Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mitä päälle telkkariin??

Monday, March 16, 2009

Mitä päälle telkkariin??

Ruotsin yleisradion SVT:n suomalainen toimitus tekee muotiaiheisen kulttuuriohjelman osana vähän pidempää ohjelmasarjaa. Sain kutsun tulla laukomaan ajatuksiani ruotsalaisten pukeutumisesta ja suomalaisten ja ruotsalaisten eroista liittyen muodin kuluttamiseen ja trendikäyttäytymiseen. Tällaista mielipideautomaattia ei itse haastattelu jännitä niinkään, mutta mitä ihmettä laittaisin päälleni nauhoitukseen!?!

Olen jostain kuullut, että musta ei ole oikein edukseen tv:ssä, joten siinä meni noin 90 % vaatekaappini sisällöstä. Kuulemma myös meikkiä pitäisi olla runsaasti, koska voimakas valaistus "syö" värejä... Vähän tässä alkaa jo ressata, kun huomenna aamupäivällä pitäisi jo olla kuvauskunnossa.
Toivoisin siis vinkkejä, neuvoja ja hyviä ehdotuksia!
Erityisesti, jos jollain on oikeasti kokemusta tai muuten tietoa siitä, mitä kannattaisi ottaa huomioon. Jotenkin sitä tietty haluaisi olla mahdollisimman edustava, kun pääsee oikein valtakunnan televisioon. :)

Törmäsin aika pudottavaan pätkään youtubessa... Jenkkien Next Top Modelin auditioniin jonottavat ziljoonat toiveikkaat mallinalut joutuvat paniikkiin, kun kadulla oleva auto alkaa keittää. Oikeasti ei kai naurun asia, mutta ajatus hysteerisistä mallineitokaisista vaan jotenkin hersyttää!

Labels: ,


Comments:
Hiukset tiukalle ponnarille, viininpunainen sifonkinen kauluspaita ja musta kynähame, joka juuri ja juuri ulottuu polvien alapuolelle. Open toe -korkkarit, mielellään yli 8cm.
-Juho-
 
Se harmaa Monkin hame ja joko jakku/bleiseri tai kauluspaita. hiukset siisti auki. Tossa muutamia ehdotuksia
 
No sen voin ainaki sanoa, että tv:n valot todellakin "syö" sitä naamaa. Olin katsomassa Huumaa muutama viikko sitten studioyleisössä ja ne hetket mitä naama siellä tv:ssä vilahti olivat ennemminkin verrattavissa aneemiseen albiinopupuun:D Eli vahva meikki on vissiin aika suositeltava:)
 
Mää olin taannoin telkkarissa, ja juurikin nuo samat ohjeet kuulleena (että musta ei käy ja paljon meikkiä). Valitsin murrettua ja pastellia ylle, hyvä, mutta meikkini ampui kyllä ihan yli. Siitä tuli semmonen catwalk-meikki. Muuten näytti kuulemma hyvältä, mutta tutut eivät tunnistaneet ;)

Ponnari on hyvä idea - jos jättää auki, sitten h-hetkellä kuitenkin joku suortuva törröttää oikein hölmön näköisesti...
 
Älä mielellään pue päällesi kokomustaa, kirkkaan valkoinen on myös tosi huono vaihtoehto, vaikka sitä nykyään näkeekin jopa uutistenlukijoilla. Kannattaa välttää myös pieniruudullisia ja -raidallisia kankaita, ne voivat käydä "lepattamaan" tv-kuvassa. Olet varmaan joskus nähnyt ilmiön. Meikkiä saa laittaa runsaasti, voimakkaat valot syövät kevyen meikin helpoist. Tsemppiä!
 
tuo meikkijuttu ainakin on totta. muistan kun äippä oli joskus aamuteevessää ja töllöttimestä katottun nassu näytti ihan normaalilta, mutta kotona koin pienen järkytyksen miten paljon pakkelia äidillä olikaan naamassa, varsinkin silämät oli ihan mustat : D
 
Lisäisin vielä sen, että tv-valojen loisteessa tulee KUUMA. Villakerrokset kandee jättää väliin ;)
 
Tuo mallikokelas video on aika huvittava. Auto alkaa keittää ja porukka keksii että siellä on pommi.. :D

Puet ainakin sellaset vaatteet missä on hyvä fiilis olla. Tällaset jutut on hirmu vaikeita päättää..
 
Tuo onkin kinkkinen kysymys. Tosin, mustaa näkee kyllä paljon telkkarissa, eikä se mun mielestä pahalta näytä ees.
Itselläni oli viime kesänä - yllättäen - mustaa päällä pienessä tv-esiintymisessäni. :)
 
Svea oli oikeilla linjoilla. Kanavamaskeeraajana antaisin nuo samat ohjeet; ei sen meikin tarvitse olla mikään naamari, mutta älä nyt nudella lähde. Poskipuna, huolellinen pohja, ja kannattaa tehdä melko mattainen lopputulos sillä iho kiiltää ruudussa aina enemmän.

Kokomusta, pienet kuosit ja puhtaan valkoinen on huonoja, mutta eihän mustissa irtovaatteissa ole mitään vikaa :D
 
Juho: Kuullostaa hyvältä... Tuollaisia vetimiä vaan ei taida löytyä vaatekaapista tähän hätään. :)

Anonymous: Se Monkin harmaa hame voisi tosiaan olla hyvä, koska se on vähän säädyllisemmän pituinen kuin monet hameeni... Ja siinä on muutenkin mukava olla.

Iinap: Ok - näin olen kuullut muualtakin, eli hyvä pitää mielessä!

Alfa: En taida tosiaan hirveästi uskaltaa irrotella meikin kanssa, kun en normaalistikaan niin vahvasti meikkaa... Vähän paksummin puuteria ja kunnolla poskipunaa on ehkä tarpeen.

Svea: Mulla on itseasiassa yksi violetti mekko, yksivärinen, joka voisi sopia. Täytyypä testata!

Annsku: Ok... Hyvä tietää! Riittävästi väriä siis! :)

Nana Q: Ai tosiaan - tuota en tullut ajatelleeksikaan! Kiva jos on ihan hiessä... Haha!

Ellie: Kyllä tosiaan täytyy olla jonkunverran mukava olo - muuten vaan miettii niitä vaatteitaan. :)

Micci: Kyllähän sitä tosiaan aika paljon mustaa näkee eri ohjelmissa ja sun värit on muutenkin niin vahvat, että varmasti kestävät sen!

Sugarfrosted: Kiitti vinkeistä!! Huh huh, kyllä vähän jo jännittää!
 
Vau, mahtavaa! Vedä ehdottomasti jalkaasi jotkin upeat, kunnon korolla varustetut kengät sekä jotain pastellia yläosaan. Alaosaksi kapeat tummat housut tai kapea istuva hame.

Asukuvia sitten tänne, jooko!
 
Edelleen upein asusi mielestäni...TopShopin sifonkipaita ja Acnen farkut (ja se vyö!):).Laitapa ne ja niiden kanssa kunnon korkkarit... Ja hiukset, mikä tuntuu itsestäsi luontevimmalta. Jännä nähdä sitten kuvia.:)
 
Vimps: No nyt on asukuvat jo esillä! Ihan pastellia ei ollut, mutta melkein! :)

Anonymous: Totta - se TopShopin sifonkipaita kyllä matsaa aika hyvin mun ihon väriin... No, tuli kyllä ihan toinen valinta. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?