Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Dagens

Friday, December 19, 2008

Dagens

Pitkästä aikaa esittelyssä päivän - tai paremminkin illan asu! Päivä on mennyt vertseissä koneen ääressä niinkuin niin monena muunakin päivänä. Kuvien vähäisyyttä lisää käsittämättömän ankarat valaistusolosuhteet ja innokkaiden vapaaehtoisten valokuvaajien puuttuminen. Sain ylipuhuttua Peetun näppäämään pari kuvaa ja maestron pyynnöstä ne otettiin pikkuruisessa eteisessämme.

Tänäiltana ohjelmassa on Arne Anka -näyttelyn avajaiset Söderissä sijaitsevassa kahvila-galleria Aguélissa. Nahkis rokkaa kivasti ja korot tuo säihkettä sääriin...Gotta RUN!!!

Labels:


Comments:
Ooh noita kenkiä.:)
 
Tsäpäkkä asu! Kärsiikö siellä tosiaan ulkoilla sandaaleissa vai pistätkö korot pussiin?
 
sähäkkä asu, mut hullun korkeet korot. Ihailen ihmisiä, jotka pystyy kävelemään noinkin korkeilla reväyttämättä nilkkojaan :) ite kuulun niihin, joilta ei yli kuuden sentin koroil mikään onnistu :)
 
MouMou: I'm in love too! ;D

Tuike: Täällä on +6 astetta, joten tuumasin, että voin lähteä sandaaleissa (+paksuissa sukkiksissa), vaikka onkin joulukuu. Yhtään ei ollut kylmä, mutta ei me toisaalta paljoa oltu ulkona.

Marianne: Nuo on kyllä myös mun kykyjeni ylärajoilla. Tasaisella ja ylämäessä menee ihan hyvin, mutta Mariatorgetin mukulakivet ja alaspäin viettävät rinteet piti ottaa aika rauhallisesti. ;DD
 
Tuleeks noi kasarilaukut oikeesti taas muotiin?

HUOH!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?