Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Maanantai-arvonta, Max Factor -meikkejä

Monday, September 22, 2008

Maanantai-arvonta, Max Factor -meikkejä

Jesh! Vihdoinkin on taas maanantai - ja maanantai arvonta!

Tämän maanantain kysymys on samoilla linjoilla viime viikon skottiruutupostauksen kanssa. Aiheesta virinneessä keskustelussa kävi ilmi, että jotkut vannovat skottiruutukuosin nimeen muotivillityksistä piittaamatta, toisille taas perinneruudut ovat hiukan vaikeampi pala. Siksi onkin paikallaan järjestää laajempi gallup ja selvittää toimiiko skottiruudut vai ei. Viikon kysymys:

Mitä mieltä olet skottiruuduista? Tykkäätkö, käytätkö vai onko kuosi sinulle no-no?

Kaikki maanantain aikana tämän postauksen kommenttilaatikkoon vastanneet osallistuvat viikon palkinnon arvontaan, joka on:
Max Factorin uutuushuulipuna, sävy 894 Raisin ja saman merkin Earth Spirits -sarjan luomiväri sävy 105 Terra Firma.

Vastausaikaa on maanantaihin keskiyöhön asti. Voittaja ilmoitetaan täällä blogissa tiistai-iltana, jonka jälkeen voittajalla on torstaihin aikaa ilmoittautua. Perjantaina arvotaan tarvittaessa uusi voittaja.

Entiseen tapaan on mahdollisuus tuplata voittotsäänssinsä laittamalla linkin arvontaan omassa blogissaan. Koska vastausaikaa on vain yksi päivä, pitäisi linkinkin osua maanantaille. Linkistä kannattaa laittaa maininta kommentteihin, että osaan tehtailla kaksi arpalippua.

Tämän maanantain kysymys on siis:

Skottiruudut kyllä/ei/ehkä/en tiedä?

Labels:


Comments:
Skottiruudut ehkä, ehkä ei.. mustavalkoinen ruutu kyllä kolahtaa! :)
 
ainiin: älkää antako moumoun osallistua! :D
 
Skottiruutu ei itse tule käytettyä, mutta pidän siitä kyllä, kun se on rennosti yhdistetty jotenkin... Mun mielestä paremmalta näyttää rento skottiruutukauluspaita, kuin skottiruutuhame...

Minn4
 
Skottiruutu on kivannäköstä ja tykkään siitä kyllä, mutta en osaa ite käyttää. Tulee jotenkin niin sellanen olo, että on tapetilla tai jotain. Liian huomiotaherättävä :D
 
Oh yes, skottiruudut ovat aivan ihania. Joka syksy kaivan ruudut vaatekomeron pohjalta eikä kyllästymistä tunnu olevan näköpiirissä.
 
Mulla on ihan erityinen suhde skottiruutuihin, sillä olen asunut Skotlannissa ja komeampaa näkymää ei ole kuin kiltit heilumassa ceilidh-tanssin pyörteissä. Tulee aina kotoisa olo kun näkee skottiruutuja.

Tosin päätä voi alkaa särkeä jos joku on päästä varpaisiin pukeutunut vähän eri tartaneihin, mutta maltillisesti yhdistettynä toimii kivasti.
 
Tykkään skottiruuduista muiden päällä, mutta en itse oikein osaa käyttää niitä.
 
Mitä mieltä olet skottiruuduista? Tykkäätkö, käytätkö vai onko kuosi sinulle no-no?

Minussa skottiruutu ei oikein herätä sen kummempia tuntemuksia. Näyttää ihan kivalta muiden päällä, muttei ehkä kuitenkaan ole mun juttuni.
 
Skottiruudut on kyllä, mutta vain tietyissä väreissä. Kaikki riemunkirjavat neonväriskottiviritelmät on aivan kammottavia. Perinteinen punavihreä ruutu sen sijaan on <3
 
Rakastan skottiruutuja, mutten siltikään omista yhtään skottiruudullista vaatetta :/
 
Pienissä määrin menettelee, hame skottiruutuisena on syksyinen klassikko.
 
Kyllä pidän, mutta hieman erikoisemmissa virityksissä. Esim. viime viikonloppuna televisiossa Elämä lapselle -konsertissa tanssijan päällä Tean esiintyessä oli sellanen frakkiversio puhvihihoilla - oli makee!

Olen joskus nähnyt Saimi Hoyerilla (Nousiainen) sellaisen samantyylisen eri kuosilla, ks.

http://fiore-secco.blogspot.com/2008/06/saimi-nousiainen333.html

/AKA
 
Ja linkkasinpa blogissani.
 
Hmm, vaikea kysymys! Kyllä se hyvältä näyttää muuten pelkistetyn mallisissa vaatteissa. Sanon siitä huolimatta ehkä; sillä on mahdollisuus onnistua, mutta myös helppo epäonnistua. Tosin, luulin, ettei kuosi iskisi minuun, mutta viikonloppuna Catch on -blogissa vilahtaneen skottiruutuhameen nähtyäni huomasin olevani jälleen pahasti väärässä!:)

Linkitän blogiini!
 
Skottiruutu on kyllä kaunista, mutta en usko sen sopivan mulle.
 
Muistan teininä käyttäneeni skottiruutuminaria aika turhankin ahkerasti, sen ruudut saavat minut muuttumaan totaalisen teiniksi, ja siksi en käytäkään sitä yksilöä.:D Mutta skottiruutu diagonaalisesti tai jollain muulla tavalla maustettuna kyllä kelpaa normaalin tylsän ruudukon sijaan.:)
 
Tykkään kyllä skottiruutuisista vaatteista, mutta en itseni päällä. Tulee jotenkin aina koulutyttöfiilis ja sen myötä hieman vaivaantunut olo. :D
 
Mulla ei oo mitään skottiruutua enkä erityisemmin haluakaan, mutta joillakuilla kyllä näyttää hyvältä :)
 
Joo... ihan yllätten tuossa viime viikolla hurahdin, kun mies sai tosi hienon skottiruutuisan paidan. Munkin oli pakko saada oma. Paha vaan, että naisten vaatteissa ei löytynyt mistään sellaista pehmeää ja lämmintä falenellista perinneruutupaitaa... niinpä ostin miesten paidan ja tuunasin sen omaan kokooni.
 
Yes please. Tahtoisin skottiruutuminarin.
 
KYLLÄ! Olen aina tykännyt skottiruuduista ihn älyttömästi! Lienee äiskän syy, kun oli aikoinaan Bay City Rollers-fani ja kuunteli noiden skottiruutupoikien musaa paljon vielä silloinkin kun olin pieni:)
 
Tiukka EI ruuduille. Jotenkin punaniskamaisia mun mielestä.
Hah.. varmaan pyörrän kommenttini het ens viikolla kun löydän jonku mageen ruutupaidan :DD
 
Skottiruudut eivät minuun uppoa.
 
En tykkää yhtään skottiruuduista, muut ruutukuosit kyllä iskee, mutta skottiruutu on vaan ihan kamala kuosi!
 
Hmm..kyllä pidän skottiruuduista. Mutta liian usein käytettynä tulee helposti yliannostus. Tuplaan :)
 
Melkein kallistun eihin, mutta aina kun sanon ei, niin viikon päästä kokeilen sitä kuitenkin itse..
 
Tykkäilen kyllä skottiruudusta, mutta se riippuu aika pajon väristä, puenko tuota kuosia päälleni:) Sitä klassista punaista en, mutta ruskean, sinisen ja harmaan sävyiset ruudut miellyttää kovin.

Tuplaan tämän päivän postauksessa!
 
Njääh... Ei kiitos minulle! Ei ainakaan tavalliseen arkikäyttöön. Ehkä en vaan osaa yhdistellä, mutta nyt tuntuu vahvasti siltä, että pitäydyn muissa kuoseissa.
 
Skottiruutu iskee pienissä määrin, esim huiveissa ja laukuissa. ja no kyllä takki ja housutkin menee, mutta ei kaikki yhdistettynä :D itellä on yks skottiruutuhame ja huivi, hametta ei oo kauheesti käytetty mut huivia joo.
 
Skottiruudut on aika pitkälti Ei mun silmissä, toki pienissä osissa esim vyönä/huivina kestän skottiruudut, mutta siinä vaiheessa kun joku kävelee skottiruutu takki/housut päällä minua vastaan, lähden karkuun. :--D
 
Tykkään ja käytän!:) Edellisen voiton huulipuna oli niin täydellinen, että tuo on pakko saada!:D Joten osallistun, vaikka koko blogikansa on voittoani vastaam. *hihi*
 
Ehkä. :D En omista vielä mitään skottiruutuista, mutta.. ehkä tulevaisuudessa ;D
 
Osallistunoa arvontaan nyt kerrankin vaikka en varmasti voita (etenkin kun MouMou on jo mukana, heh) Skottiruutua löytyy kaapista eri väreissä, tykkään ja paljon myös käytän. Ihan vakiojuttu joka syksy :)
 
Skottiruudut ovat ihania! Näyttävät upeilta, kunhan niitä ei ole liikaa! Esim. skottiruutuinen paita tai kaulahuivi näyttää hyvältä muuten tavallisessa asussa :)
 
Skottiruutu menee kyllä, mutta itse en pysty käyttämään kyseistä kuvioa punaisena, enkä vihreänä. Mustavalko on paras :). Linkitän!
 
Skottiruudut on jees, piristävä juttu pukeutumisessa... Enempi kyllä tykkään muista variaatioista kuin siitä perinteisestä.
 
Skottiruudut ovat oolrait jossain määrin, mutta esim. siitä perinteistä punasävytteisestä EN PIDÄ 8|. Jokin harmaa-valko-mustasävyinen liivimekko voisi olla jees <3 Mutta tykkäysasteikolla 1-10 sanoisin, että pidän niistä 5:n verran.
 
tykkään! tosin viimeksi olen perinteisen punaisen skottiruutuhameen omistanut ~10 vuotta sitten yläasteikäisenä. nykyään voisin käyttää jotain vähän vähemmän perinteistä, esim. jotain skottiruutuista asustetta. hame voisi olla vähän liikaa, koska näytän jo valmiiksi irlantilaiselta/skotilta :)

muistan myös ihastelleeni muinoin sinkkuelämässä charloten iltapukua, jossa kuosina oli miehensä klaanin tartan...
 
Vahva kyllä.
Itselläni ei ole, kun ei mieleistä ole löytynyt oikeastaan. Yksi minari on (onkin sitten liian pieni) ja sitten alimittainen kaulahuivi - sekin hukassa. Huivin haluaisin (varsinkin sellaisen unelmavihreän), päälle menevän hameen... Joku söpö jakku olis pop. Ja tottakai jtn asusteita, hiuskorua yms. Piristäisi tuota mustaa välillä :D
 
Skottiruudut no-no. Tosin pienissä määrissä, kyllä. Esim. huivit tms.

tuplaaan ! :)
 
Vanhana punkkarina rakastan skottiruutua, mutta toisaalta käytän sitä hyvin harvoin ja säästeliäästi nykyisin. Yksi skottiruutuhame löytyy kaapista. Kuvio (yleensäkin mikä tahansa kuvio) on parhaimmillaan silloin, kun sitä näkyy pieni kaistale yksiväristen juttujen seassa.

Linkitin myös :)
 
Kyllä. Ja tuplaan tsäänssit.
 
Tavallaan pidän tosi paljon skottiruuduista, mutta itse en oikein osaa niitä pukea, ruudut eivät ole kuitenkaan niin omannäköisiä.
Grungehenkeen pukeutuneiden miesten päällä olen kuitenkin ihan hulluna skotti- ja muihinnkin ruutuihin, lähtee tolkku aina kun vastaan kävelee ruutupaitainen mies!
 
Skottiruudut tuovat aina syksyn mieleen, ja niitä olisi ihana ostella. Tiedän vana, että ne jäisivät kaappiin, en kuitenkaan osaisi käyttää mitään ruudullista...
 
yleensä pidän skottiruuduista, mutta tarkemmin ajateltuna tajusin, että se riippuu myös paljon vaatteesta. en omista yhtään skottiruutuista vaatetta, koska mielestäni ne eivät sovi mulle. muiden päällä kuitenkin tykkään katsoa.
 
Mulla on vieläkin jäänyt kammo skottiruudusta kun yläasteella väänsin käsityötunnilla skottiruudusta minimittaisen vekkihameen. Alan kuitenkin taas vähitellen lämmetä skottiruudulle..joten vastaus lienee EHKÄ :D
 
Kyllä ehdottomasti, kukkakuosin ja sinapinkeltaisen ohella ikisuosikki :)
 
Itse olen aina pitänyt skottiruudusta. Tällä hetkellä etsin täydellistä skottiruutuista hametta tai mekkoa/tunikaa :) Skottiruutuisia laukkuja, kenkiä ja paitoja löytyykin jo.
 
Kyllä,hillityssä määrin. =)
 
Ilman muuta kyllä skottiruuduille silloin kun ovat muodissa. Olen asunut Skotlannissa puolisen vuotta and left my heart of course.
 
Rakastan skottiruutuja, vaikka en niitä kauheasti yleensä käytäkkään. Varsinkin mustavalkoiset ovat oikein ihaniaa.. :)
 
ps. linkitän kisan blogiini...
 
Ehdoton kyllä, kunhan yhdistely on hallussa siten, ettei lopputulos näytä säkkipillin soittajalta... ;)
 
Sanoisin ehkä että ei, muuta koska tiedän miten katalan arvaamaton ja yleensä poikeuksetta mielipidettä vaihtava muotimaailma onkaa, niin sanon että ehkä! (Tajusiko tosta lauseesta yhtään mitään?)

Ruututrendille ihan yleisesti sanon kuitenkin reilusti kyllä, koska ah, miten sitä onkaan kaikki ihanaiset tänä syksynä osanneet käyttää ja se ei ole jäänyt pelkästään sille ruutupaita/-hame-tasolle.
 
Skottiruutu näyttää kivalta jos se on oikein yhdistelty. Itse en tällaista taitoa tosin omista, mutta esim. kaverini päällä skottiruutukaulaliina näytti hyvältä mustaan nahkatakkiin ja harmaisiin pillifarkkuihin yhdistettynä.
 
Periaatteessa kyllä, mutta en tiedä osaanko kuitenkaan käyttää kuosia. Täytyy ehkä aloittaa pehmeä lasku vaikka asusteista :)
 
Perinteinen skottiruutu ei kyllä kolahda sitten yhtään, ruudut muuten kyllä =)
 
Itse en tykkää yhtään, tulee jotenkin pelottavasti säkkipilliä kiltti yllään soittava skottilainen. : D
 
Skottiruutu on ihan kivan näköistä, mutta ei ehkä minun päälläni...
 
Skottiruuduille varovainen kyllä... Kuten on jo tullut todettua, en grungen jälkeen oikein ole ruutuja sulattanut, mutta nyt kaappiin on eksynyt jo hame. Se on niin väristäkin kiinni.
Paidoille jyrkkä ei siltikin!
 
Perinteinen punainen skottiruutu ei iske sitten yhtään, mutta mieluisan väriset variaatiot ovat silloin tällöin onnistuneita. Esimerkiksi omistan harmaa-turkoosi-lilan skottiruutuminivekkihameen, josta pidän todella kovasti. -Cvalda
 
Skottiruudut KYLLÄ! oikein puettuna ja yksinkertaisen asun kanssa, ehdottomasti!


-Ally
 
Eip napostele. Joillekkin ne passaa ja hyvä niin, mutta itse pysyttelen erossa.
 
Mielestäni tällä hetkellä tuo skottiruutu ei omassa pukeutumisessani kauheasti kolahda, mutta jonkun toisen päällä se voi näyttää ihan hyvältäkin ja voihan olla että joku päivä kuitenkin vielä itsekin innostun kyseisestä kuosista. ;)
 
kyllä tykkään! Itselläni on juuri violetti ruutuhuivi :)
 
skottiruuduille iso kyllä ja vielä hurraahuudot kaupanpäällisiksi! tykkään ja käytän myös paljon. lähinnä hameissa.
 
ai hitto, unohdin äsken sanoa että tuplaan tietysti :>
 
Itseni päälle en osaa kuvitella, mutta joidenkin päällä näyttää hirmu hyvältä! Eli jees muille, mutta itselleni ainakin vielä no-no :)
 
Skottiruudut: vain harvoille ja valituille jotka osaavat käyttää sitä.
 
skottiruudut ehdoton ei, pienenä oli sellainen skottiruudullinen hame jonka takia kiusattiin lieneekö jäänyt joku trauma:D
 
Itse en skottiruuduista välitä, pienissä määrissä vielä menee.
 
Näin kerran ihanat skottiruutupillit, harmi etten ehtiny hankkii niitä ku ne oli viimeset :s Mut välillä ne on ihanat joskus taas NOT.
 
Olen aina pitänyt skottiruudusta. Jos ala-asteella minulla oli punaiset skottiruutuhousut, hyvinkin samanlaiset joita taas näkyy kaupassa. Villaiset skottiruutuhameet ovat myös ihania, kunhan eivät yllä polven ali.

Liika on kuitenkin aina liikaa eli päästä varpaisiin skottiruutuun pukeutuminen ei ole kovin nätinnäköistä. Myös useamman eri tartanin sekoittaminen tökkii.
 
Skottiruudut, kyllä PIENENÄ annoksena :D esimerkiksi huivissa :>
 
OUNOU!

Skottiruuduista tulee mieleen vaan Bay City Rollers ja sitä myöten kylmät väreet!
MUTTA.....

Tyttäreni (10 v) osti eilen kirppikseltä uuden Pucca-laukun, jossa Pucca-nukke oli punamustalla skottiruutupohjalla ja hyvältä näytti.

Tykkäisin enemmän jos skottiruudusta olis tehty kivannäköisiä vaatteita ja ideoita, mutta minusta aina ja vain ainoa tyylikäs skottiruutu vaate on vanhanaikainen kiltti -forever!

Nyt minulla on musta-harmaa skottiruutu jersey-tunika ja olen varovaisesti ottamassa sitä työkäyttöön....jännittää tuleeko paljon hitaita katseita, konservatiivisessa ammatissa kun ollaan.

Ulla Ursula
 
Mikäs punkrokkarille skottiruutua paremmin sopisi :)
-Heta
 
Kuten ensimmäinen kommentoija sanoin niin mustavalko ruutu kolahtaa ja minulla pahastikkin :). Ja kyllä skottiruudut on ihan ok, mutta ei niitä kovin kaapistani löydy.
 
Kyllä! Ihana kuosi, johon ei vaan voi kyllästyä. Se vaan kuuluu syksyyn :)
 
Skottiruudut joskus aikanaan iskivät, mutta nykyään ovat big no-no for me:) Tai toisaalta nyt kun mietin, joku skottiruutukotelomekko (huh mikä sana) voisi jopa toimia itsellänikin!
 
skottiruudut ehkä, ehkä ei riippuu vähän missä ja miten :)

linkki tulossa n. 5 min kuluttua :D
 
Ei skottiruutuja mulle! En ole koskaan lämmennyt kyseiselle kuosille ja suuri ihme pitäisi tapahtua, että yht'äkkiä hullaantuisin kuosiin. Tai edes laittaisin päälleni.

Linkitin arvonnan blogiini.
 
Hmm, koulutyttähame on vahvasti ostoslistallani, mutta mieluiten ilman skottiruutuja. Rakastan ruutuja, mutta punainen tai vihreä skottiruutu on vähän liian McGarmiwa-tyylistä, eli ei kai sitten. :)
 
Niin ja linkitetään nyt sitten. :)
 
Ruudut ehdottomasti :)
 
Itse en ole ruutukuosin ystävä, mutta onhan se ihan kiva...(nim. osti tänään ruudullisen huivin :p)
 
Jos ruudut ovat liian räikeitä/vaikeasti yhdisteltäviä niin ei. Mutta esim joku harmaa/musta/valkoinen ruutu on ihan nättiä kun laittaa jotain muuta väriä asuun :)
 
Skottiruutu on ihan nätti, mutta en itse käytä ainakaan vielä.
 
Ehkä, riippuu miten yhistelee
 
Skottiruudut kyllä. Ruudullinen vaate/asuste täytyy vaan yhdistellä oikein jotta se näyttää hyvältä:)En taida itseasiassa omistaa mitään skottiruudullista tällä hetkellä, mutta jos joku kiva juttu osuu eteen, niin miksikäs ei!
 
En kyllä tykkää. Tosi harvoin se toimii...Ehkä pieninä annoksina!
 
Sanon joo skottiruuduille! En omista (vielä) mitään, mutta voisin kuvitella käyttäväni esim. pannoissa ja miksei hameessakin. :)
 
Oiiiijj, skottiruudut namj! <3
 
Kyllä, tottakai. Tekisi mieli haalia kaupoista kaikki skottiruutuiset vaatteet, mutta ehkä kumminkin rajoitan ostamisen paitaan ja mekkoon. :D
 
Hello-Kittyn sanoin, nam ruudut <33
 
Skottiruutu on ihan ok, en ole oikein oppinut käyttämään sitä...Ehkä nyt syksyllä :) Linkitän arvonnasta blogissani!
 
Skottiruutu on ihan kivannäköistä kun sen osaa yhdistää oikein. En kyllä tiedä käyttäisinkö itse sitä, ehkä pienissä määrin voisin käyttää.
 
kyllä tykkään, ja käytän. erityisesti tummansinisenä toimii.

Eppis

eppis@mymail.fi
 
Tykkään sopivasti yhdisteltynä ja sopivassa määrin. Liika on aina liikaa, mutta yhden ruudullisen paidan haluaisin itselleni löytää. Skottiruudulliset minihameet ei iske.
 
kyllä kolahtaa! eniten pidän skottiruuduista asusteissa, esim hiussoljissa/-pannoissa, mutta esim. hameet ja takit menevät myös,.
 
En tykkää itse käyttää mutta muiden päällä se on ihan ok.
 
Skottiruudut ehdottomasti ehkä! ;) Riippuu. Esim. huivi tai tai paita menisi, mutta skottiruutuista hametta en varmaan uskaltaisi päälleni vetää.
 
Skottiruudut ovat itselleni todellakin yes-yes! Tänä syksynä ei vain ole kamalasti löytynyt mieleisiäni vaatekappaileita tällä ihanalla kuviolla varustettuna.
 
juuri ihastelin vkonloppuna ystäväni ruutuista paiamekkoa eli ehdottomasti kyllä:)
 
Ruutukuosin olisi oltava erityisen hillitty, jos siihen itse aikoisin pukeutua. Muiden päällä villimpikin ruutu saattaa näyttää pirun hyvältä - mielenkiintoisesti yhdisteltynä tietenkin.
 
Itsellä - no-no, mutta noin muuten ihan OK.
 
Riippuu mulla ainakin että missä? Hameissa siitä tykkään,paidoissa en, kaulaliinoissa joo,takeissa joo, housuissa en, laukuissa en ja niinedelleen. Myös vaatteen/asusteen malli on aika ratkaiseva. Että kaipa mä sanon ehkä?
Linkitän!
 
Minulle ovat ehdoton no-no. Ei vaan hakeudu päälle lainkaan.
 
Skottiruudut missä värissä vaan voivat näyttää hienolta, jos se on jokin pieni osa asua, kuten minihame tai vyö, mutta kokonaan skottiruutua olevat juhlamekot, takit sun muut eivät kolahda, jotenkin niissä on vaan liikaa jotain. Ja tämän kohdalla taitaa olla juuri niin että joillakin se vaan on niin magee ja joillekin ei sovi ollenkaan.
 
jossain määrin kyllä! liika on aina liikaa, eivätkä ne koulutyttöhameet oikein iske.
 
Pieninä annoksina ihan ok, mutta ei varsinaisesti lukeudu suosikkeiheni sen enempää muiden kuin itsenikään päällä.

Esimerkiksi vyö,huivi tms voi skottiruudulla olla piristävä, mutta mekko ruuduilla on kyllä jo liikaa.
 
Ei skottiruudut nyt ihan kamalia ole, mutta ei sovi minulle..
 
Skottiruutu on ainakin itselleni ehdoton ei, enkä siitä tykkää oikein muutenkaan. Tulee vaan väistämättä mieleen teinitytöt liian lyhyissä skottiruutuminareissa, yäk :D
 
skottiruudut ehkä. niistä perus punaisista ruudullisista hameista on kyllä traumoje, niistä en osaa tykätä. mutta ehkä pieinä määrinä oikein yhdisteltynä kyllä voisi toimiakkin (:
 
ruuduissa ei ole yhtään mitään vikaa! jos löydän jotain kivaa ruudullista, niin tottakai käyttöön. sama skottiruutu! ainoastaan jättikokoisena flanellipaitana aiheuttaa vähän inhonväristyksia...yöh (liikaa omakohtaisia kokemuksia kobain-ajalta)
 
Tykkään skottiruuduista ja joskus niitä tulee käytettyä itsekkin pieninä yksityiskohtina
 
Kyllä, mutta maltillisesti! Hieman arastelen sen käytössä mutta silti rakastan sitä pienissä määrin.
 
ehkä
 
eheei iske, tai en osaa käyttää vaikka kivalta näyttäisikin:)
 
Tykkään, mutta maltillisessa määrin. Liiallinen ruudullisuus aiheittaa näköharhoja :D
 
tykkäsin kyllä pari vuotta sitten mutta ei enään kolahda, näyttää lähinnä naurettavalta ellei ole yhdistelty jotenkin todella taidokkaasti =).
 
Mitä mieltä olet skottiruuduista? Tykkäätkö, käytätkö vai onko kuosi sinulle no-no?

ehdottomasti no-no :D en voi sietäää,ainakaa itelläni ( : kai se joillekkin sopii :)
 
skottiruudut kyllä ja ei. Ei yltiömäistä skottiruutu pukeutumista (päästä varpaisiin)
 
itse en tykkää skottiruuduista en sitten yhtään! Mutta toisaalta esimerkiksi nelliina osaa yhdistää ruutuja ihaniin asukokonaisuuksiinsa, joten kyllä ruudut menettelevät;)
 
Ei skottiruutuja :/
 
Ostin juuri toissapäivänä ihanan ruutupaidan henkkamaukalta joten KYLLÄ! :D
 
Skottiruudut eivät mulle sovi, mutta joillekuille kyllä. Miehelläni on ruutukaulaliina, se on musta söpö hänellä.
 
Ei kiitos skottiruuduille, tulee anoppi mieleen...
 
Skottiruutu on vähän niin ja näin, riippuu ihan siitä vaatekappaleesta. Kaiken kaikkiaan pidän kuosia ihan kivana, mutten omista kuin skottiruutuisen kaulaliinan (:
 
Tää trendi menee mulla samaan osastoon kuin kesän seilorimeininki; ei sinänsä mitään vikaa mutta tulee niin lujalla teholla joka tuutista, että kun en ekojen joukossa hankkinut, niin nyt on jo myöhästä, kun ehdin jo kyllästyä. Eilisen uutisia. Tällasten massatrendien pitää iskeä moninkerroin lujempaa, jotta lähen kelkkaan.
 
Kyllä skottiruudullisille hameille, mutta ehkä ei muille vaatteille. Skottiruutuhameet olleet käytössä jo muutamana syksynä.
 
skotti ruudut on ihania takeissa, rennoissa paidoissa mutta joissakin hameissa se on ehkä liikaa koulutyttömäinen
 
Mitä mieltä olet skottiruuduista? Tykkäätkö, käytätkö vai onko kuosi sinulle no-no?

Tykkään skottiruudusta, mutta en varmaan itse käyttäisi:D
 
Skottiruudut on ihania! En ehkä osaisi vain käyttää niitä :/

Tuplaan:)
 
Skottiruudut on ihan jees, kunhan sitä ei ole liikaa! Päästä varpaisiin puettuna se ei ole enää kaunista. :)
 
Näyttävät tyylikkäältä, pienissä erissä. =)

(ja mielellään muiden päällä)
itse en ole vielä uskaltautunut pukeutua kyseiseen kuosiin. =)
 
Tarpeeksi pieninä annoksina kyllä.
 
skottiruutu ei kyllä kolahda yhtään, eikä missään tilanteessa. kamalimpia on ehkä semmoset "koulutyttö" hameet...mutta miesten käyttämät kiltit vois todellisuudessa olla aika hotteja ;)

Rosa
 
Omissa vaatteissa en käytä ruutua. Teininä mulla oli kyllä skottiruutuiset hopparihousut. Muilla ne näyttää kivasti yhdisteltyinä ihan hyvältä.
 
Kyllä tykkään!
 
kylläkylläkyllä! tykkäsin jo pienenä ihan kauheesti. mummi löysikin aina sitä mukaa kun kasvoin kirpparilta sopivan skottiruutukiltin. jäi valitettavasti sillon yläasteella kun piti näyttää samalta kuin muutkin.
 
Käytin joskus jatkuvasti kilttiä, nyt on jäänyt vähemmälle. Ei vaan tunnu enää kotoisalta. Muiden päällä tykkään kyllä kovasti. :)
 
Kyllä vain! Sellainen perinteinen punaruudullinen skottihame oliskin ihana. Nimenomaan hamekuosina kiva, ja hiuspannasta löytyy myös itteltä. Tai no, oikeestaan jakussakin saattais toimia..
 
Oi kyllä!! Mulla on ollut jo pari vuotta kaapin perällä ruutuhameita yksi jos toinenkin, nyt syksyllä niitä vois alkaa taas käyttää. Ja sellanen mekko on myös ehdottomasti saatava.
 
ehdoton ei skottiruudulle, tulee liikaa mieleen ne säkkipillit jne :D
 
No munkin mielestä rento skottipaita näyttää PALJON paremmalta kuin, ns. katollinen koulutyttöasu!!!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?