Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

The Pretenders

Saturday, June 13, 2009

The Pretenders

The Pretendersin keikka eilen Where the Action Is -festareilla oli aivan käsittämättömän törkeän hyvä! Etukäteen odotukset oli niin korkealla, että olin hiukan varautunut siihen, ettei kukaan pysty niitä ylittämään. Kuinka väärässä olinkaan! Chrissie Hynde oli aivan mielettömässä vedossa ja bändi kuullosti tajuttoman hyvältä. Pure pleasure!!

Lisäksi Chrissie näytti just niin uskomattoman coolilta kuin vaan on mahdollista. Ei yhtään ihme, että ms Hynde on tyyli-ikoni monelle meistä. Eikä vähiten sen takia, että hän onnistuu olemaan täydellinen esimerkki siitä, miten ei ole pakko lokeroitua tantta-kategoriaan vain siksi, ettei satu enää olemaan parikymppinen.

Chrissie äger!

Chrissien lavalook: polvista risat kuluneet farkut, luumun värinen tiukka toppi, hiekan värinen räätälöity liivi, frakkitakki (makea turkoosi silkkivuori!) ja hiekan väriset polvipituiset saappaat.
"Little rain has never hurt the vikings" - Chrissien kommentti, kun sade vaan yltyi setin keskivaiheilla. :D Hyvä meninki!Tässä vielä pieni tunnelmapala eiliseltä. Videon loppu on vähän epävakaa, kun käsi alkoi väsyä...

Labels: ,


Comments:
Voi, ihana Pretenders ja Chrissie! Kiitos videon jakamisesta - hyvä mieli! :) Sitähän on oltu ihan melkein etupellissä rokkaamassa :)
 
Teini-iän suosikkini Pixies soitti eilen myös tuolla samoilla festareilla. Hieman harmitti täällä naapurimaassa. Myös The Pretenders ja Fever Ray oisi ollut minun "to see-listalla", jos oisi siellä :)
 
Go Chrissie! Näyttää kyl edelleen ihan loistavalta, lisäsin frakin pakko joskus saada -listaani.
 
Duussi: Jes! Oli ihan älyttömän hienoa! :)

Marsu: Sekä Pixies että Fever Ray tuli tsekattua! Rok rok! :)

Sugar Kane: Ajattelin ihan samaa - eli pakko saada frakkitakki! :)
 
Crissie on jo 57 ja rokkaa täysillä. Ei näytä yhtään hassummalta sen ikäiseksi.

Jotkut kuuskymppiset näyttää takaapäin kakskymppisiltä ja edestä...öh...oikeen ikäisiltä , ja tämä on aika spuukia.

Minä olen viiskymppinen ja sinnittelen vaatetsunamissa, mitä laittaa päälle. Ikuinen kysymys, oli ikä mikä tahansa.

UU
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?