Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Polttarit!!

Saturday, October 25, 2008

Polttarit!!

Mikäli kaikki menee niinkuin pitääkin, lämmittelen tämän jutun julkaisuhetkellä luitani polttarisaunassa. Päätimme pitää pienet epäviralliset Suomi-polttarit "mun" morsiamelleni, vaikka viralliset polttarit pidetäänkin en kerro missä enkä ainakaan koska, sillä tiedän polttareitten kohteen kuuluvan lukijakuntaani.

Olemme siis tällä hetkellä jo tien päällä, joten voin paljastaa osia polttariohjelmasta. Saunominen on paitsi ihanaa ja suomalaiskansallista täällä myös yllättävän harvinaista herkkua. Kyllähän ruotsalaiset saunovat - tavallaan. Omalla tavallaan. Mikä tarkoittaa enemmän teoriassa kuin käytännössä. Edes uusiin isoihinkaan asuntoihin ei rakenneta saunoja ja jopa isoja omakotitaloja rakennetaan täysin ilman rakasta löylyhuonetta. No niin se siitä. Mutta me siis saunomme polttareissa ja se on ihanaa.

Saunan jälkeen on vuorossa Face Stockholmin kolmetuntinen meikkikoulu. Siitä raporttia, arviointia ja kuvia täällä ihan varmasti!

Illan teemaksi määrittelimme LBD - tässä oma kaksiosainen versioni aiheesta.
Kuvat on siis otettu eilen, enkä ole muuten juhlatällingissä. Kaulaan tulee ehkä kehitettyä joku koru, vaikka ehkei sittenkään...
Hiukset kiepautan melkovarmasti ikisöherönutturalle. Se on jotenkin selkeämpää niin.
Mutta eikös kuulkaa olekin ihana toppi! 1oo % silkkiä ja epäsymmetrisesti aseteltuja paljettipalkkeja. Me likes a lot!!
Jakku pitää olla, vaikka sitten kyllä toppi peittyy... Jotenkin ajatus paljaista käsivarsista illallisella Kungsholmenissa aiheuttaa vilunväristyksiä jo teoriassakin.

Labels:


Comments:
Rakastan termiä "ikisöherönuttura"!:D Hauskaa iltaa, kaksiosainen pikkumustasi toimii!<3
 
Kungsholmen teki viime kesän lopulla vaikutuksen. Hauskoja polttareita!
 
Hei Minttu,
Olisitko voinut auttaa? Kun sinä tuon Tukholman tunnet. Onko sillä kompleksilla(jossa mm. TopShop, Monki, Miss J, Jane Norman, Friis Company jne. on) joku nimi?
 
Moumou: Hih! Kiitos!! :)

Miia: Ruoka oli tosi hyvää ja ravintolassa oli mukava ilmapiiri = oikein onnistunut visiitti!

Johanna: Kauppakeskus on nimeltään SOUK http://www.souk.se/home.aspx
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?