Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uuden vuoden lupauksia

Thursday, January 01, 2009

Uuden vuoden lupauksia

Tykkään uuden vuoden fiiliksestä. Uusi kalenteri, puhtaat sivut, Minttu täynnä pyhiä päätöksiä ja aukottomia suunnitelmia. Vähän niinkuin maanantai potenssiin ziljoona. Joka vuosi teen liudan lupauksia, joista osa pitää, osa ei. Rikotutkin lupaukset tuovat yleensä jotain hyvää tullessaan. Ainakin tietoisuuden siitä, mihin suuntaan olemistaan haluaisi kehittää.

Jonain vuosina olen tehnyt vain yhden lupauksen, toisinaan hyvistä päätöksistä voisi kirjoittaa kirjan. Aina ei ole ollut tarvetta mahottoman syvällisille päätöksille - tai no, kyllähän korkokengillä kävelemisen opettelu vaikuttaa elämisen laatuun ihan olennaisesti. Tänä vuonna lupauksia kertyi muutama.
(Urpokuvausta tunnelbanassa matkalla eilisiin juhliin...)

Ensimmäinen lupaus:
Aion vihdoinkin opetella käymään kirppiksillä ja tekemään 2nd hand hankintoja! Tahdon löytämisen riemua ja kehittyvää metsästysvaistoa, shoppailua budjettiystävällisesti ja ekologisesti. 2nd hand spesialisti Karkin saa toivottavasti ylipuhuttua oppaaksi.
(Uuden vuoden illallisen ensimmäinen alkupala, avokado-keittoa mädin kera)

Toinen lupaus:
Lupaan todellisen ryhtiliikkeen ompelimon puolelle! On suorastaan rikollista antaa kaikkien ihanien kankaideni lojua kaapissa. Ompelusuunnitelmien listat vaan pitenee ja pitenee, mutta valmista tulee koko ajan vähemmän. Eihän sellainen peli vetele. Ensimmäisenä toteutuslistalla muutama hyvä käyttöhame.
(Toinen alkupala, pilgrim-simpukoita ja marinoituja kasviksia appelsiinikastikkeella. Mmmmm)

Kolmas lupaus:
Tämän suuntaisia ajatuksia tuntuu löytyvän jokatoisen bloggarin lupauslistalta - niin myös täältä - eli vaatevaraston perusteellinen setviminen asap. Kierrätykseen lentävät kaikki vähänkään kyseenalaiset, väärän kokoiset, hankalan väriset tai muuten vain käyttämättä jääneet vetimet. Kirppikselle on siis tulossa täytettä ja reilusti!
Neljäs lupaus:
Otan itseäni niskasta kiinni ja väsään vihdoinkin graduni valmiiksi! Tarkoittanee sitä, että bloggaustahtiin täytyy laittaa pientä rajaa - niin vaikealta kuin se tuntuukin. Toisaalta valmistuminen aiheuttaa myös pieniä paineita. Pitäisikö sitä tosiaan pikkuhiljaa keksiä, mikä musta tulee isona?!
(Vuoden vaihtuessa Observatorion mäellä Vasastanissa)

Millaisia lupauksia sinun listaltasi löytyy? Vai onko vuoden vaihteen lupailu mielestäsi ihan turhanaikaista puuhaa?

Labels:


Comments:
Näyttääpäs meidän uudet astiat tosi kivoilta :D

Mä en kyllä luvannut mitään. Ehkä jo oppinut ettei kannata... tai ehkä sitä vielä voisi, pari päivää myöhässä? ;)
 
Ootpas tosi nätti tossa ekassa kuvassasi!

Oon luvannut ehkä olla vuoden tai puoli vuotta ilman uusia muotiostoksia, mutta tätä pitää vielä vähän miettiä :D
 
Mari-Johanna: Eikös vaan!! Tosi tyylikkäitä nuo mustakukkaiset yhdisteltynä valkoiseen!

Norppa: Kiitos! Shoppailulakko on ollut aika monella listalla, mutta itse ajattelin, että jos suuntaisi shoppailut enemmän 2nd handiin...
 
Lupasin alkaa kävelemään ja samaan happea jotta jaksaisin! Sinä auttaa kaksi uutta koiraani, pentu Mikke ja turvakotitapaus-Vanja.

Voisitko ottaa samaan syssyyn kirppis-toilailujen sekaan katsauksen ruotsin huutonet-vastaavaan tapaukseen. Eli kannattaako netistä tilata toisten käytettyjä merkkivaatteita ja laukkuja ja mikä osoite olis parhain?

UllaUrsula
 
UllaUrsula: Hyvä idea!! Kiitos! Teen ilman muuta katsauksen täkäläisiin huuto.net -systeemeihin!

Tsemppiä ulkoiluun! :)
 
Wau! Kunnon UV bileet! Ihanan näköistä :D
 
Good Blog, I think I want to find me, I will tell my other friends, on all
 
runescape powerleveling
 
costume jewelry
 
wholesale jewelry
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?