Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dagmar AW 2009

Sunday, February 01, 2009

Dagmar AW 2009

Dagmar on yksi ehdoton suosikkimerkkini ja ennen syymalliston näytöstä odotukset olivat korkealla. Kiedotut, käärityt ja drapeeratut muodot samoin kuin vastakohtaisten pehmeiden ja karkeiden, läpikuultavien ja pörröisten materiaalien yhdistely on tuttua edellisiltä sesongeilta.
Taidokkaat neuleet ja ultra-feminiininen läikehtivä sametti pääsevät oikeuksiinsa kauniiden leikkausten ansiosta. Jätkämäiset bootsit antavat kokonaisuudelle sopivasti asennetta.
City-camouflage vai sofistikoitunut pantteri? Poltetun oranssin ja mustan yhdistelmä toimii täydellisesti napakoissa jersey-housuissa. Persikka silkkisatiini yllättää syysmallistossa, mutta tummien sävyjen rinnalla näyttää kaikkea muuta kuin kesäiseltä.
Ihastuin ikihyväksi kurtattuihin sifonkileggareihin! Varmasti käyttömukavuudeltaan ihan eri luokkaa kuin Acnen muovihousut, jotka kieltämättä kyllä rokkaavat enemmän kuin sifonki... Myös virtaviivainen pitkä jakku ja jättimäinen shaalikaulushuppu saavat täydet pisteet!
Tämän kuvan on tarkoitus esitellä Dagmarin tulkinta uudesta pidemmästä minimitasta. Vesirajaminille hej då - tervetuloa juuri polven yläpuolelle päättyvä helma! Hameen maltillinen tulppaanimalli on myös erittäin kaunis ja pukee hyvin normaalin aikuisen naisen vartaloa.
Dagmar aloitti aikoinaan tekemällä pelkästään neuleita. Vanha intohimo näkyy edelleen ja jokaisen malliston tukipilarina nähdään kauniita viimeisteltyjä neuleasuja. Pidän erityisesti syysmalliston neuleiden tyylikkäästi tulkitusta kasarihengestä.

Sit vielä pari ammattilaiskuvaa tähän päälle. Kaikki pokkarilla räpsityt kun eivät oikein anna oikeutta vaatteille.
Volyymiä yläosassa, niukkoja linjoja alaosassa. Kiiltävän, matan ja himmeästi hohtavan materiaalin yhdistelmä tekee kokomustastakin asusta jäntevän ja kiinnostavan. Kimonomainen takkilinja tekee vahvaa tuloa ja jotenkin olen aina heikkona asuihin, joissa kädet voi tunkea reteesti taskuun.
I need this coat! PLZ!
Epäsymmetrinen, toiselle käsivarrelle valuva linja teki vaikutuksen jo Acnen mallistossa, eikä Dagmarin jäkälänharmaa silkkitunika helpota oloa mitenkään. Sensuellia ja naisellista paljastamatta liikaa.

Loppukiitoksissa vilahtaa muutama suosikeistani + muutama asu joka ei ehkä ansaitse ihan niin suuria suitsutuksia...


Asiasta toiseen... Arvontakuume jyllää muotiblogosfäärissä - kannattaa osallistua Shandin ja Bean kilpailuihin - ihanat palkinnot odottavat!!

Labels: , ,


Comments: Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?