Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Paris on Paras!

Thursday, March 12, 2009

Paris on Paras!

Jotenkin tuntuu, että Pariisi on pessyt muut muotiviikot satanolla. Vaikka huikaisevia linjanmuutoksia tai järisyttäviä uutuuksia ei ollakaan juuri nähty, on näytösten yleinen taso ollut kuitenkin valovuosien päässä varsin lättänästä New Yorkista ja ennalta arvattavasta Milanon muotiviikosta - puhumattakaan nyt sitten Lontoosta, joka tällaisena kuivana vuonna tuntui tarjoavan poikkeuksellisen harvakseltaan huokailemisen aiheita.

Ja vaikka sama muotikaravaani vaeltaa metropolista toiseen, vaikuttaa katumuotikuvatkin jotenkin erityisen inspiroivilta. Sen täytyy johtua kaupungista... Vain Pariisi on Pariisi. Juuri nyt silmää viehättävät:

Labels: , ,


Comments:
Mahtavaa, olet kolmas tuntemani ihminen joka käyttää sujuvasti sanaa nonchalant suomenkielisen tekstin seassa :D Siis itseni ja äitini lisäksi.
 
No, öh, onkohan tuo ensimmäisen kommentoijan asia nyt niin kehumisen arvoinen? Minusta sana kuulostaa ja näyttää tuossa yhteydessä hieman oudolta.
 
Honey Junkie: Ai!!? Musta tuntuu, että tuo on kyllä täkäläisten puhetavasta tarttunut. Ruotsalaiset tunkevat nonchalantia (ja monta muutakin lainasanaa) ihan suvereenisti muun puheen sekaan. :)

Anonymous: Ei kai tässä nyt kukaan ketään kehunut - olipahan vain innoissaan harvinaisen samankaltaisuuden löytymisestä. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?