Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tekoripset ripsivärillä?!

Sunday, October 26, 2008

Tekoripset ripsivärillä?!

Max Factorilta on tulossa markinoille uusi ripsiväri: False Lash Effect Mascara. Viime perjantain pressitilaisuudessa esitelty ripsari on kuulemma mahtavin uutuus sitten ripsivärin keksimisen. Hurmaava meikkitaiteilija Tomas Lenneryd käytti vertauskuvaa "korkokengät ripsillesi". Vain pari vetäisyä riittää lisäämään ripsien volyymiä, vaikka miten monta prosenttia ja erottelemaan ja lisäämään potkua katseeseen.

Kuullostaa hyvältä siis!

Olen nyt ehtinyt kokeilla mullistavaa uutuutta yhden kerran ja täytyy sanoa, että olen kyllä ehdottomasti tyytyväinen. Ihan varsinaisesti tekoripsi-efektiltä lopputulos ei vaikuta, mutta oikeastaan se on omasta mielestäni vain positiivista...

Virallisesti uutuusripsari lanseerataan vasta ensi vuoden puolella, mutta jo joulukuussa tätä pitäisi saada ainakin joistain isoimmista putiikeista.
Lehdistötilaisuuden osallistujat maasuteltiin leppoisalle mielelle herkullisella lounaalla ja dj oli paikalla luomassa biletunnelmaa perjantai-iltapäivään.

Ei ole helppoa jaksaa seisoskella lehditötilaisuudessa 12 cm koroissa... Kuka tunnistaa melkein kaksimetrisen huippubloggarin punaisissa Acnen samettihousuissa?
Tomas Lennerydin vinkkejä kauniiden ripsien aikaansaamiseksi:
- käytä ripsien taivuttajaa, joissa on silikonilistat kumilistojen sijaan. Silikoni kuluttaa vähemmän ripsiä.
- taivuta ripset useammasta kohtaa, jotta niihin ei tule kulmia ja saat kauniimmin kaartuvat ripset.
- mikäli ripsilläsi on taipumus suoristua taivutuksen jälkeen, käytä vedenkestävää ripsiväriä.
Toisen silmän ripsissä ei ole lainkaan ripsiväriä ja toisessa on False Lash Effect -uutuutta. Ja kyllähän tuosta eron huomaa ihan selvästi. Eikö?

Lopuksi vielä vinkki pariin kivaan arvontaan:
Idan ja Juulin arvonta
Herttaisen arvonta
Spending it -blogin Mayn arvonta

Huomenna heti aamulla täällä taas perinteinen maanantai-arvonta. Paitsi että nyt on vähän epäperinteinen palkinto... ;D

Labels: ,


Comments:
Onneks lähtö on vasta tiistaina! Muuten missaisin arvontasi!:O
 
Oon aina yhtä tyhmä, mutta miksen IKINÄ huomaa missään ripsivärissä eroa? Siis samalta näyttää kaikkien lopputulos :-( Löytäispä joskus sellaisen oikeasti hyvän, että saisi wow reaktion aikaan.

(arvonta muuten omassakin blogissa, vielä 5 päivää :-) )
 
Tuossa kuvassa ko. ripsari ei kyllä ole kovinkaan edukseen. Ripsethän ovat liimantunet yhteen tuollaisiksi hämähäkin jaloiksi. Onnettoman näköisesti laitettu, mutta onko vika laittajassa, tuotteessa vai ripsissä? Ei kyllä tuon demonstraation perusteella vakuuta tuo ripsari.
 
Kieltämättä minunkin mielestäni lopputulos näyttää samalta, kuin mikä tahansa ripsiväri. Mutta parhaiten sen huomaa kokeilemalla tuotetta itsellään.
 
Aivan ihanat muuten nuo Carolinen sammarit!! Toivottavasti niitä saa vielä joulukuussa kun menen Tukholmaan!!
 
Anonymous: Hih! :)

Getpalmd: Max Factorin edustajat väittivät, että tuo uutuus aiheuttaa nimenomaan wau-efektin. Ensimmäisen testauskerran jälkeen suustani pääsee ehkä kuitenkin hyväksyvä "jees" kuin hurmaantunut "WAU!!"...

Täytyypä linkittää sunkin arvontasi heti seuraavaan postaukseen! :)

Seeds: Ripsaria on tietty aika vaikea demonstroida ja mun laatukameralla (ja huipputaidoilla...) ei saa ihan muotilehtitasoisia kuvia...

Melina: Omassa käytössä tosiaan eron ja sen, sopiiko tuote itselle, vasta tosiaan huomaa.

Sammarit on Acnen syksyn mallistoa, joten kyllä pitäisi löytyä vielä joulukuussa. Sulle varmaan sopisivatkin tosi hyvin. :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?