Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Acne AW 2009

Wednesday, January 28, 2009

Acne AW 2009

Yksi tähänastisen muotiviikon parhaita mallistoja on ollut ehdottomasti Acnen syksylle 2009 suunnittelema naistemallisto. Jäykän gobeliinimaisen materiaalin yhdistäminen läpikuultavaan sifonkiin, huikeaakin huikeammat kiilaplatformit ja läpinäkyvät muovifarkut antavat 70-lukuisen retron vaikutelman, mutta päivitettynä 2010-luvulle.

Prässipuvut ja muut räätälöidyt business-asun osaset saavat särmää antiikkinahkaisesta prätkätakkiliivistä. Vastakohdat korostavat toinen toistaan - tosin irl kyseinen tyyli on vaikea toteuttaa tyylikkäästi.
Malliston kengille ja koruille voisi omistaa oman postauksen! Käsittämättömän huikeita platformeja ja veistoksellisia sormuksia, kaulakoruja ja rannerenkaita. Täytyy toivoa, että tulevat oikeasti myös tuotantoon.
Vähän ihmeteltiin, miksi Acne on valinnut esitellä mallistonsa installaationa kunnollisen catwalk-näytöksen sijaan. Yksi perustelu on varmasti tässä: muovileggareitten vaihtaminen kiireessä näytöksen aikana olisi varmasti ollut sula mahdottumuus. Pöksyt näyttivät liimautuvan kiitettävästi mallin sääriin ihan vain seisoskellessakin...
Jättihakaneula is the next big thing! Mutta sehän me jo tiedetiinkin. ;D

Yksi ehdottomista lemppariasuistani tuo mieleen perhosmerihevosen. Ihana epäsymmetrinen leikkaus ja henkäyksen ohut materiaali sekä herkkyyttä korostava kuosi. Voin vain kuvitella, miten käsivarrelle laskeutuvat liehukkeet elävät liikkeen mukana ja hivelevät ihoa... Me likes!


Tyylikkäitä linjoja - laatikkomaisen väljästi, mutta olkalinjaltaan yllättävänkin pehmeäksi leikatut päällysvaatteet saavat seurakseen kapeat housut tai konservatiivisen kynähameen.

Erinomainen ja toimiva mallisto kokonaisuudessaan. Ainoa, mitä jäin kaipaamaan on nähdä vaatteet liikkeessä paikallaan seisovien mallien sijaan. Vasta liikkuessa näkee, miten leikkaukset, materiaalit ja mittasuhteet toimivat käytännössä.

Labels: , ,


Comments:
Ihan mieletön tuo naistenmallisto! Muovileggareille Wou-huuto! =)

Olen saanut kokea pari kertaa jo tänä vuonna karun totuuden, että jotkut mageet vaatteet eivät vaan tule tuotantoon. Mutta nopeat syövät hitaat! =P Stay tuned! =)
 
Voih...
 
Vautsi noita ekoja platform/kiilakorko nilkkureita, ottaisin yhdet heti mustana, kitoos. :D
 
Silver: I know!! :)

Chica: Älä muuta sano!!

Tarzan: En ihan heti keksi, mitä EN olisi halunnut... Olin kyllä vaikuttunut! :)
 
Joo morjens. Haluan kaiken. TAAS.
 
Sugar Kane: Tulee halvaks.. ;DD
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?