Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Arne Anka

Saturday, December 20, 2008

Arne Anka

Eilisiltaiset näyttelyn avajaiset olivat erittäin onnistunut häppeningi. Rennoniloista väkeä oli paikalla juuri sopivasti ja tunnelma sen mukainen.
Enpäs nyt hokannut kysyä, miten kauan näyttely on pystyssä, mutta pelkkä kahvilakin on ehdottomasti pistäytymisen arvoinen paikka. Aguéli Cafe & Galleri tarjoilee joka päivä erinomaista lounasta ja tunnelma on sitä aitoa Södermalmia... Paikka löytyy ihan Mariatorgetin läheltä osoitteesta Blecktornsgränd 9."Ainoa todiste siitä, että osaa säilyä hengissä, on se, että näyttää vanhalta". Ehe ehe.

Eilisistä päivänasukuvista puuttui kokokuva, joten päätin olla näppärä ja räpsäistä sellaisen gallerian vessassa. Selventää varmaan tosi paljon outfitin rakennetta, mutta kuvaaminen peilin kautta alkaa pikkuhiljaa sujua vähän luonnikkaammin. Tärkeää. ;D

Kuvittele lisäksi leppoisaa musiikkia ja miellyttävällä tasolla kupliva puheensorina. Tällaiset onnelliset ja tasapainoiset hetket pitää tallentaa muistoihin pahan päivän varalle.
Tanskasta asti tullut näyttelyvieras oli bongannut lähes käyttämättömät harmaanlilat ylipolvensaapikkaat samana päivänä Söderin Emmauksesta. Toisilla käy ihan uskomaton tsägä!
Minttu tilittää gallerian omistajalle Liisalle jotain toooosi tärkeää.
Sarjakuvaoriginaaleja. Jotenkin koko sarjakuvapiirtämisen työprosessi muuttui paljon kokreettisemmaksi originaaleja katsellessa. Mieletön työ saada yksi albumi valmiiksi. Jutun idean ja kärjen keksiminen on vasta ihanihan pieni osa. Sitten pitää vielä piirtää ja kirjoittaa ja sovittaa yhteen ja ja.. Respect.
Tunnelmaa...

Labels: , ,


Comments: Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?