Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

TopShopin Kate Moss -kesämallisto

Friday, May 22, 2009

TopShopin Kate Moss -kesämallisto

Ensi tiistaina, eli 26.5. lanseerataan TopShopin Kate Moss -kesämallisto. Vaikka enää ei olekaan ollut erityisesti hälinää siitä, että tyyli-ikoni itse oikeasti suunnittelisi asut, vaikuttaa lopputulos ainakin kuvissa jälleen kerran todella kiinnostavalta!

Jättikokoiset roikkuvat korvikset pitää tsekata ehdottomasti. Perussimppeli farkut + t-paita combo muuttuu kertaheitolla koleaksi menosetiksi rokujen korvakorujen avulla.
Hopeanhohtoinen paljetein kuorrutettu neuletakki, voisi olla sopiva lisä Singaporen matkagarderobiin. Vai onko neuletakki siellä liian kuuma? Sisällä siellä on kuulemma ac:t aina niin täpöillä, että olkapäät saattaisivat hyvinkin kaivata jotain peittoa...
Mustavalkoinen silkkiunelma voisi olla ihan hitti Heering Accessorize -kisan finaalissa. Tosin mekko saattaa olla kyllä liikaa budjetilleni. Kate Moss -mallistot kun ovat valitettavasti olleet aikas tyyriitä.
Eikä tämäkään kolttu vaikuta hullummalta. Tiistain ohjelmassa on siis pistäytyminen TopShopissa. Pitäkää peukkuja, että myös mekko-osastoa saapuu tänne periferiaankin. Esim. syysmallistosta jäi tulematta aika monta juttua, jota olin etukäteen tsekkaillut sillä silmällä.

Labels: ,


Comments:
Ainakin Kiinassa meininkin oli kesällä sellaista, että ulkona oltiin vuorokaudet läpeensä lyhyissä hiossa ja ylipäätään viileässä vaatetuksessa, sisällä sen sijaan oli neuletakki tai hartiahuivi ihan oikeasti tarpeen, varsinkin hotelleissa yms. julkisemmissa tiloissa. Sisällä tuli herkästi vilu koska ilmastointi oli todellakin aina täysillä.
 
Noi isot korvikset on kyllä aika upeat! Nyt iskee kaikki suureelliset korvikset ainakin mulle toooosi lujaa
 
Seeds: Samaa olen kuullut Singaporesta. Tuollaisessa helle/ac -kombinaatiossa sitä vielä vilustuu ihan yliherkästi...

Kerttu: Nuo korvikset on tosiaan jotain ihan mahtavaa! Toivottavasti vain eivät ole niin painavat, että korvalehdet venyvät! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?