Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ladiees who lunch

Wednesday, February 18, 2009

Ladiees who lunch

Joskus kauan sitten kasarilla tuli tutuksi käsite women who lunch. Tyylikkäät coolit ja joutilaat naiset tapasivat toisiaan eksklusiivisissa ravintoloissa ja nauttivat herkullisia, mutta ah niin kalliita lounaita ainakin naistenlehtien haavemaailmassa. Tänään sain ainakin hetken leikkiä lounastelevaa rouvaa, kun sain kutsun yhteen Tukholman hienoimmista ravintoloista, Grand Hotellissa sijaitsevaan Mathias Dahlgren -nimiseen paikkaan.

Lounasrouva-asustuksen perusta 80-luvulla oli tietty power dress leveäolkaimisine jakkuineen. Päälle oli siis saatava jakku, mutta hiukan ajankohtaisemmalla stailauksella.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Pitäähän itse lounaallakin vähän leuhkia...
Pöytään oli valmiiksi katettu pieni paperipussi ravintolassa itse tehtyä näkkäriä. Pussin päälle on painettu valmistuspäivä. Tämänpäiväistä oli...
Marinoitua lohta, kurkkua ja omenaa piparjuurivaahdolla.
Yrttejä ja parsaa tuoreen salaatin kera, neitsytoliiviöljyä ja merisuolaa. Leivänpäällä on oikeaa voita!
Jälkkäriksi kurpitsavaahtoa ja vaniljajääteöä. Mmmmm!

Labels:


Comments:
Näyttipäs hyvältä... :D Ollaan käyty Grand Hotellissa aamiaisella ja suosittelen sitä kaikille, jotka pöllähtävät kaupunkiin 6.30 Turun laivalta. Grandin aamiaishuone on ehdottomasti paras paikka aloittaa päivä Tukholmassa. ;)
 
LizaJane: Tuohan on loistava vinkki myös täällä Tukholmassa pysyvästi asusteleville! Täytyypäs testata jonain päivänä. :)
 
yhyy mut kutsuttiin suomen Vintage Stories -juttuun, mut en pääse :/ hitto kun kaikki kiva on aina Helsingissä!! Toi huivi on meinaan aika upea... :D
 
Nelliina: No voi harmi, ettet pääse! Mallisto oli tosiaan aika mielenkiintoinen ja koko konsepti varsinkin. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?