Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Iltapuku-unelmia - Lars Wallin

Monday, June 08, 2009

Iltapuku-unelmia - Lars Wallin

Heering Accessorize -kisan finaali-iltana oli varsinaisen kilpailunäytöksen lisäksi myös tapahtuman yhden pääsponsorin, Lars Wallinin, muotinäytös. Huikaiseva paljetin kimallus ja liehuavat silkkihelmat jäivät päällimmäisenä mieleen. Sekä tietenkin aavistus jostain glamöröösimmästä maailmasta, jossa oikeasti on käyttöä sexyille unelmapuvuille. Ehkä jonkun iisimmän version voisi laittaa Linnan juhliin. Ei niin, että kutsua olisi tulossa, mutta eikös se ole ihan perushuvitusta miettiä, että mitä minä laittaisin päälleni, jos sellainen ihme tapahtuisi, että kutsu kolahtaisi postiluukusta! ;D

(kuvat saa klikattua isommaksi!)



Valitettavasti tämä kaunis nuden värinen mekko, jonka voi bongata henkarilla tässä kuvassa, ei halunnut ollenkaan onnistua catwalk-kuvassa. Mielestäni se oli kuitenkin yksi näytöksen suloisimpia.
Kaikki näytöksen couture-osaston mekot eivät olleet ihan uunituoreita. Tämä kultapaljetti-viritys on ollut ainakin ruotsalaisen Ellen kannessa muistaakseni pari vuotta sitten.
Edestä lyhyet ja takaa pitkät mallit ovat selvästi nyt se juttu.
Kultalamee-paljetti-helmimekko hipoo lyhyydellään jo jonkinlaista ennätystä... Takana voi bongata itse Lars Wallinin vaaleansinisessä pellavapuvussa.


Ihan hauska välillä nähdä näytös, joka esittelee vain glamoureja iltapukuja. Värit, kimallus ja hörhellys vie ajatukset johonkin kauas tavallisesta arki-elämästä. Jotenkin kuitenkin tuli vähän sellainen Barbie-leikki -olo. Enempi on parempi ja tää laittais tähän vielä vähän lisää glitterii, että näkyy kunnolla...

Labels: , ,


Comments:
Tosta keltasesta puvusta tulee ihan mieleen se Gossip Girlin Jennyn tekemä :D
 
Heippa Minttu!

Varattiin juuri muutaman päivän matka Tukholmaan (shoppailu mielessä siis ;) ja hotellimme on Rica hotel Kungsgatanilla. Siinä hotellin edessä on jonkinlainen tori ilmeisesti. Olisin kysynyt että onko tuo hotelli kuinka keskustassa ja miten olisi helpointa päästä tuolta hotellilta sinne Stockholm quality outlettiin?

Matka on heinäkuun alkupuolella joten mietin että tekeekö Tukholmasta silloin enään mitään ale löytöjä? :D Tai milloin siellä edes alet alkaa, täällähän ne alkaa aina juhannuksen jälkeen :)

Kiitoksia kovasti vastauksista!
 
Toi vaalea, edestä lyhyt ja takaa pitkä mekko on aivan ihana!
 
Anonymous: Katsookohan Lars Wallin Gossip Girliä?? En kyllä oikein usko, että inspiraatio tulee sieltä, mutta eihän sitä koskaan tiedä! :)

Teresa: Rica Hotel Kungsgatan on ihan täydellisellä paikalla keskellä kaupunkia!

Heinäkuussa täällä tekee vielä oikein hyviä alelöytöjä ja monet vasta aloittelevatkin silloin. Yleisesti alet alkaa kyllä juhannuksesta niinkuin Suomessakin.

Quality Outlettiin pääsee, kun menee ensin paikallisjunalla Jakobsbergiin ja hyppää sieltä bussiin. Bussi pysähtyy ihan outletin portin lähellä!

Sara: Aika unelma tosiaan!
 
Kiitos vastauksesta Minttu!Tuli vielä muutama simppeli kysymysmieleen. Käykö Ruotsissa ihan esim. kaikkien pankkien visa/visa electron? Jonkun verran tietysti pitää vaihtaa kruunuiksi. Kysyn nyt varmuuden vuoksi!

Tuli vielä tuosta edellisestä postauksestasi mieleen että osaisitko neuvoa hyviä kohtuuhintaisia ravintoloita Tukholman keskustasta? Mitäköhän kaikkea tuolla Kungsgatanilla on?

Tack så mycket vastauksista!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?