Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuuminta hottia: Metallic

Friday, January 23, 2009

Kuuminta hottia: Metallic

Metallinkiilto on yksi vahvimpia kevään trendejä. Perinteiset kulta, hopea ja kaikki muut "oikeat" metallivärit kuten pronssi ja kupari saavat rinnalleen metallinhohteiset sateenkaarivärit. Kokonaisina asuina metallic on huikean tehokas ja takuuvarmasti katseita keräävä ratkaisu. Sen toteuttaminen tyylikkäästi onkin sitten jo toinen juttu. Tee-se-itse -menetelmillä yleisilmeestä tulee helposti ufo. Ja mikä ihme se on, kun kunnianarvoisa Balenciagakin saa paistofolio-kritiikkiä metallimekoistaan.

Huomattavasti iisimmin pääsee trendijunaan mukaan, kun antaa asusteiden puhua puolestaan.
Metallinkiiltävä laukku on mukava statement, mutta pitämällä muun asun simppelinä välttää joulukuusi-efektin. Valitettavasti halvat materiaalit näyttävät entistä halvemmilta metallinkiilto pinnassaan. Onneksi on halvempia ja helpompiakin keinoja lisätä metallisäihkettä asuun kuin liian kalliin trendiveskan hankkiminen. (Kuvassa muuten Marc Jacobsin laukku net-a-porterista, jos nyt joku kuitenkin innostui... N-a-p toimittaa sitäpaitsi ilman postikuluja ainakin vielä hetken).

Itse ajattelin testata huivivyö-stydeemiä á la Marc Jacobs. Pitäisi vain päästä kirppareille penkomaan sopivan pitkä lurex-langoin raidoitettu huivi.
Aika veikeä muuten tuo iso hakaneula huivivyön kiinnittimenä. Pikkuisen livahti assosiaatiot muinaisiin vauvan kapaloihin, jotka kiinnitettiin turvahakaneulalla... Mutta en usko, että mr. Jacobs meille naisille sellaista viestiä haluaisi antaa. Eihän hän voisi!??

Sopivan huivin inkarnoitumista odotellessa annan kynsien puhua puolestaan: (sujuu pikkuisen huonosti uuden vuoden lupauksen toteutuksen kanssa - ei ole paljoa kirppiksillä tullut pyörittyä)
Ihan mielettömän cool Essien Sexy Divide sai luvan aloittaa virallisen kevätmetallikauden kynsissäni. Upea syvä violetti sävy, aavistuksen siniseen taittava (ei ehkä kuitenkaan ihan niin paljoa kuin kuva antaa ymmärtää) ja juuri sopivasti metallikiiltoa sisältävä uutuus.

Labels: , ,


Comments:
Heh, taas taidan olla eka.. ;D
Toi violetti laukku on aivan superihana!
 
Kivan värinen kynsilakka:)
 
Minä taas pidin huivi-ideasta huippupaljon!! Sopisi varmaan jonkun löysän teepparinkin päälle... hmm, en malta odottaa että pääsee kokeilemaan!!
 
Huivi-idea on loistava - kiitos siitä!
En malta odottaa, että saan vyötäröni takaisin "omaan" käyttöön.
 
Micci: Jes! Tosin en kyllä raaskisi laittaa niin paljoa rahaa trendijuttuun... Mustat ja ruskeat laukut on eri asia, koska niitä voi periaatteessa käyttää ikuisesti. :)

Chérie: Kiitti! Olen viihtynyt siinä oikein hyvin!

Joy: Tosiaan tuota huivivyötä pitää ehdottomasti kokeilla!

MJ: Mun tyylini ei ylipäätään ole kovin vyötärökeskeinen siitä yksinkertaisesta syystä, että kapea vyötärö ei ole niitä valtteja, joita vartalolleni olisi suotu... Tosin uskoisin, että oikein väljää ja laskeutuvaa yhdistelemällä ja käyttämällä vyönä tarpeeksi ohutta huivia, voisi ideasta saada hyvinkin käytännössä toimivan. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?