Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kimaltavia pelikortteja...

Tuesday, October 14, 2008

Kimaltavia pelikortteja...

Vähän aikaa sitten Adelheid alkoi myydä bloginsa kirppiksellä itselleen tarpeettomaksi jääneitä kankaita. Kangashamsterin oli täysin mahdotonta vastustaa kiusausta ja niinpä tilasin itselleni hauskan ja voi niin trendikkään pelikorttikankaan!

Maksu sujui kätevästi tilille ja paketti saapui ripeästi tänne kaukomaillekin. (Suurkiitokset Adelheid!! En tainnut muistaa kuitata, että paketti saapui perille.) Kun avasin pakettia yllätykseni oli melkoinen. Sievät pikkuiset pelikortit ovatkin hopeisia ja punaisenkiiltäviä eivätkä valkoisia ja punaisia, niinkuin oletin. Hmh... Olen aivan varma, että kankaan kuvauksessa luki, miten asia on. Eräillä vain on aina niin kiire, ettei ehdi lukea selostuksia kunnolla...
Kangasta tilatessani oli ajatus, että tekisin siitä rennon college-paidan mallisen topin mustan hameen kanssa käytettäväksi. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että ihan peruspaita-versiona tuommoista kimallusjubellusta tuskin tulisi käytettyä. Tarvitsen siis apua!!
Ideoita ja helppii - pliis!! Mitä ompelisin hauskasta kimmalluskorttikankaasta?

Kangasta ei ole ihan valtavan paljon, mutta 120 cm leveä ja 110 cm pitkä pätkä riittää kyllä hameeseen, toppiin, tunikaan, trikoisiin (!!!) tai johonkin muuhun. Mutta mihin?

Parhaan idean keksijälle yllätyspalkinto! (vaikkei tänään mikään "virallinen" kilpailupäivä olekaan)

Labels:


Comments:
Mulle tuli välittömästi mieleen pitkä painijanselkänen toppi. Vaikkei se mitenkään erityisen hauska ookaan :).
 
hei! tuosta kankaasta voisi tehdä vaikka liivin, edessä yksi iso nappi joka voisi olla joku erikoisempikin, tuohon pelikortti teemaan sopiva. kaulukset voisivat myös olla melko isot ja näyttävät.
 
Minulla on selvä huivi kausi menossa. En ole ommellut iki aikoihin, mutta törmäsin neulokseen, joka oli pakko ostaa ja siitä tulikin kaksi huivia yksi itselle ja toinen ystävälle.

Mitä jos tuosta tulisi hämmästyttävä, hieman solmiota muistuttava huivitus. Kangas ei ehkä ole huivimainen, mutta jostain syystä pelikortit vaan pakottaa snomaan näin. :)
 
Tee yläosa, toppi, simppeli, ehdottomasti, koska kangas itsessään upea. Net-a-porterissa: http://www.net-a-porter.com/Shop/Clothing/Tops?pn=2 on upea Phillip Limin toppi: Half bow blouse, mikä olisi mielestäni aivan täydellinen myös pelikorttikankaasta.
-Saga-
 
Heti kun näin tuon kankaan tuli mieleen, että tuosta saisi nätin, hieman pussittavan hameen. Tosin mulla ei ole mitään havintoa, miten sellainen tehdään..
 
Itselläni välähti välittömästi kuva topista (jonka tekisi jostain toisesta kankaasta tai ottaisi valmiin) ja sitten tuosta pelikortti kankaasta tekisi siihen ison rusetin toiselle puolelle olkaimen alapuolelle!:D
Tai sitten bolero!Saisi arkisempaa asua hieman säväytettyä.

Au au, suunnitteluinspis iski jälleen:D
 
mulle taas tuli mieleen heti legginssit - vaikka mustan mekon/tunikan kanssa. ehkä lähinnä johonkin baareiluun parhaiten sopivat ja olisivat ainakin huomiota herättävät, eikä pahalla tavalla :)
 
Mulle tuli välittömästi tämmöinen fiilis tuosta kankaasta:

http://www.asos.com/Sienna-Miller/Asos/Asos-Satin-Open-Back-Top/Prod/pgeproduct.aspx?iid=343342&cid=4169&clr=Blue&sh=0

(Tulipas pitkä linkki)
 
Tämä ei kyllä mikään kovin erikoinen idea varmasti ole, mutta itse näkisin tuon sellaisena lepakkohihaisena lantiolta tiukempana puserona! Ei mikään ihan tunika vaan semmoinen lyhempi. Ja kaula-aukko vois olla venemallinen tai vaikka olkapään paljastava. :)
 
Minä näen tuossa taskullisen tunikan :>
 
Trikoot olisi aivan loistavat ! Tai tunika. Mutta eka mulle tuli mieleen sellainen pussittava mekko :--)
 
No siitä voisi tietenkin saada helposti jonkun vyön tai sitten sellaisen paidan, jossa toisella puolella on lepattava hiha ja toisessa kädessä ei ole mitään niin kuin tämän tyyppisesti http://www.asos.com/Asos/Asos-Contrast-Strap-Corsage-Top/Prod/pgeproduct.aspx?iid=414801&cid=4169&clr=Purple&sh=0
mutta hiha voisi olla myöskin pitkä :)
 
Anteeks se koko linkki ei tullu tohon.
http://www.asos.com/Asos/Asos-
Contrast-Strap-Corsage-Top/Prod/
pgeproduct.aspx?iid=414801&cid=
4169&clr=Purple&sh=0
 
Sinulle on ylläri blogissani.
 
... niin ja super-iso rusetti <:
 
sellainen vesiputous -kaula-aukkoinen toppi! Kuvio näyttäisi varmaan upealta siinä :)
 
Itselle tuli ensimmäisenä mieleen olkaimeton toppi, joka on vyötäröltä löysä, mutta lanteilta ja rinnukselta ihonmyötäinen. Mahdollisesti jotain pieniä laskoksia, mutta ehdottomasti malli on pidettävä simppelinä!
 
Mä tekisin tosta kankaasta tyynynpäällisen/-päällisiä sohvalle tai sängylle. Jos kangasta ei ole tarpeeksi niin laittaa toiselle puolelle jotain muuta kangasta.
 
Suurkiitos kaikille ehdotuksista!! Teen kunnon postausyhteenvedon ideoista ja julkaisen voittajan viikonloppuna, kun elämä vähän tästä rauhottuu. Tuli niin monta hyvää ideaa, että varmaan laitan yhden lohdutuspalkinnonkin...
 
Minä tekisin rynkkyhameen ja alle mustaa tylliä...olisi syntisen ihana pikkujouluuun ja koska kangas on noin letkeä, se laskeutuisi hyvin sekä tanssiess liikuisi kivasti.

UllaUrsula
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?