Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Shoppailu-uutisia Tukholmasta!

Monday, February 09, 2009

Shoppailu-uutisia Tukholmasta!

Sähköpostiini on sadellut aika paljon kysymyksiä liittyen Tukholman alennusmyynteihin ja muuta shoppailuaiheista. Tässä vähän päivitystä kaikkien lähiaikoina tänne matkaavien riemuksi.

Osa putiikeista - mm. ihana MrsH - on jo siivonnut kaikki alekyltit pois nurkistaan. Toisaalta suuressa osassa paikoista on jäljellä vielä "alen loppurysäys" nurkkauksia, jonne on kerätty loput talvikamppeet hyvällä aleprosentilla. Ja sitten on vielä niitäkin, jossa ale jyllää kuin viimeistä päivää... Yksi viimeksi mainituista on luksusvetimiä myyvä Nathalie Schuterman.
Aleprosentti 70% - 75% tuntuu ihan hyvältä ja tavallisena maanantai-iltapäivänä ennen työajan päättymistä paikka oli kuin ammuttuna täynnä väkeä!
Mutta jäljellä on väkimäärästä huolimatta ihan uskomattoman paljon tavaraa. Vaatteita, kenkiä ja laukkuja jokapuolella. Kokoja ja värivaihtoehtoja on myös tarjolla ihan runsaasti ja kaikista muista paitsi Louboutinin maryjaneista löysin oman 38 kokoni.
Marni, Prada, Chloé, Miu Miu, Marc Jacobs - vain joitakin mainitakseni. Ja kaikki -70%!!
Takana lymyilevä metallinhohtoinen Prada yritti kuiskutella nimeäni, mutta laitoin vain iPodia kovemmalle.
Hiukan heikommin oli käydä näiden Miu Miu -nilkkureitten kanssa. Enkä ole oikein toipunut vieläkään. :)
Kuten sanottu - kampetta riittää erittäin hyvin - myös miesten osastolla. Etukäteen kiersi muuten huhu, että tänä vuonna Nathalie Schuterman ei laske hintoja enempää kuin -60%. No, nyt tuo on osoitettu perättömäksi ja on aika alkaa kärkkyä putiikin likilegendaarista -90% alepäivää. Teroittakaa kynärpäänne!

Uusi tähti Tukholman high fashion -taivaalla on Bottega Venetan kaunis pieni putiikki Birger Jarlsgatanilla.
Bottega Venetalla on tarjolla laukkuja ja asusteita, muttei vaatteita. Mikä onkin varmaan ihan viisasta ainakin alkuunsa.

Lisää shoppailujuoruja:
Laura Ashleyn putiikki häippäsi Birger Jarlsgatanin kulmasta jo syksyllä. Siitä lähtien on kiertänyt huhu, että pitkään odotettu Marc Jacobs -putiikki avaisi ovensa siinä. Nopeimmat täkäläiset ovat tietenkin ehtineet jo julistaa, että Marc Jacobs hype on jo mennyttä, mutta Minttu on kyllä innoissaan.

Vähän tavallisempaan hintaluokkaan kuuluva American Apparel taitaa sittenkin saada jonain päivänä Hötorgetin putiikkinsa auki. Opening Soon -kyltit ilmestyivät ikkunaan varmaan jo vuosi sitten, mutta tänään ohi kävellessäni näin omin silmin, että siellä laitettiin hyllyihin kampetta. Vielä se ei tosin ole avoinna, mutta ehkä jo pian!

Yhä edelleen remontin kourissa kärvistelevä PUB on petrannut kosmetiikkaosastoaan tosissaan.
Yksi mielenkiintoisimmista tulokkaista on jenkkimerkki Smashbox. Niiden luomiväriä olenkin jo ehtinyt suureksi tyytyväisyydekseni testailla, mutta aika monta tuotetta yrittää nyt väkisin ängetä ostoslistalle.
Kaikkein eniten kiinnostaisi legendaarinen O-Glow -poskipuna, jolla kuulemma saa täydellisen luonnollisen punaiset posket, vaikka itse voide on käytännössä väritöntä. Testaukseen olisi kyllä tervetullut koko O-Glow -tuotesarja noin tarkemmin ajateltuna.

Labels: ,


Comments:
Schuterman ja -90% kuulostaa taivaalliselta. Harmi etten asu kulman takana.. Tosin ei Helsingistä kyllä pitkä matka olisi.. ;)
 
noi kengät (ja laukut) lääh!:D
 
Ihana postaus!!
 
Kivoja vinkkejä!
 
Mitä kokoa sinun Pariisi- teeppari on?
 
NinaV: Ajattele - vain pari ostosta ja olisit maksanut koko matkan!!

Inka: Älä muuta sano!!

Paulis: Hih, kiva jos tykkäsit! :)

Anonymous: Toivottavasti tulee tarpeeseen. :)

Anonymous: S
 
Noi Miu Miun kengät ovat aivan järisyttävän kauniit. On teillä siellä lahden takana hyvät alet menossa... Huh!

Suunnitelmissa on toistaiseksi tulla Tukholmaan vasta maaliskuun toisella viikolla, jolloin alet ovat varmasti jo ohi. Mutta ainahan ovat outletit...
 
Voi itku, merkkituotteita tuollaisilla aleprosenteilla ja minä olen näin kaukana Tukholmasta.. :/ Ensi vuonna olen viisaampi, ja säästän valmiiksi rahaa sekä pyydän lomapäiviä näiden loppualejen ajaksi. ;) :D
 
Vimps: No outletit on kyllä ihan parhautta! Ainakin Acne siirtää suoraan kaikki alesta jääneet kamppeet outlettiinsa Barkarbyssä. Eli ihan varmasti tulet tekemään hyviä löytöjä myös maaliskuussa!

Kate: Aleissa on parasta se, että ne tulee joka vuosi uudelleen! ;DD
 
Innostuin noista Smashboxin O-glow poskipunasta ja huulikiillosta kauhiasti, ja olin jo laittamassa tilausta Smahsboxin omilla sivuilla, kunnes huomasin, että eihän ne helkkari soikoon toimita suomeen,nyyh. Enkä oikeen muutakaan paikkaa löytäny mistä noita sais tilattua..Joudun siis oottaan jo niidenkin takia keväistä Tukholman-reissua. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?