Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kate Moss Christmas collection

Saturday, November 01, 2008

Kate Moss Christmas collection

Ennakkotiedoistani poiketen Kate Mossin joulumallisto ei ole vielä saapunut täkäläisiin TopShoppeihin, vaikka niin uhosin. Lokakuun 28. päiväksi mainostettu lanseerauspäivä koski vain brittiläisiä putiikkeja ja tänne susirajalle mallistoa voi odotella aikaisintaan ensi viikolla.

TopShopin nettiputiikissa voi käydä ihailemassa, mitä tuleman pitää. Suomeen tilaamisesta on liikkeellä niin montaa mielipidettä, etten osaa sanoa onnistuuko se vai ei, mutta inspistä voi aina hakea.
Sesonkiin sopivasti joulumallistossa on tajuton määrä södejä pikkumekkoja kauden juhlia varten. Tämä tummanpunainen mekko voisi sopia Mintun kaasomekoksi varsinkin, mikäli sitä tulee lyhyempänä versiona, jota nettiputiikissa on vain sinisenä. Kuvan vetskarimekko toimisi mielettömän hyvin mustan poolon, paksujen mustien sukkisten ja biker-tyylisten mustien bootsien kanssa. Pörröpaitaa on ihan pakko päästä sovittamaan! Voin kuvitella, miten se antaisi juuri sopivaa vastapainoa mustalle nahkahameelle tai kuluneelle mustalle farkkuhameelle...

Kaikkein eniten kuitenkin kiinnostaisi kolmio- ja isokissakuvioiset neulemekot. Niitä tosin ei näkynyt enää edes nettiputiikissa, joten tsäänssit, että ne saapuvat täkäläisiin TopShoppeihin taitavat olla aika minimaalliset.

Yritin selostaa bloggarireissulaisille tätä leopardi-kuvioista mekkoa, mutta oudoksuvista ilmeistä päätellen hiukan huonolla menestyksellä... ;D Kuvassa tuo on ainakin mielestäni ihan älyttömän hieno!

PS. Shandilla on arvonta!! Nyt osallistumaan, HOP!

Labels:


Comments:
Hei saanko julkaista susta sen videon, jossa kokeilit PUBissa sitä ihanaa violettia yläosaa?:D
 
hah. ei kyllä tosiaan sen sun selityksen perusteella ihan auennut, et millanen se kissamekko on, mut kiva nähdä nyt kuva. Mulla oli paljon karmaisevammat mielikuvat. :D
 
MouMou: Onko se sellanen, että sen voi julkaista?? Laita esiin vaan... mä pyydän sua ottaan sen pois, jos se on ihan kaamea! ;D ;D

Tuhlaus: Aika vaikea selostaa, mutta eikö olekin aika magee? Voi kyllä hyvin olla, että oikeasti tuo toinen neulemekko olisi paremman näköinen päällä..
 
Aijai, ihana vetskarimekko<3
 
Siinä vaan tupsahdat siitä hörhelöpukukopista ja poseeraat violetti "unelma" ylläsi.:)
 
Ssu-: Voisi olla kyllä tosi käyttökelpoinen.. :)

MouMou: Laita esiin vaan, jos oot sitä mieltä, että onnistun jostain käsittämättömästä syystä näyttämään siedettävältä videossa... ;D Paita on ainakin tosi hersyvä!
 
Toi karvapaita on... aika... mielenkiintoinen...
Tuntuu jotenkin että täytyy olla ihan tikkulaiha että voi tollasta käyttää. :o
 
voi, mää luin "isotissikuvioiset", vaikka kissojen ylin ystävä oonkin;) ja tuo vetoketjumekko on eittämättä hieno!:)
 
Myös kaasomekkokandidaatti oli musta kiva, punainen väri tosi nätti. Kuvassa tosin se lyhyt näytti mun silmään aika lyhyeltä hääjuhlamekoksi(vaikka olikin 'mid'), mutta livenä ehkä on toisin - enkä tietenkään tiedä ko. kemujen tyylistä mitään. Ja niistä toteutuneista ostoksista: hieno se korsettitoppi! Olisi kiva käyttää jotain tuollaista myös liivimäisesti poolon tai vaikka valkoisen kauluspaidan päällä.
 
Stereo speakers: Tuntuuko susta siltä? En kyllä usko että tarvii... En ennekuin olen sovittanut ainakaan! ;D

Pupulihavisto: Ounou!! Oliskin aikamoinen kuviointi! Haha!! ;D

Tuike: Morsiamella on ihan mega-mekko, että ihan millään hippasysteemillä ei kyllä viitsi olla itsekään liikenteessä. Nuo linkit olivat joulumalliston Limited Edition -osuuteen, joten en juuri jaksa uskoa, että niitä tänne asti saapuu... Oikeastaan olen jo melko sopeutunut ajatukseen, että ompelen kaasomekon itse. :) Sitten kyllä tarvitsen uudet kengät...
 
Tuo kolmio neule/mekko on ihana. Voiskohan sellasen tehdä itse? Vois ainakin yrittää.
 
Suvi: Kai sellaisen voisi itsekin yrittää tehdä... Ei kyllä mun hermoillani, mutta ehkä jonkun muun. ;D
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?