Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Anne-Marin perunalaatikko

Sunday, December 21, 2008

Anne-Marin perunalaatikko

Minttu ei ole mikään suuri keittiötaituri. Jossain vaiheessa Karkki esitti hämmästynyttä, kun äiskä onnistui keittämään pastaa... Hyvä äiti - sää osasit!! (Meillä on aina uskottu positiivisen kannustuksen rakentavaan voimaan). No, nykyisin tilanne ei ole ihan yhtä karu vaan Mintun repertuaarista löytyy muutama testattu ja taatusti toimiva perusresepti. Tosin kovin usein taitoja ei tule harjoitettua, koska kaikki muut kolme perheenjäsentä ovat sekä kiinnostuneepia että taitavampia keittiöhommissa.

Yksi bravuureistani on perunalaatikko. Alun perin ohje on peräisin entiseltä naapuriltani joka on tunnettu taiturimaisesta ruuanlaitostaan. Lupaan, että Go 4 it vol. 2 -blogista ei ole tulossa ruuanlaitto/reseptiblogia, mutta joulun kunniaksi ajattelin, että muutkin voisivat nauttia ihanasta perinteisestä imelletystä perunalaatikosta. Vassokuu:

Anne-Marin perunalaatikko
Nom, nom, nom!!

Labels:


Comments:
siis mitkä sun lasten nimet on?
Kai Karkki on lempinimi!?

t-hiljattain seuraamaan alkanut
 
Joskus kommentoin.... =) ihana kun välillä löytyy ruokapostauksiakin. En oikein ruuanlaittoblogeja seuraa, ja muoti sekä helmiblogeista joskus löytyy oikeita aarteita resepteiksi!
 
Kiitos ohjeesta, hyvältä kuulostaa! Mikä sulla on ollut se "lämmin ja vedoton" paikka? Jossain tosi ugri-hämäläisessä ohjeessa neuvottiin laittamaan uuniin n. 55 asteeseen että pysyy tarpeeksi lämpimänä.
 
Joululaatikot ... mmm ... enää pari päivää ja sitten napa repeää :-)
 
Minttu auta! Aivan aiheeseen liittymätöntä, mutta mun tarvis pikaisesti tietää (oon varaamassa Tukholman matkaa), minä päivinä Tukholman liikkeet on suljettuna välipäivinä ja alkuvuodesta.

Onko kaupat siis siellä auki 29.-31.12.? Entä 2.-3.1.2009?
4.-7.1.? (loppiainen siis 6.päivä)

Anteeksi, kun vaivaan, toivottavasti ehdit auttaa <3
 
Hiljattain seuraamaan alkanut: Karkin oikea nimi on Karoliina ja Peetun Elina. Molemmat lempinimet on ollut mukana kuvioissa jo ihan vauvavuosista... :)

Piia: Kiva jos tykkäät! En varmasti ala postaamaan mitenkään runsaasti reseptejä, mutta ehkä ne muutkin kolme, joita käytän silloin tällöin, saattavat päätyä tänne.

Tuike: Olen pitänyt kulhon meidän pesutuvan/kylppärin pöydällä, joka on lämmityslaitteen vieressä. Imeltyminen sujuu kyllä huonommin, jos perunat viilenevät liikaa.

Emiliak: Sano muuta!! ;D

Nanne: 31.12. kaupat menee kiinni tosi aikaisin - eli noin klo 15.00. Loppiaisena aukioloajat ovat normaalit sunnuntai-ajat - eli noin klo 10.00/11.00 - 17.00/18.00.
 
Nanne: Piti vielä jatkaa, että muina päivinä on ihan normaalit aukioloajat!
 
Kiitos Minttu, tiesin että sä tiedät ja suhun voi luottaa :)
 
Nanne: My pleasure! :)
 
arg. mulla ärsyttää tuo "Minttu sitä ja Minttu tätä..." miksi kirjoitat kolmannessa persoonassa?
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?