Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Meet mah new bootz!

Saturday, November 15, 2008

Meet mah new bootz!

Olen viettänyt koko lauantain Eskilstunassa - kaikissa maailman paikoista! Syy visiittiimme (Peetu ja miäs olivat myös mukana) oli se, että Eskilstunassa on Ruotsin radion suomenkielisen radiokanavan Sisu Radion toimitus ja tänään heillä oli iskelmäaiheinen Mäntysoopa lähetys, jossa sain kunnian toimia studioyleisönä. Lisää siitä, kunhan saan ladattua Youtubeen vähän ihanaa Suomi-iskelmää tajuttoman hyvän bändin esittämänä...

Ensin kuitenkin esittelyssä uutukaiset raksuni: Vagabondin pitkävartiset mustat täydellisen upeat ja ihan mahtavan ihanat bootsit - TaDaaa:
Tarvelistallani on ollut jo pidempään mustat täkäläiseen talveen sopivat saapikkaat. Tavoitteena oli jalkineet, joiden edustuskyky on täydellinen, mutta joita sietäisi pitää jalassa vähän pidemmänkin ravauspäivän. Mielessäni siinteli vetoketjuin somistetut kiilabootsit, "JAM"-nimeltään, jotka ovat olleet loppu putiikeista jo jonkun aikaa. Kun niitä sitten vihdoin tuli, en saanutkaan rakkautta roihahtamaan. Jotenkin ne vaan olivat liian kesyt, vähän liian matalat ja vähän liian main stream, joten päätin kuitenkin odottaa Minimarketin vetoketjunilkkureita (jotka tosin ovat varmasti tuplahintaiset Vagabondeihin verrattuna...).

Vetoketjubootsien aiheuttaman pettymyksen jälkeen korvaavaa himotuksen kohdetta ei ole löytynyt, vaikka olen yrittänyt asettaa itseni alttiiksi niin TopShopissa kuin Rizzossakin. Vastaus saapaspulmaan tuli kuin salama... eikun sade kirkkaalta taivaalta. Maanantaina, kun läksin kotoa aamusella oli vain pikkuisen syksynkostea keli, joka päivän mittaan muuttui varsin ravakaksi sateeksi, suorastaan syysmyrskyksi. Jo vuodesta 1992 Minttua kiitettävästi palvelleet Vagabondin bootsit olivat teoriassa mainio vaihtoehto.
Karut prätkäbootsit ovat palvelleet niin yökerhossa kuin sienimetsälläkin. Periaatteessa pieni syysmyräkkä sopisi kuvaan erinomaisesti. Paitsi että ennen niin paksu traktorinkumimainen kengänpohja on kulunut lähes olemattomaksi ja sadevesi hyökkää kastelemaan sukat pohjassa olevasta reiästä vähän vähemmänkin ankarissa olosuhteissa.
Ruskeat lyhytvartiset prätkäbootsit säilyvät toki edelleen ihan suosikkeina ja kuivan kelin kenkinä toimivat roudarin teipillä sisäpuolelta vahvistettuna varmasti vielä monet kerrat.

Jotenkin olen kuitenkin ihan hirmu iloinen näistä uusista kaunokaisistani!
Saappaiden linja on bikers-henkinen, mutta pidempi varsi ja kapeampi lesti tekevät niistä oikeastaan aika tyttömäiset.
Vanhoista bootseista olisin ehkä kaivannut näihin karkean harkkoisen pohjan antamaa särmää, mutta päätin, että sievempi sileä pohja on kiva eikä siinä ole lainkaan Vagabondille välillä ärsyttävän tyypillistä kompromissin makua.
Tässä vielä lähikuva! Me tulemme tapaamaan täällä vielä monet monet kerrat! :)

Labels: , ,


Comments:
Hienot ovat uudet saappaasi, kuten myös vanhasi. T: -92 Vagabond fani
 
Melina: Kiitos! Onhan nuo -92:set paljon äreemmät... Nahka on vahvaa ja raakaa ja muutenkin meno on paljon äijämäisempi. Tosin uusien bootsien pehmeä nahka tuntuu kyllä ihan ihanalta ja jos kestävät neljäsosankaan siitä mitä edeltäjänsä, niin ovat kyllä ihan huippuhyvät!
 
mitämitä, ovatko nuo vagabondin Karazit vai mitkä? näyttävät pidempivartisilta!
 
Hei, minäkin ostin juuri Vagabondit: samanlainen, mutta lyhyemmät. Aivan ihanat jalassa!
T. Anu
 
E Lina: Kyllä nuo ovat Karazit. Olisiko niitä eri pituilla varsilla? Tai sit mun sääret on vaan niin lyhyet! Haha!

Anu: Nuo ovat kyllä ihan loistavat jalassa! Kävelyä kestävä lesti! :)
 
ok, voi olla... voin siis ilolla ilmoittaa että omistan samanlaiset (vaikkakin lyhyemmät?! hämmentävää...), ja ne ovat täydelliset :)
 
E Lina: Niitä on ilmeisesti kahta eri varren pituutta. :) Tosi hyvät ovat jalassa - ihan täydelliset!
 
Mulle heti kanssa just ja nyt nuo. Sama homma kuin siellä, omistan "räjähtäneet äijäbikerit" ja haluaisinkin nyt nuo saappaat työkäyttöön, saavat sopia toimistoon hameen kanssa!
Mitenkä noiden saappaiden kokopuoli? Ovatko "normaalikokoa", reilut vai kuinka? Ihan Vagabondin normimitoitus? (Ts. mielestäni yleensä aika reilut koot)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?