Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Etsintäkuulutus!

Saturday, May 23, 2009

Etsintäkuulutus!Hyvä ystäväni Camilla opettaa muotisuunnittelua ja designia tukholmalaisessa Textila Gymnasiet -lukiossa. Koulun tavoitteena on antaa oppilaille monipuolista opetusta ja runsaasti kansainvälisiä kontakteja.

Tällä hetkellä Textila Gymnasiet etsii yhteistyölukiota Suomesta. Tavoitteena on löytää joko lukiotason tai yo-pohjainen koulutus/koulu Tampereen, Helsingin tai Turun alueelta. Camilla kyseli minulta vinkkejä hyvämaineisista kouluista, mutta havaitsin, että omista Suomen ajoistani on niin kauan, että olen pudonnut aika hyvin kelkasta.

Osaisikohan joku blogini lukijoista auttaa sopivien kandidaattien löytämisessä? Eli kaikki vinkit lukiotason tai yo-pohjaisista muotisuunnittelu-/designkouluista ovat tervetulleita!

Labels:


Comments:
Entiset Syvästiläiset,nykyiset Novialaiset saavat ainakin lehdissä paljon tilaa täällä suomessa. Mutta se on siis yrkeshögskola, onko väärä "taso",mutta kollaa tämä www.novia.fi -> formgivning
 
Sydvästiläiset mun kyllä piti kirjoittaa;)
 
en ikinä kuulut mistään sydvästiläisistä...
 
Entisellä Yrkeshögskolan Sydvästillä on ainakin Ruotsissa ollut tosi hyvä maine. Suomessa kukaan ei ole koskaan kuullut koulusta, mutta ruotsinpuolella suunnilleen joka kolmas alan opiskelija tiesi koulun. Ainakin mun opiskeluaikoina... niistä on jo jokunen vuosi aikaa.
 
Anonymous: Sydväst tosiaan ja tuo Noviakin voisi olla kiinnostava. En kyllä heti löytänyt siitä listasta "formgivning", mutta täytyypä tsekata ajan kanssa vielä.

Oliskohan mitään suomenkielisiä vastaavia koulutuksia? Tai lukiotasolla...

Anonymous: No ootko kuullut jostain muusta?

Adelheid: Täytyypä vinkata Camillalle tuo Sydväst, vaikka sen saattaa kyllä tietää muutenkin. Luulisi, että jotain suomenkielisiäkin löytyisi...
 
en nyt ihan tiedä pääsinkö
ideasta jyvälle, mutta pirko (tampereen seudulla toimiva ammattiopisto) ainakin tarjoaa yo-pohjaista artesaani koulutusta. :-)
http://www.pao.fi/kasi-jataideteollisuusalanperustutkinto.php
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?