Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

The Very Best of...

Tuesday, February 24, 2009

The Very Best of...

Sunnuntaina 22.2. jaettiin elokuvamaailman vuoden tärkeimmät tunnustukset 81. Oscar gaalassa. Kultainen ukkopatsas päätyi monelle enemmän ja vähemmän ennalta arvattavalle suoritukselle, mutta yksi illan tärkeimmistä kilpailuista käytiin kuitenkin punaisella matolla.

Perinteiseen tapaan leffatähdet olivat pistäneet kaikkensa peliin ja taisto illan kuningattaren roolista oli verinen. Yllättävän monet onnistuivat erinomaisesti - liekö taloudellinen taantuma vaikuttanut positiivisesti hilliten kaikkein pahinta öky-eksperimentointia. Tosin joitakin käsittämättömiä esityksiä näkyi eniveis.

Ehdotonta parhaimmistoa edustivat mielestäni monet luonnonvaaleat, kermaiset ja sensuellisti metallille kiiltelevät asut. Varmaan orastava nude-vaiheeni vaikuttaa asiaan, mutta kaikkien mustien ja kirkasväristen juhlakolttujen seassa puuteriset ja haaleasti hohtelevat sävyt tuntuivat poikkeuksellisen raikkailta ja ajankohtaisilta. Oscar 2009 -juhlien TOP 5:

Anne Hathaway
Olen pitänyt Anne Hathawaytä hiukan tylsänä varman päälle pukeutujana. Hopeankiiltävä olkaimeton Armani Prive -puku on kuitenkin elegantti ja vartalon muodot rohkeasti paljastavan materiaalinsa ansiosta rohkea veto. Puku laskeutuu naisellisen sensuellisti ja voin vain kuvitella, miten jumalaisesti puku myötäilee liikkeitä. Täydet pisteet Annalle!

Penelope Cruz
Ensisilmäyksellä hiukan hääpuku-viboja henkivä Balmainin vintage-mekko sopii Penelope Cruzille kuin nakutettu. Jonkun näyttelijätyttösen päällä vaikutelma olisi ollut aivan toinen, mutta vahva naisellinen latinotyyppi pystyy kantamaan asun täydellisesti. Henkäyksen ohuen silkkisifongin alta paljastuva kermanvalkoinen guipure-pitsi.... Just love it!!

Marisa Tomei
Marisa Tomein uskomattoman taidokkaasti pliseerattu helmenharmaa silkkisatiinimekko on saanut blogosfräärissä sekä risuja että ruusuja. Mielestäni Versacen upea luomus sopii persoonalliselle ja räiskyvälle Marisalle aivan uskomattoman hyvin! Lisäpisteet nyt niin ajankohtaisesta bandage-tyylisesti toteutetusta yksiolkaimisesta miehustasta.

Freida Pinto
Suosikkilistalle kipusi myös yksi kirkasvärinen poikkeus. Freida Pinton epäsymmetrinen elegantisti helmin ja paljetein kirjailtu John Gallianon puku hipoo täydellisyyttä. Yleensä en edes pidä värillisestä sifongista/pitsistä, jonka alta kuultaa iho läpi, mutta onneksi muodin syvimpään olemukseen kuuluu, että mielipidettä saa vaihtaa!

Angelina Jolie

Oikeasti en ole vieläkään antanut Angelina Jolielle anteeksi, että rikkoi Jennifer Anistonin ja Brad Pittin avioliiton. Siksi vain erittäin erittäin pitkin hampain voin tunnustaa, että hän on jumalainen esitys mustassa Elie Saabin puvussa. Viehkeä pehmeä kampaus ja säkenöivät vihreät korvikset toimivat kontrastina varsin kovan vaikutelman antavalle mekolle.

Labels: ,


Comments:
Oi, minusta nuo puvut olivat myös kauneimmat. Meryl Streepkin toki ihastutti, tyylikäs ja juuri hänelle sopiva puku.

Minä taas jumaloin Angelinaa ja takerrun tuohon Anistonin&Pittin avioliiton rikkojan leimaan. Itseäni se on aina ihmetyttänyt, kun ajattelen aina vastuun olevan sillä suhteessa olevalla osapuolella, eli tällä kertaa Bradilla. Mutta onhan se totta että sympatiat menevät varmasti Jennifer Anistonin puolelle, kun hän on niin söpö ja symppis ja Angelina taas hieman "syöjättären" oloinen - mutta niin jumalattoman kaunis. :)
Hmm, innostuinpa paasaamaan, anteeksi.
 
Haha, minäkään en Joliesta pidä. Aivan samasta syystä!:D
 
Mäkin kuulun Aniston teamiin :) Mutta oikeasti... mun mielestä Angelina Jolien hiukset eivät ole koskaan kovin nätisti. Vaikka muuten on kaunis, niin hiukset on aina jotenkin "tanttamaisesti" laitettu. That´s my opinion..
 
Siis Anistonhan on ruma kuin mikä. Hirveät hiuksetkin. Kyllä on ihmisillä omituisia makuja...
 
penelopen puku on ihana. sellaisen voi hääpuvuksikin ottaa ;)
 
ihana tuo penelopen puku. sellaisen voisi hääpuvuksikin ottaa ;)
 
Penelopen puku on kyllä tosi kaunis. Ja ihastelin myös Evan Rachel Woodin suht simppeliä pukuvalintaa. :)
 
Meillä käytiin lounaalla pitkät keskustelut tuosta Jolien puvusta, koska mie en samasta syystä pidä siitä:D Jouduin kuitenki myöntymään, että puku on kaunis, mutta Joliesta en edelleenkään tykkää:D
 
Hee ihanaa tietää että joku muukaan ei pidä Joliesta juuri sen takia että tämä rikkoi Pittin ja Jenin avioliiton - en tykkää Bradistakaan ollenkaan, en koskaa tykänny Bradista ja nyt tykkään vielä vähemmän - Angie on loistava näyttelijä mutta veemäisen oloinen marttyyrihenkinen oikeassa elämässä, tämähän on taas mun mielipide :D vois joskus kirjoittaa blogiin tästä :) mut joo, marisalla, penelopella ja evan rachelilla oli kyllä ylikauniit puvut! :)
 
En nyt lähde ruotimaan Oscar-asuja, tulin vaan sanomaan että oli kiva nähdä lauantaina! :)
 
Niin totta tuo Jolie-juttu! :D Jolien puku oli kyllä nätti, mutta korut oli jotenkin halvan näköiset...
 
Liisa: Ihan totta, Meryl Streep oli myös valinnut kauniin puvun - pidin erityisesti siitä, miten sävy korosti hänen ihonsa ja hiusten väriä.

Ja juu... Brad Pitt on oma lukunsa, mutta en siitä viitsinyt mainita, kun pukujuttu oli kumminkin kyseessä. :)

MouMou: Meitä on varmaan aika monta!

Anonymous: Tykkään hiuksista eniten sen takia, että kampaus tuo hiukan pehmeyttä ja herkkyyttä kokonaisuuteen... Tai ainakin illuusion siitä. :)

Anonymous: No mutta sinähän voit olla vaikka tuota mieltä!

Redcoffee: Toimisi tosiaan ihanasti hääpukuna!

Christina: Evan Rachel Woodin puku oli kieltämättä myös oikein onnistunut.

Suhkur: Aika paljon kyllä mielikuvat ihmisestä vaikuttaa siihen, millaiselta hänen asunsa tuntuu.. Kokonaisuus ratkaisee tässäkin. :)

Rosalie: Juu, luulen, että meitä on oikeastaan aika monta, jotka ovat samaa mieltä! :)

NinaV: Oli tosiaan erittäin kiva tavata!! Toivottavasti saadaan uusi tilaisuus pian! :)

W: Itse kyllä tykkäsin vihreistä korvakoruista...
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?