Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Löytöjä kaapin pohjalta

Monday, September 03, 2007

Löytöjä kaapin pohjalta

Ennen viime lauantain kirpparikeikkaa käänsin kaikki kaapit ja varastot ympäri etsiessäni myytäväksi joutavaa kamaa. Paljon sitä löytyikin, mutta lisäksi muutama unohdettu - hyljeksittykin - ihanuus, jotka pääsevät takaisin täysipäiväiseen palvelukseen!

Palmrothin nauhakengät. Sopivat erinmaisesti syksyn garcon-lookiin suorien housujen tai kapean hameen kanssa. Minttu tykkää myös tosi paljon kiiltonahkatyyppisestä liskokuvioidusta materiaalista (joka on siis sitä Palmrothien "joka sään nahkaa"). Aikanaan saatu lahjaksi äidiltä.

Uniikit hopeiset pallokorvakorut, jotka on valmistanut kultaseppä Franco Caterini. Franco teki pienen valikoiman hopeakoruja Go 4 it -putiikkiini. Näihin rakastuin aikoinaan ensi silmäyksellä huolimatta pienistä joulupallo-viboista (tai ehkä juuri siksi!)! Ovat yksi harvoista asioista, mitä on Mintulla on jäljellä putiikinpitoajoista... Onneksi isot korvikset ovat tekemässä come backiä, niin saan taas testailla korvalehtieni kestävyyttä näiden kanssa.
Äidiltä saatu ihana hopeinen rannekoru. Tätä käytin aikoinaan niin paljon, että se oli kasvaa kiinni ranteeseeni... Nyt se saa tehdä paluun aktiivikäyttöön 10 vuoden tauon jälkeen.

Äiskän neuloma ihana muhkea pitkä neuletakki 100% villaa. Täydellinen syystakki ennenkuin todella kylmät kelit saapuvat. On vuosien saatossa palvellut niin torkkupeittona kuin kotitakkinakin...
Tässä vielä yksityiskohta villatakkia peittävistä erilaisista palmikoista ja pompuloista.

Labels:


Comments:
Harvoin innostun kehumaan vaatelöytöjä, mutta nyt täytyy: olet löytänyt aivan ihania vaatteita varastoistasi! Juuri tuommoiset kengät haluaisin itsekin, olen löytänyt kirppiksiltä vasta ruskea-valkoiset dandy-tyyliset nauhakengät.
 
Hely: Joskus sitä onnistuu säästämään hyviä aarteita. Nuo kengätkin, jotka ovat nyt just niin hyvät, ovat olleet monta kertaa menossa kirppiskassiin...
 
Ihan mahtava tuo neuletakki, todella kaunis! Ja viela kun se on kasityota, niin sita varmasti arvostaakin enemman.
Kaikki uniikit korut ovat aivan ihania, tuovat jotakin yksilollista asuun.
 
unelma-villatakki :) aivan kateellinen! tuollanen ois ihana vähän viileempänä syysiltana lämmittämään..
 
Kara: Kiitos! Pitää välittää äidillekin tätä kautta tulleet kehut! Korviksistakin pidän tosi paljon, mutta ne on kyllä aika painavat...

Ai: Villatakki on vielä onneksi aika iso niin, että siihen voi tosiaan kääriytyä syyskylmillä. Onneksi äiti joskus jaksoi tuollaisenkin väsätä!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?