Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Smashbox-meikki

Tuesday, July 22, 2008

Smashbox-meikki

Voitin jokin aika sitten Minden arvonnassa Smashbox-luomiväritrion ja opetus-dvd:n. Erinomainen juttu, sillä olen ollut jo pidempään tosi kiinnostunut Smashboxin meikeistä - etenkin tietty paljon hehkutetusta O-Glow -poskipunasta. Opetusvideon katsominen on sekin paikallaan, sillä meikkaustyylini on ollut tismalleen sama about ziljoona vuotta.

Tässä teidänkin iloksenne Smasbox meikin perusaskeleet:

1. Kaikkein vaaleinta väriä laitetaan kuten perinteistä silmien sisäkulmaan ja sipaus kulmakarvojen alle. Ohjevideossa vaaleinta sävyä laitettiin myös paksulla "vartalosiveltimellä" poskipäille ja kulmakarvojen väliin sekä nenänvarren yläpäähän.
2. Persikan väristä sävyä levitetään koko luomelle. Tätä olen itseasiassa käyttänytkin jo aika paljon ihan pelkältään. Sopii hyvin hiukan vihertäviin silmiini ja on miellyttävän neutraali. Persikka ei sisällä lähimainkaan yhtä paljon helmiäistä kuin aika hurjan kimaltava vaalein sävy.
3. Tummimmalla sävyllä tehdään rajaukset ja silmän ulkonurkkaan varjostukset.
Valmista tuli!

Yritin matkia myös muussa meikissä Smashboxin ohjeita. Esim. varjostusväriä levitetään poskiluiden alle ja leuankaareen sekä nenänvarren molemmin puolin. En omista kunnon varjostusväriä, joten käytin tarkoitukseen i.D. Mineralsin aurinkopuuteria, mikä sai aikaan vähän turhan keltaisen lopputuloksen. Ohjeissa poskipuna on hyvin heleän vaaleaa ja sitä levitettiin vain posken pullukkakohtaan. Oma M.A.C.:n poskipunani on selkeästi tummempaa, mutta olen kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen.

Labels: ,


Comments:
Et ole ilmoittanut maanantai-arvonnan voittajaa? :O Oletko edes arponut vielä??
 
kivan raikas meikki:) ja sinulla on tosi kauniin väriset silmät!
 
Kiina: Teen just arvotatuloksia!! Ovat tulossa vielä tänäiltana!

Jessi: Voi kiitos! Ihan hyviä vinkkejä sain kyllä opetusvideolta.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?