagea sanan intohimoisimmassa merkityksessä -hän keräilee asioita, tutkii lehtiä, tuunaa, seuraa, tekee leikekirjaa jne! Mä olen valitettavasti viettänyt tän ystävän kanssa viimisen vuoden aikana aivan liian vähän aikaa ottaen huomioon miten paljon me ennen yhdessä oltiin. Siksi mä haluaisin yllättää Hänet ja viedä näille messuille! Mitä itseeni tulee, myönnän, että mä en ole koskaan perehtynyt Vintageen sen enempää vaikka termi on pyröhtänyt silmissäni enemmän kuin miljoona kertaa. NYT OLISI KORKEA AIKA, sillä ajatus VIntageen tutusmiseen pintaa syvemmältä kiehtoo suuresti. Tutuisin tässä asiaan, jonka olen aiemmin häpeällisesti sivuuttanut ja lisäksi tämä lähentäisi varmasti minua ja minulle tärkeää ihmista.

TErkut, Jasmina :)
 
Mun pitäisi voittaa siksi etten koskaan saa aikaiseksi mentyä tuollaisiin tapahtumiin vaikka haluaisin. Kun olisi liput taskussa niin sinne olisi ihan pakko mennä ;)
 
Minun on melkein pakko valmistua tämän vuoden puolella, joten gradu olisi saatava valmiiksi viimeistään marraskuun loppuun mennessä. Kaksi kuukautta siis aikaa paahtaa täysillä arkipäivät. Viikonloppuisin on pakko hengähtää, ja vierailu tuollaisessa tapahtumassa olisi ihana hengähdystauko. Pitää olla jokin palkinto, mitä odottaa, kun raataa: istuu, ajattelee ja puree kynsiään tietokoneen ääressä. Ui jui, nytkin on kynsinauhat ihan verillä... Toisekseni voisin ilahduttaa toisella lipulla joko siskoani tai erästä kaveriani, joka olisi tapahtumasta aivan haltioissaan.
 
Mun kuuluisi voittaa liput siksi, että mulla on ensi viikolla 40-vuotissynttärit eli olen ihan vintagekamaa ittekin : ) Ja siksi, etten viimeksi viitsinyt lähteä sinne, kun satoi.
 
Hei.
Huomasin ihmeekseni, että olen erityistykästynyt vintagevaatteisiin. Ehkä siksi, että huomasin niiden sopivan vyötärölleni ja muullekin keholle hyvin.

Ehkä siksi, etten ole vuosiin ostanut vaatteita kuin kirpputoreilta, ja olen omaksunut hieman vihreää elämäntapaa (muutenkin kuin taannoin hiusvärissäni.)

Vintagevaatteethan ovat vintagea, hitsiläinen, eli vain kirpputorikamaa, mutta vähän tyylikkäämpää. Joten voisin jopa ostaa jotakin, koska normaaleista kaupoista ei enää sielu anna myöten ostaa, ja täällä päin kirpputoreilla myydään vain mummojen kenkiä, juku!
 
Missaan kaikki mahdolliset kivat tapahtumat takapajuisen asuinsijaintini takia. Lisäksi yrittävänä yh:na vapaa-aika on muutenkin kortilla, lähteminen tapahtumiin siten on joskus kovin vaikeaa.
Mutta... Jospa minulla olisi itselleni ja kaverille liput, olisi "pakko" lähteä viettämään ihkaihanaa viikonloppua Hesaan vintagen merkeissä!
 
Hei Minttu! Minulla on kaksi hyvää perustelua:

1. Ensinnäkin menin naimisiin, mutta häämatka on tekemättä.

Mies teki häämatkan jo keväällä miespuolisen ystävänsä kanssa Jurmoon, ulkosaaristoon. Nimittäin BONGAAMAAN muuttolintuja (on biologi)! Mielestäni hyvä vastaveto olisi se, että pääsisin jonkun naispuolisen ystäväni kanssa omalle häämatkalleni Helsinki Vintage-tapahtumaan ;)

2. Lisäksi asumme tällä hetkellä anoppilassa oman kämppämme putkiremppaa paossa. Voiko nuoren parin elo enää romanttisempaa olla? Nyt on kuukausi mennyt, mutta vielä olisi toinen jäljellä. En kestä enää... Nuorikon tuskaa helpottaisi kovasti pääsy ihanaiseen vintage-kokoontumiseen. Antaisi kummsti potkua lokakuuhun ;)

terveisin yksi kärsivä ope Turusta eli Tilda
 
Vintage-happening olisi oiva syy kerätä mimmit kokoon ja viettää Todellista laatuaikaa!:)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?