Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Muistilistalle...

Tuesday, March 03, 2009

Muistilistalle...

Milanon muotiviikkoyleisö Sartorialistin kuvaamana inspiroi ajattelemaan uusiksi kevään must juttuja.

Ihan ehdottomasti pitää saada jostain kirkasvärisestä ohuesta ja hyvinlaskeutuvasta materiaalista valmistetut liuhuhaaremit! Parhaimmillaan asustettuna fiksujen kenkien ja jakun kanssa.
Menee jo jankutuksen puolelle, mutta keltainen on ihan must, must must! Yhdistettynä mustaan tummaan asfaltinharmaaseen ja ripaukseen valkoista. So fresh!
Vähemmän radikaalia inspiraatiota, mutta kuitenkin vajaamittaisissa prässihousuissa ja vaaleassa jakussa jotain mielettömän tyylikästä. Eikö nilkkurin ja puntin välissä vilkkuva paljas nilkka olekin kaunis!

Labels: , ,


Comments:
oo noi kaikki asukokonaisuudet mulle heti, kiitos! ;)
 
Anonymous: Mulle kans!! ;D
 
Pinkki on ilmeisesti ikuinen rakkauteni väreissä. Sillä saa niin helposti piristettyä mustaa, harmaata, musta-harmaata tai musta-valkoista asua, ja aina toimii!

Samoin tuore ChoChon leijonankeltainen laukku on keikkunut kuukauden olkapäällä, koska se on sellainen minkä tahansa asun ilopilleri ja väriläiskä. Mäkään en ollut koskaan oikein tykännyt keltaisesta, heh...
 
Musta haaremihousut on näyttäny järkyyiltä, kunnes näin ton ylimmän kuvan. Nyt on sellanen tunne, että mulle.tänne,heti.
 
Vimps: Keltainen tekee kyllä jotain ihanaa alitajunnalle, vaikka ihan lähelle kasvoja en kyllä vieläkään usko sitä laittavani. :)

Shandi: Kunhan materiaali on vain tarpeeksi hyvin laskeutuvaa, niin ihanat liuhuthan ne ovat! :D
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?