Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Festivaalifiiliksiä

Sunday, June 14, 2009

Festivaalifiiliksiä

Ai että oli hauskat kaksi päivää!! Edes lauantain itsepintainen sade ei onnistunut latistamaan tunnelmaa. Päivastoin, se alkoi tuntua jo ihan vitsiltä. (joo, mulla on vähän huono huumori...)

Muutama asia tuli parin viime päivän aikana opittua:

Eiliseltä odotin ehkä eniten Duffya. Pikkuruinen barbiolemus keikkui korkeilla korkoilla, farkkushortseissa heilutellen uskomatonta Dolly Parton -fledaa.
Useimpien muiden esiintyjien tapaan Duffy kuittaili sateesta ja yleisön tyylikkäästä "pukeutumisesta". I want you in your beatiful plastic outfits to dance with me! Ja kyllä me sitten tanssittiinkin. :)
Fever Rayn makea valoshow sopi täydellisesti tunnelmaan. Vesipisarat kimmelsivät maagisesti lasersäteissä... Jotain etua sateestakin. Ha ha.

Festarin jälkeen omalle soittolistalleni päätyi pari uutuutta:

Lopuksi vielä autenttinen The Magic Numbers & tervetuloa mukaan rapsakkaan sadetunnelmaan: (Karkki - tää on omistettu sulle!!)

Labels: ,


Comments:
Heippa!

Olen miettinyt Ruotsiin muuttoa lukioni jälkeen, ja kiinnostusta olisi ekonomiksi. Osaisitko antaa jotain vinkkejä mitä tulisi ottaa huomioon sinnepäin suunnistaessa? Ruotsin taito on suhteellisen hyvä, joten en koe että se olisi ongelmana. Kiitoksia paljon jo etukäteen :)
 
Esbes: No ilman muuta tänne vaan! Suomalaisille muutto on helppoa eikä paperisotaa ole juuri ollenkaan. Tavallinen muuttoilmoitus kelaan mielestäni riittää. Ainoa, minkä kanssa voi tulla vähän ongelmia, on asunto. Ainakin täällä Tukholman seudulla on kova pula varsinkin vähän edullisemmista pienemmistä vuokra-asunnoista. Opiskelija-asuntoihinkin on aika pitkät jonot. Tosin jos olet valmis asustelemaan hiukan keskustan ulkopuolella, ei tuonkaan pitäisi olla mikään ongelma.

Ekonomiksi voi toki lukea muuallakin kuin Tukholmassa. Esim. Lundin yliopiston kauppatieteellinen on käsittääkseni ihan arvostettu. Ammattikorkeakoulutasoista koulutusta antaa Södertönin korkeakoulu Tukholman lähellä.

Tsemppiä!! :)
 
Piti vielä lisätä, että suomalaisille on täällä samat oikeudet opintotuen suhteen kuin ruotsalaisillekin - eli mitään erityistodistuksia ei tarvita sitten kun olet saanut opiskelupaikan.
 
Kiitoksia todella paljon vinkeistä :)!
 
oi, FEVER RAY! mun lemppareista lempparein. en malta odottaa että pääsen näkemään, kuulemaan ja kokemaan kyseisen bändin keikan helsingin flow-festivaaleilla parin kuukauden päästä. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?