Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Face Stockholm

Sunday, October 26, 2008

Face Stockholm

Eiliset polttarit - tai rouvavalmennus, niinkuin me valitsimme kutsua päivän ohjelmaa - olivat oikein onnistuneet. Juhlakalu oli ilmeisen tyytyväinen ja mukavia yllätyksiä riitti päivän mittaan. Tosin ihan kaikki salaisuudet eivät pysyneet loppuun asti (oliko ihan pakko selostaa Karkille puhelimessa, minne olemme menossa syömään... tonttu!), mutta monenlaista kivaa ehdittiin tehdä yhdessä.

Aamupäiväisen reippaan ulkoilun ja saunomisen jälkeen oli vuorossa Face Stockholmin meikkikoulu. Studio, jossa meikkikoulutus järjestetään sijaitsee aivan Östermalmin ytimessä osoitteessa Grev Turegatan 10. Kauniiseen vuosisadan vaihteesta peräisin olevaan taloon on remontoitu valoisa, tarkoitukseen hyvin sopiva, tyylikäs tila. Kaikille meille viidelle oli valmisteltu oma paikka, jossa oli tarjolla välineet meikin tekoa varten.
Ihania pensseleitä! Haluaisin nämä kaikki... Varmasti meikkikin onnistuisi paaaljon paremmin, jos olisi mieletön sutiarsenaali, millä maalailla.
Paikan päällä tuli vähän samanlainen olo kuin karamellikaupassa. Herkullisen houkuttelevia purnukoita ja rasioita oli joka puollella...
Saunapuhdas Minttu...
Ihanaa luksusta, kun joku toinen meikkaa... Koska olen varsin epäeksperimentoiva meikkaustyyliltäni, on tosi opettavaista nähdä, miten ammattilaisen mielestä olisi hyvä korostaa parhaita puoliani.
Olin oikein tyytyväinen lopputulokseen. Luomiväriä on huomattavasti runsaammin kuin mitä tavallisesti käytän, mutta eye-liner lähes olematon. Huulipunakin toimi itseasiassa oikein hyvin, enkä saanut normaalia olen aivan liian maalattu -ahdistuskohtausta...
Lähikuva meni aika rakeiseksi, mutta tästä näkee hiukan, miten luomiväri on laitettu. Tummempi luomiväri on nimeltään Pioni ja se on todella tumman viininpunaisen violetti matta sävy. Vaaleampi luomiväri on jonkin verran hohdetta sisältävä vaaleanhelmiäinen Pearl.
Kaikkein eniten tyytyväinen olen kuitenkin kulmakarvoihini. Olen aina kuvitellut, että niille pitäisi tehdä jotain radikaalia, etteivät karvat näyttäisi villiintyneiltä pöheiköiltä. Ammattilaiselta riitti pari harkittua pensselinvetoa ja lopputulos on näin klassinen.
Muistilappu mukaan kotiin...
Mukaani ostin kulmien muotoilussa käytetyn pensselin ja kulmakarvavärin sävyn Myrrah. (Olipas älynväläys kuvata kulmaväri kansi kiinni...). Ehkä pienellä harjoittelulla onnistun väsäämään kulmani yhtä linjakkaaksi.

Labels: ,


Comments:
Oi tehtiinpä sinulle kaunis meikki!:)
 
Teillä näyttää olleen tosi hauskaa. Meikkiopetus kelpais mullekin - vaikka toisaalta en ole koskaan ollut tyytyväinen minulle tehtyyn meikkiin, minkä ilon olen saanut kokea kokonaista kolme kertaa :o) Olen vissiin tosi vaativa tai muuten vaan vaikea asiakas!
 
siiis eihän ne karkin polttarit ollu? :O
 
Moumou: Kiitos - tykkäsin itsekin, vaikka olikin aika erilainen kuin tavallisesti. :)

May: No on hyvä olla vaativa, vain siten voi saada sellaista palvelua kuin haluaa!

Anonymous: Eieiei!! Yhden kaverin polttarit, mutta soitin Karkille kysyäkseni, että kotona on kaikki jees ja lörpöttelin ohi suuni niin, että juhlakalu oli kuulemassa. :)
 
kivannäköinen meikki!

ja ihan mieletön pensselikokoelma tuossa.. tollasen voisi ottaa itselleenkin :D
 
Kulmat näyttävätkin oikein kauniilta, mutta tumman luomivärin olisi mielestäni voinut häivyttää paremmin.
 
Katwalk: Tuollaisella pensselikokoelmalla ei voi muuta kuin tehdä kauniita meikkejä - eiks niin!?

Melina: Silmämeikki oli tarkoituksella vähän dramaattinen, koska olimme menossa ulos. En ostanut itselleni samoja värejä, mutta ajattelin kokeilla tekniikkaa kotona hiukan luonnollisemmilla väreillä.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?