Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Shokkaantunut

Tuesday, September 23, 2008

Shokkaantunut

En seuraa säännöllisesti suomalaista mediaa. Blogini lukijan vinkistä päädyin iltapäivälehtien nettisivuille ja sain tietooni Suomea kohdanneen tragedian. Olen järkyttynyt. Miten tällaista voi tapahtua? Ja anteeksi nyt, mutta mieleni tekee lisätä taas. Miten tällaista voi tapahtua taas!?

Kuten ennenkin, olen edelleen sitä mieltä, että paras tapa "kostaa" tekijälle on jatkaa elämää. Ei niinkuin mitään ei olisi tapahtunut vaan niin, että yksittäisen ihmisen pahuus ja paha olo ei sammuta iloa ja toivoa meissä muissa.

Kovin ylenpalttiset hehkutukset eivät kuitenkaan tunnu oikealta, joten maanantai-arvonnan voittaja julistettakoon vain näin hillitysti. Eli tämän viikon kisan voittaja on nimimerkki:

PEOTRA!

Lämpimät onnittelut!
Toivottavasti tämä lievittää mahdollisesti tuntemaasi surua ja hämmennystä. Lähetätkö yhteystietosi osoitteeseen: go4itvol2@gmail.com, niin laitan palkintosi postiin.

Labels:


Comments:
Sanopa muuta, Minttu! Oli aikamoinen shokki kyllä tuo ammuskelu (taas).
Lisäksi vielä henkilökohtaisesti ärsyttää tietyt asiat sen uutisoinnissa. Eli se, että nostetaan ensimmäiseksi esille se, että kyseinen henkilö pelasi tietokoneella ja kuunteli raskasta metallimusiikkia. Niin minäkin ja mieheni tehdään, mutta ei meille tulisi mieleenkään mennä ammuskelemaan ihmisiä. En pidä tuollaisesta kategorisoinnista ja yleistämisestä.
 
Todella järkyttyneenä kuuntelin työmatkalla radiota. Väkisinkin miettii niitä perheitä, joita tapaus kosketti ikävällä tavalla. Surullista.
 
Tästä tapauksesta uutisoitiin ympäri maailmaa. Suuresti myös siellä Ruotsissa ja myös CNN ja BBC nosti jutun pääotsikoihinsa. Joten ei sinun varmasti tarvinnutkaan seurata kotimaista mediaa kuullaksesi jutusta. Minut vetää juttu aivan sanattomaksi, tuo mitä micci kirjoitti on totta. Miksi heti syytetään nettiä ja tietokoneita...
 
Blogissani on sinulle huomenna eli torstaiaamuna haaste!:)
 
Micci: Stereotypiat on niin helppo tapa lokeroida ihmisiä. Ihan niinkuin musiikkia kuuntelemalla jostakusta tulisi tappaja - tai tietokone-nörttiys... Yleensä tuollainen kertoo vain kirjoittajan tietämättömyydestä ja laiskuudesta ottaa selville asioista.

Anniina: Todella suuri myötätunto kaikkia niitä perheitä kohtaan, joita tämä koskettaa ja kaikkia, joiden ystävät ovat joutuneet kokemaan painajaisen. Tällaista ei todellakaan soisi kenellekään...

Melina: Joo kyllähän tapahtuma oli isosti mukana iltauutisissa ja tämän aamun lehdissä. Eilen kaupungilta tullessani olin täysin tietämätön - eli iltapäivälehtien lööppeihin se ei vielä ollut täällä ehtinyt, niinkuin Suomessa.

Moumou: Ok... Onpas jännittävää!! :)
 
Tottakai netti, Youtube ja väkivalta yleensäkin ruokkii noihin tekoihin..
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?