Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ostoksii - Dagmar!!

Wednesday, June 10, 2009

Ostoksii - Dagmar!!

En sitten ehtinyt aamulla ennen kasia roikkumaan ovenkahvaan odottamaan Dagmarin ystiksen aukeamista. Parhaimmat (neuletakki)herkut oli kuulemma viety käsistä saman tien - kuten aina, mutta monenlaista kivaa sieltä kuitenkin vielä iltapäivälläkin löytyi. Ankaran pohdinnan jälkeen jätin sinne holkkihihaisen selästä napitettavan mustan silkkisatiinipaidan, samanlaisen paidan mustan, oliivinvihreän ja tomaatinpunaisen sävyissä, törkeän upean tomaatinpunaisen lepakkohihaisen silkkimekon ja ekopuuvillasta valmistetun kauniin kauniin reikäneuleisen mekon.

Kassalle asti kiikutin smaragdinvihreän puuvillaisen kietaisupaidan ja tunnusomaisesti Dagmar-raitaisen tuubineulemekon.

Vähän ryppyinen tuo kaunis kietaisutoppi, mutta oli muka niin kiire kuvaamaan...
Malli on ovelasti vinoon leikattu, minkä ansiosta topin kietaisupuoliskot asettuvat nätisti eivätkä yritä esitellä rinnuksia liian avomielisesti, mikä on monesti kietaisumallien ongelma.
Olkapään laskostelu antaa kivaa väljyyttä. Tykkään myös kovasti huolittelemattomasta reunasta, jonka ansiosta yleisilme on vähän vähemmän vakavamielinen.
Itsellenikin yllätyksenä tullut värien himoaminen ei näköjään jäänyt Singaporen aurinkoon. Supervihreän topin lisäksi uutukainen neulemekko on harvinaisen värikylläinen hankinta aikaisemmin varsin musta-harmaa-valkoinen -linjalla kulkevaan garderobiini...
Mekko ei siis ole ihan täysin pötkötuubi vaan helmaosuus vaikuttaa joustinneuleen ansiosta melkein pliseeratulta.
Tykkään ihan hulluna mekon värisävyistä, koralli hallitsee, mutta musta, luonnonvalkoinen ja harmaa raamittavat ja antavat ryhtiä.
Harmaankalsea keskiviikko alkoi nyppiä sen verran lujaa, että päätin piristää itseäni lakkaamalla kynnet häpeilemättömän mehukkaiksi.
Pikkuisen oranssilla taitettu punainen sopii fiilikseen täydellisesti. Ja se sopii sitäpaitsi uusiin Dagmar-hankintoihini ja todistetusti antaa hehkua mustiin jumitusasuihinkin. Upea sävy tulee Essieltä ja sillä on tulevaisuuden uskoa kohottava nimi: Fifth Avenue!

Labels: ,


Comments:
Oi, miten kaunis tuo vihreä kietaisupaita! Mä tykkään tosi paljon kaikista kietaisumallisista vaatteista. :)
 
Kietaisupaita on kyllä aivan upea löytö! Minäkin haluan.
 
Hienot vetimet! Ja hieno kroppa! Vaatehankintoja olisi kyllä paljon helpompi tehdä, kun ei tarvitsisi pähkäillä michelin-renkaiden kanssa...
 
Mielettömän hyvällä maulla valitut vetimet! Ottaisin nuo omaan vaatekaappiini milloin vain! Juu täytyy sanoa, että sulla on nelikymppiseksi aivan upea kroppa!

-Sade
 
Nyt tekee mieli kommentoida vähän anonyymiä. Minusta monen naisen kroppa ja yleinen ulkomuoto vain paranee iän myötä. Olen satavarma, että Minttukin on niitä naisia, jotka näyttävät paremmalta nyt kuin kaksvitosena. Ryhti, itseluottamus ja asenne tekevät niin paljon.

Kiva Minttu että käytät värejä. Erotut eduksesi "rouheasta" massasta!
 
Tuo mekko on todella kaunis! Ja sinua kyllä pukee kieltämättä nuo heleätkin värit. Ihanan kepeä fiilis tulee tuosta asusta.
 
Tosi kauniin sävyinen ja mallinen tuo kietaisupaita :)
 
Micci: Kiitos! Sulta varmaan oon saanut tuon kietaisupaita-inspiksen! :)

Marika: Dagmarin ystis on vielä tänään auki...

Tuike: Kiitti! Eikös kietaisumalli ole oikein michelin-ystävällinen malli?

Sade: Voi kiitti!! :)

Leena: Useimmille naisille tosiaan ikä ja kokemus tuo positiivisia muutoksia ulkomuotoon. Vaikka silmäkulmissa olisikin vähän naururyppyjä... ;D

Ouluntyttö: Kiitos! Ajattelin, että mekko olisi just ihanan kesäinen ja heleä. Tulisi vaan ne kesäkelit takaisin... :)

Dolce: Voi kiitti! :)
 
Tuon lakkasi sävy on todella lähellä eilen löytämääni Mavalan Samoa-sävyä. Itse päätin että kyseessä on suuresti ihailemani korallinsävy. =)
 
Tiina: Juuri koralliksihan tuota sävyä taidetaan kutsua! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?