Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Unohdettuja ihanuuksia

Tuesday, September 02, 2008

Unohdettuja ihanuuksia

Syyskuun alun kunniaksi päätin tehdä ensimmäisen vakavan hyökkäyksen vaatekaappiini, tavoitteena raivata pois kesävaatteet ja tehdä tilaa varastossa lymyileville syys- ja talvivetimille. Niinkuin ennenkin, puuhaan vierähti noin viisinkertainen aika, kun jokaikinen vaate piti syynätä huolellisesti ja toivottomienkin tapausten kanssa jäädä muistelemaan niiden kanssa vietettyjä hauskoja hetkiä. Hauskaa, mutta ei helppoa.

Muutama unohdettu aarre löytyi jälleen kerran. (Edellisen operaation löydöistä voi lukea mm. täällä). Ihan tuhannen vakuuttunut en ole tämänkertaisten unohdettujen aarteiden käyttökelpoisuudesta - mutta annetaan niille nyt edes mahdollisuus....
Filippa K:n tummanharmaat housut. Malli muistuttaa farkkuja, mutta materiaali on viksumpien housujen villasekoitetta. Jäivät aikoinaan käyttämättä, kun suora puntti tuntui mukamas liian leveältä. Ehkä on taas niiden aika?
Pertti Palmrothin musta mokkanahkainen laukku on ensimmäinen "merkkilaukkuni" (jos Marimekkoja ei lasketa) ja se oli ihan hurjan kallis, kun hankin sen viittä vaille valmiina kauppatieteiden maisterina joskus aikoinaan. Ei, ehkä tästä ei vieläkään ole käyttöön asti... mutta kirpparikassiin se ei päädy. Ikinä.
En oikein edes tajua, miksi tämä on jäänyt käyttämättä! Ihan tajuttoman pehmeä silkki-villa neuletakki - ja musta vielä kaiken lisäksi. Ilmeisesti rajallinen vaatevarastonikin on riittävän suuri kätkemään tällaisen aarteen. Viktor & Rolfin H&M-malliston helmi tulee näkymään kiusaksi asti tulevan sesongin "päivänasu"-kuvissa. It is a promise! :)

Lisäksi löytyi kasakaupalla kirppikselle päätyvää rompetta. Parhaimmat tulevat myyntiin Go 4 it vol. 2 Shopin kirppikselle. Kunhan ehdin vain kuvata ja mitata kaiken - eli viimeistään viikonloppuna!

Labels:


Comments:
voi hitsi, mulla kyyhöttää tuo sama viktor & rolf vaatekaapissa!
muistin tänään sen olemassaolon.
hävettävän vähän tullut käytettyä, vaikka materiaali on tosiaan jumalainen.

taitaa kyllä lähteä kohti kirpparia.
 
Lauradelille: Aiot luopua sun ihanasta neuletakista?! Tulet vielä katumaan tekoasi! Trust me... :D
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?