Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Minttu testaa: False Lash Effect Mascara by Max Factor

Tuesday, December 23, 2008

Minttu testaa: False Lash Effect Mascara by Max Factor

Joku ehkä muistaakin, että sain testattavakseni Max Factorin uutuusripsarin False Lash Effect noin pari kuukautta sitten. Valmistajan mukaan mascara antaa ripsille saman efektin kuin korkokengät säärille. Lupaukset tasaisen täyteläisistä, klumppiintumattomista ripsistä, jotka näyttävät tuuheilta ja pitkiltä, mutta silti luonnollisilta, kuullostivat juuri siltä, mitä olen aina kaivannut.
Pressitilaisuudessa Max Factorin edustaja kertoi liikuttavan (tosi)tarinan naisesta, joka ryntäsi hihkuen ulos kylppäristä kokeiltuaan False Lash Effectiä ensimmäisen kerra. "Mullakin on RIPSET, jeijj!!" kuului tuon onnellisen naishenkilön hehkutus.

Odotukset olivat siis vähintäänkin korkealla jo ennen testiperiodin alkua. Ripseni eivät ole ihan totaalisen olemattomat, mutta ne eivät ole sen paremmin pitkät, tuuheat, kauniisti kaartuvat kuin luonnollisen tummatkaan.
Uuden ripsarin harjaosuus on oudon paksu. Meille kyllä kerrottiin lehdistötilaisuudessa, että paksulla pötikällä on helpompi saada ripsen tyvestä asti tasainen lopputulos. En tiedä sitten olenko jotenkin erityisen mämmikoura vai miksi tökin itseäni silmään ja poskille niinkuin silloin joskus muinoin, kun koko ripsarihomma oli ihan uutta.
Periaatteessa olen ollut ihan tyytyväinen. Ripset saavat jonkin verran enemmän volyymiä varsin pienellä vaivalla. Olen kyllä harjannut väriä aina kahteen kertaan, vaikka yhdenkin kerroksen olisi kuulemma pitänyt olla tarpeeksi. Mitään mieletöntä eroa perusripsariini (Max Factorin Masterpiece Max) en kyllä ole huomannut, mutta toisaalta se pienikin lisä aiheuttaa helposti riippuvuutta.
Kaupassa False Lash Effect on hinnoiteltu pikkuisen tyyriimmäksi kuin Max Factorin perusripsarit. Voin kyllä suositella ripsarin testaamista etenkin niille, jotka ovat olleet tyytyväisiä Max Factorin muihin ripsareihin, vaikka lopputulos ei ihan tekoripsitasolle ylläkään.

Plussaa:
+ Ripset saavat hyvin lisää volyymiä (sekä pituutta että paksuutta)
+ Riittoisa ja nopea käyttää, kaksi kerrosta riittää vaativammallekin
+ Kestää hyvin ripsissä rapisematta
+ Vesiliukoinen ripsari lähtee hyvin pesussa tavallisella puhdistusmaidolla

Miinusta:
- Paksu harjaosuus on hankala käytössä
- Miksi maksaa minimaalisesta lisäefektistä perusripsaerihin verrattuna?
- Tuotteen kemikaalintuoksu pani silmät vuotamaan ensimmäisillä käyttökerroilla

Labels: ,


Comments:
Kummallista! Miksi kaikissa uutuusripsareissa on tuo ällöttävä kemikaalihaju! Itse hommasin Maybellinen uutuusripsarin (se keltainen iso mötikkä), ja voin sanoa että haju on kamala :D En usko että mikään niin pistävän tuoksuinen voi olla hyväksi silmille.
 
Nina: Ihan tosi! Mun silmät alkaa vuotaan tosi helposti ja kemikaalinkäry on kyllä pahinta kaikesta.
 
mielenkiintoista. purkki ja harja on samaa muotoilua kuin taalla Kanadassa myytava Cover girlin Lashblast/mascara. maksaa taalla noin 8 taalaa. mutta Procter&Gamble tosin omistaa molemmat yhtiot...konseptin kierratysta?
tuo harja on todella surkea, en ole saanut silla siistia lopputulosta. False lashes= hoh hoijaa...
Olen tykastynyt lorealin uutuuteen, punavalkoinen kahden paan maskara, jossa on sama idea kuin kanebo 37:ssa-lahtee lampimalla vedella. Ja ripsiin tulee oikeasti volyymia.
 
Anonymous: Olin aikanaan Unileverillä duunissa ja kyllähän siellä aika suruttomasti innovaatioita kierrätetään eri markkina-alueilla. Tuota L'Orealin kaksipäistä en olekaan testannut...
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?