Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Heering Accessorize Finals & last night in Singapore

Saturday, June 06, 2009

Heering Accessorize Finals & last night in Singapore

Heering Accessorize -kisan finaali keräsi Raffles-hotellin upeaan Ball Roomiin koko Singaporen julkkiskerman. Valitettavasti sikäläisen celebrity-maailman tuntemukseni on sen verran heikkoa, etten oikein tiedä ketä kaikki olivat, mutta paparazzien salamavalojen välkkeestä päätellen kiinnostavaa väkeä. Itse nautin eniten vieraiden epä-pohjoismaisen värikkäästä pukuloistosta.
Pääsin kurkistamaan back stagelle juuri ennen näytöksen alkua...
Suomen edustajaa, Tanja Sipilää, jännittää vähän, mutta niinkai kisatilanteessa pitääkin. Tosin päälle päin ei näkynyt kuin leveä iloinen hymy!
Keskellä Italian kilpailija Vanessa Sanchez. Huikea paljettiviritys on espanjalaisen kisaluomus.
Näytöksen pääorganisaattori Jonas antaa viimeisiä ohjeita malleille.
Vasemmalla Ranskan kilpailupuku ja oikealla upea Suomen Tanjan Sipilän niittimekko.
Meikkitiimi riehakkaana urakan jälkeen.
Minttu posettaa Lars Wallinin iltapuvun kanssa...

Finaalinäytös
Tosi monen mielestä Tanjan olisi pitänyt voittaa. Niitein koristeltu mekko on cool, trendikäs, seksikäs ja yksinkertaisesti upea. Niittien painon ansiosta puku elää todella kauniisti liikkuessa. No, voitto meni vähän perinteisemmälle designille:
Voittajaksi kruunattiin kreikkalainen Alifraghis Loukas-Athanasios.

Ja sit me vähän juhlittiin!!
:D

Labels: ,


Comments:
Suomen mekossa ei vaan ole kovinkaan omaperäinen, vaikka hieno onkin! Voittopuku pitäisi nähdä paremissa kuvissa ennen kuin sitä voisi kommentoida, mutta tässä se ei ainakaan saa kiinnostustani heräämään. Oliko Lars Wallinin puku kilpailemassa vai mitä varten? Näyttää nimittäin hienolle! Ja tuo erään vieraan oranssi mekko ja toisen vieraan pinkit haaremihousut voisin ottaa omakseni hieman väriä tuomaan vaatekaappiin!
 
suomen puku on erittäin nähty. Melkein, kuin Zarasta haettu.
 
Suomen puku ei tosiaankaan kuvissa loista, olisi tarvinnut särmikkään mallin esitykseen. Voittaja panosti kokonaisuuteen ja voitti.

Pinkit haaremihousut ovat ihastuttavat. Mustatukkaisille sopivat voimakkaat värit ja he voivat olla varsinaisia paratiisilintuja juhlissa!

Ei ole kyllä suomalaisessa mediassa puhuttu mitään, ei suomen edustajasta niinkuin ei koko kilpailustakaan.

Mutta tästähän voi vain sitten laittaa paremmaksi!

UU
 
Anteeks, mutta Tanja ei ole mikään vaatetussuunnittelija. Eiks hän oo joku lasitaitelija? Ylläri ettei saanut mitään.
Toisaalta, kun sain tietää että Minttu on tuomariston jäsen osasin kyllä odottaa että suomen edustaja tulee olemaan joku jaaaa....
Kilpailu oli mainostettu erittäin tasokaksi. En oikein ymmärä miten henkoissa ja zaroissa raavava mamma vois olla "tasokas tuomaristo". Eiks heeringilla ollut yhtään vaaraa palkkamaan jonkun kunnon ammatilaisen?
Ei millään pahalla, minttu. Diggan blogistasi, mutta mun silmissä sä et ole mikään muodin pro.
 
Sorry, ei ollut tarkoitusta olla ilkee....
 
Styledrop: Lars Wallin oli yksi kisan sponsoreista ja hänellä oli oma näytös samassa yhteydessä. Laitan niistäkin vielä kuvia kunhan kerkeen tässä... :)

Anonymous: Olen kyllä aivan toista mieltä! :)

UU: Kisa taisi näkyä tosiaan paljon paremmin aasialaisessa mediassa kuin mitä täällä. Ensimmäistä kertaahan se vasta järjestettiin, joten kyllä se varmasti siitä, kun vähän maine karttuu!

Anonymous: Kiitos palautteestasi! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?