Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vintage Stories

Thursday, February 12, 2009

Vintage Stories

Poikkesin eilen iltapäivällä pikapikaa KappAhlin showroomissa. Esittelyssä oli heidän täysin uusi konseptinsa Vintage Stories.
Kysymyksessä on romanttinen mallisto, jonka esikuvana on mummon pukimet ja herkän oloiset vintage-vetimet. Jokaisessa tuotteessa roikkuu kermanvalkoiselle sifongille painettu lyhyt tarina. Mallisto sisältää toppeja, paitoja, neuletakkeja, hameita ja mekkoja. Lisäksi mukana on muutama suloinen alusvaate ja vintage-henkinen koru.

Tuotteet myydään KappAhlin putiikeissa shop-in-shop -tyyppisisessä settingissä ja kaikkea on vain rajoitettu määrä.
Täytyy tunnustaa, että ihan ensimmäisenä vaikutuksen teki varsin epä-KappAhlmainen kokonaiskonseptiajattelu. Pikkuinen, vain noin 30 eri tuotetta sisältävä mallisto on ehjä kokonaisuus, jota markkinointi, pakkaus ja kaikki muut detaljit, kuten tuotelaput tukevat mainiosti.
Seuraavaksi ihastuin tuotteiden laatuun. Hyviä luonnonmateriaaleja laadukkaasti työstettynä. Aika monesti sekoituksena on käytetty silkkipuuvillaa, minkä ansiosta vaateet tuntuvat suloisen pehmeiltä, mutta kuitenkin käyttöä ja normaalia pesua sietäviltä.
Pienen showroomissa pyörimisen jälkeen yltiömäinen vanhahtava romanttisuus alkoi tulla korvista... En voisi kuvitella yhdistäväni malliston toppia, neuletta ja hametta toisiinsa, vaikka teoriassa kokonaisuus saattaisi näyttää oikein kivalta jonkun päällä. Sen sijaan kermanvalkoinen vaarintoppi toimisi hyvin farkkujen kanssa kesällä ja pitsein somistettu neuletakki rähjäshortsien ja lipsujen kanssa.
Jotenkin en jaksa uskoa, että Vintage Stories kerää KappAhlin putiikkeihin ihan henkkamaukan designer-yhteistyömallistojen kaltaista ryysistä, mutta sen verran tuo vaaleansininen pikku neuletakki kiinnostaa, että aion varmuuden vuoksi olla ajoissa paikalla, kun mallisto lanseerataan 6. huhtikuuta.

Kuka olisi uskonut KappAhlista?

Labels: , ,


Comments:
Kappahl goes Noa Noa? Joku noista topeista voisi sopia kesä- tai yöpaitakäyttöön, muuten liian hempeitä minun makuuni.
 
Onhan tuo kieltämättä yllättävää KappAhlilta, mutta oikein kiva idea! Itselleni vaan ei oikein tuollaiset vaatteet käy..
 
Näyttää tosi kivoilta ja ei todellakaan mitään perus kappahl meininkiä.:)
 
Oho, olipa yllätys! Osa vaatteista näyttää vieläpä ihan kivalta!
 
En olisi kyllä uskonut KappAhlista, mutta kelpaa mulle! Täytyy käydä tsekkaamassa mallisto sitten huhtikuussa :) Onko noissa showroom-tapahtumissa muuten vaatteiden hinnatkin jo esillä? Mietin vaan, että onko toi mallisto kuinka paljon normi-kappahlia tyyriimpi?
 
Oi näyttää kivalta :) Kappahlista en ois kyllä ehkä uskonut, mutta tää on oikein kiva juttu :D.

Eka neule ja vaalean punainen toppi näyttivät tosi kivoilta :)

aika monta kiva sanaa :DD
 
Oi miten ihana toi viimeisen kuvan mekko on! :)
 
Leena: Onhan nuo kieltämättä aikas hempeitä...

Micci: Yhdistettynä mustaan kenties?

Äppelblom: Olin kyllä oikein positiivisesti yllättynyt!

Pinja: Olen samaa mieltä!

Sara: kuulemma hinnat ovat aavistuksen normihintoja korkeammat, mutta ei paljoa.

Sirpa: Mulle kelpaisi tuo vaaleansininen neuletakki oikein hyvin!

Emmanuelle: Ja se oli myös aivan taivaallisen pehmeää puuvillaa. :)
 
mielenkiinnolla kyllä odotetaan täälläkin kyseistä mallistoa
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?