Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Suuri Ripsariarvonta!!

Tuesday, April 01, 2008

Suuri Ripsariarvonta!!

Aikoinaan Go 4 it vol. 2:n meikkiarvonnassa oli kysymyksenä, mistä meikkituotteesta luopuisit viimeisenä. Ripsiväri voitti tuon epävirallisen kisan ylivoimaisesti! Ehdoton enemmistö oli siis sitä mieltä, että jos saisi pitää vain yhden meikkituotteen, se olisi ripsiväri.

Nyt VIIDELLÄ onnellisella on mahdollisuus voittaa itsellensä tuliterä ripsari!

Kilpailukysymys on äärimmäisen yksinkertainen:

Mikä on mielestäsi paras ripsiväri?

Palkintopotissa olevat ripsivärit:
1. Lumene Blueberry Curl Mascara, väri rich black
2. L'Oréal Double Extension, väri musta
3. Max Factorin Masterpiece Max, väri musta.
4. Max Factorin Masterpiece Beyond Length, väri 110 blazing black ja tehostevärinä pinkki. Mintulla on tämä tällä hetkellä päivittäisessä käytössä ja olen ollut ihan älyttömän tyytyväinen! Siis mustaan osuuteen. ;D Pinkkiä on tarkoitus laittaa bileisiin yms. mustan päälle tuomaan sähäkkyyttä. Parin testauksen jälkeen olen sitä mieltä, että se ei juurikaan näy - antaa ehkä vähän kiiltoa, mutta on muuten vähän turhankin diskreetti. Musta osuus on sensijaan ihan toppen!
5. Max Factorin Masterpiece Beyond Length, väri 125 tanned black ja tehostevärinä pronssi.

Kilpailuun osallistuvat kaikki tämän postauksen kommenttilaatikkoon jätetyt vastaukset. Vastausaikaa on maanantaihin 7.4. klo 15.00 asti.

Kilpailuvastauksia hyväksytään yksi per nenä, mutta niinkuin tapana on ollut, bloggarit voivat tuplata tsäänssinsä kertomalla arvonnasta blogissaan ja laittamalla linkin tänne. (toivottavasti tämä myös kannustaa oman blogin aloittamiseen! :D). Mainitse linkistä kommenteissa, että osaan ottaa ekstra-äänen mukaan laskuihin! Onnekas bloggari voi siis kammata kotiin kaksi ripsaria!!

Ja kisakysymyshän oli kaikessa yksinkertaisuudessaan:
Mikä on mielestäsi paras ripsiväri?

Labels:


Comments:
Numero 1 Lumene Blueberry Curl Mascara on mielestäni paras ripsiväri.



stitch1@luukku.com
 
Paras ripsari on ehdottomasti Diorin Diorshow Unlimited.
 
Max Factorin Masterpiece(kullanvärinen putkilo)on ollut pitkään mun suosikki, seuraava versio Masterpiece Max on vahva kakkonen :)
Uusia Beyond Length-ripsareita on ollut tarkoitus testata, mutta en oo vielä ehtinyt. Erityisesti se pronssinvärinen kiinnostaa.
 
Miun lemppari on Kanebon 38 Silk Performance, joka siis lähtee pelkästään lämpimällä vedellä "palasina" pois. Kestää sateet ja itkut ja uintireissut. Thaimaan reissussa varsinkin ollut kätevä.

Sazu
 
itse tykkään maxfactorin masterpiecestä, eli tuon masterpiece maxin "aikaisemmasta" versiosta. ei paakkuja ja tulee pitkät nätit ripset =)

taidan laittaa omaan blogiin (ei kylläkään oo muotiblogi....) ilmoituksen tästä niin tulee lisä-ääni! hah.
 
Paras ripsiväri ikinä on Max Factorin Masterpiece Max! :)


frou@luukku.com
 
Lumenen blueberry mascara on lempparini tällä hetkellä.
 
Arkikäytössä Kanebon 38'C Silk Performance on ehdoton, mutta "juhlakäytössä" ja kun haluan oikein ripsiä korostaa niin silloin Maybellinen Great Lash.. (meniköhän oikein?) :) Eniveis, tuplaan mahdollisuuteni voittaa ja linkki kisasta löytyy blogistani tän päivän postauksesta:)
 
kanebon 38 on loistava! parempaan en ole vielä ainakaan törmännyt.
 
Paras ripsiväri on mielestäni Lorealin Panoramic Curl. Tarkoitus on ollut välillä testata jotain muuta, mutta aina olen valinnut tutun ja turvallisen :)

reettas@msn.com
 
Mielestäni paras ripsari on Lncomen Hypnose! Mikä ei voi sitä voittaa (:
 
Itsellä on ollut käytössä se Lorealin Telescopic Mascara, joten sanon sen nyt suosikista, vaikka kokemuksia muista ei paljoa olekkaan! :)
 
Kanebo 38, se tavallinen
 
Paras ripsiväri on Max Factorin Masterpiece Max :) Tosin voi olla, että tuo uusi Beyond Length versio on vielä parempi, mutta en ole vielä testannut.
 
Minäkin äänestän Kanebon Silk Performancea, joskin toivoisin siitä mustanruskeaa sävyä - musta on turhan musta ja ruskea hieman liian vaalea. Muitakin kokeilemisen arvoisia varmasti olisi, kuten Max Factorin ja Lumenen uudet.
 
Paras on tuo Masterpiece max ripsari! Myös Lancomen hypnose kelpaa mainisoti :) Yritän tehdä mahdollisimman usein uusia tuttavuuksia, mutta ikävän usein ne ovat pettymyksiä. Linkitän taas kisan blogissani tuttuun tapaan!
 
Kestosuosikkini on Max Factorin 2000- calories. Myös Lancomen L`extreme on toiminut kivasti :)
 
Uusin löytöni on tuo arvonnassakin mukana oleva Lumene Blueberry Curl Mascara. Siinä on ripsarissa hinta ja laatu -suhde kohdallaan. Ja kotimainenkin vielä! Tosi näppärä käyttää ja lopputulos on kaunis. Suosittelen!

Mainitsen arvonnan blogissani seuraavassa postauksessani :]
 
Lempparini tällä hetkellä on Diorin Diorshow blackout, myös Max Factorin Masterpiece max on hyvää
 
Paras kokeilemani ripsari on ehdottomasti Max Factorin Masterpiece :)
 
Minun ripseni tekee ihaniksi Lancômen Virtuôse ja melkein yhtä hyvä vaihtoehto on L'Oréalin Longitude.
 
Lumenen Blueberry Curl Mascara on uusin ihastus ja tällä hetkellä mielestäni paras. Myös Kanebon ripsarit on miellyttäneet.

oohlayou@gmail.com
 
Max Factorin Masterpiecelle menee minun pisteet. Toimii minulle (ja näköjään useille muillekin osallistuneille). Joskus aikasemmin olisi mennyt Diorin jollekin, mutta masterpiece voittaa senkin.

emps(ät)netti.fi
 
Kanebon 38'C on ollut käytössä jo 15 vuotiaasta lähtien. Parempaa ei ole:)! Linkki löytyy blogistani!
 
Paras on ehdottomasti Maybellinen uusi vihreäputkilo eli define-a-lash! Rakastuin jo ensimmäiseen maybellinen pieniharjaiseen ripsiväriin (nimeä en muista), mutta epäonnekseni sen tuotanto lopetettiin. Olin siis ihan hukassa, sillä olin tottunut niin pitkään käyttämään pienenmpi harjaista ripsiväriä. Ilahduin siis suunnattomasti tuon ihanan vihreänputkilon ilmestyttyä kaupanhyllyille. Ripsivärissä on kaikki kohdallaan: ei paakkuunnu, pysyy hyvin eikä leviä, erittäin helppo puhdistaa sekä yksinkertaisesti saa kauniit ja pitkät ripset :))
 
Pidempään myös minulla ollut käytössä Max Factorin Masterpiece.
 
Mielestäni paras on ehdottomasti Kanebo 38 C.

mkpylk@gmail.com
 
Kanebon 38 ja Kanebon 38 Silk Performance ovat olleet oikestaan aina käytössä. Omaan pahan tavan hieroa silmiä useita kertoja päivässä, ja joskus kokeillessani n. vuosi sitten "aivan tavallista" ripsiväriä (joka ei lähde paukkuina pois) onnistuin saamaan alaluomelle aina vähän ylimääräistä väriä.

Olin vähällä ostaa muuten tuon numero ykkösen viime viikonloppuna, mutta sitten kuitenkin jäin vielä epäröimään. Kiinnostaisi kokeilla noita jossa on tuota esim pronssiakin, mutta en tiedä tulisiko sellaista sitten käytettyä :) Mutta uskon Minttua että se musta väri siinä on hyvä!
 
Kanebon 38 degrees.
 
diorin diorshow! suurella harjalla saa näyttävimmät ripset kuin millään muulla ripsarilla!

toinen lemppari on markettiripsari, lorealin lash architect. harjalla saa kivasti kaarevuutta.

eveq@luukku.com
 
Kaikki max factorin:)
 
Kanebon 38 on täälläkin käytössä. Mielestäni on hyvä :)
 
Omassa käytössäni olen parhaaksi havainnut Maybelinen Great Lashin. Tämä pinkki-vihreä ihanuus ei aiheuta herkille silmilleni sitä ärsytystä, mitä monet muut ripsivärit (ja meikit yleensäkin) tekevät. Myös Kanebo 38 C on havaittu hyväksi, mutta koska se on hieman hintava minulle, tulee yleensa käytettyä Maybelinea
 
Max Factorin Masterpiece Max on paras. :)
 
o/

Täältä nousee yksi käsi lisää Kanebo 38°:lle. Sille alkuperäiselle klassikolle pienine harjoineen, vaikkakin toimeen on tultu myös pidentävän ja tuuheuttavan version kanssa.
 
Masterpiece Max absolutely. :) Kanebon 38 on myös ihana.
 
Noista tuo kaksipäinen L'Oréal, mutta yleisesti L'Oréalin Intensifique, jota ei enää Suomesta saa.:/ Ja mainitsen arvonnan blogissani.:)
vuodatus.net
http://moumou.vuodatus.net/blog/1217115
 
Ehdottomasti paras on Kanebon 38'C Silk Performance.

blazinshizzle@msn.com
 
Maybellinen uusi vihreä :o)
 
Tähän mennessä paras kokoeilemani ripsari on L'Oréalin Lash Architect. Linkitän arvonnan blogiini seuraavassa postauksessa.
 
Tutustuin viimeinki Kanebon 38´s ripsariin ja se on nyt vienyt minut mennessään. En pidä vedenkestävistä ripsareista, ja kaikki muut alkavat joko karista tai rasvaisen ihoni takia väri tarttuu ripsistä päivän mittaan kulmaluulle ja yläluomeen. Näin ei Kanebon kanssa käy.
 
Mielestäni paras perusripsari on Kanebo 38'C Silk Performance... Toimii niin arkena kuin juhlissa ja erityiskiitoksen saa pysyvyydestä myös liikunnan aikana (siis hikoillessa.. :D ).

karoliina m
 
Maybellinen Great Lash on mun kaikkien aikojen suosikki.

amhlaa@utu.fi
 
Viime aikoina olen tykästynyt Nivean Double Black Designeriin, jossa toinen pää pidentää ja toinen tuuheuttaa. Tönkköripsissäni ei mikään muu ripsari ole koskaan näyttänyt yhtä hyvältä!
 
hmm.. Olen vähän huono ostelemaan ripsivärejä. Tällä hetkellä käytössä joku perus ripsiväri joita sai joskus pari vuotta sitten kolme kahden hinnalla. Olis ehkä aika vaihtaa. Tarkistin asian ja ripsari on maybellinen. Ei se kyllä varmastikkaan mikään paras ole, mutta kokemukset muista on jo unholassa.

turkoosi3@hotmail.com
 
Paras ripsiväri... no, niistä mitä minä olen kokeillut, tykkään todella paljon Lorealin Telescopicista, se minulla on nytkin käytössä. Vastaukseni on siis se!

Tuplaan eli linkitän tämän seuraavaan postaukseeni!
 
Mun ehdoton suosikki on uusi tuttavuuteni maybellinen define-a-lash mascara. Erottelee ripset täydellisesti ja samalla pidentää. Tekee mitä lupaakin.

Ja tuplaan tottakai mahikseni.
 
Numero 4, ehdottomasti :)Toi numero 5 ois varmaan kans aika kiva..
 
Maybellinen Great Lash on ollut pitkään käytössä, tykkään siitä kovasti!
 
Käyttämistäni ripsareista uusin suosikkini on ollut tuo Lumenen Blueberry Curl. Joskin opiskelija-budjetista johtuen Max Factorit, Diorit ja muut on toistaseks jäänyt hyllyille muiden ostettavaksi.:)
 
Tykkään Lumenen blueberry-ripsarista. Maybellinella on myos kiva Define-a-Lash. Käytän molempia juuri nyt.

Ja linkkaan tämän päivän postauksessani, vaikka tuskin minulla on edes mitään mahkuja voittaa... Huono arpaonni. ;-)
 
Noista viidestä paras on Double extension, mutta minun ehdoton ykkösripsarini on Rimmelin ExtraSuperlash, mikään ei ole tähän mennessä ollut niin hyvä. Kerrankin joku halpa = loistava. Inhoan niitä pieniharjaisia hifistelyripsareita, "mitkä takaavat tarkan lopputloksen" = ei näy mihinkään = tylsä :D
 
Max Factorin Masterpiece on minunkin vastaukseni.
Ripsari on yksi niistä meikkituotteista, joiden kanssa ei jaksa lähteä kokeilemaan uutta, kun on löytänyt hyvän.
 
Max Factorin Masterpiece on minun(kin) suosikkini :)

Pistän tämän blogiini seuraavaan postaukseen!
 
Mun ehdoton suosikki on Estee Lauderin Magnascopic.
 
Itse käytän The Body Shopin tuuheuttavaa ripsiväriä ja sen olen parhaaksi todennut.
 
Tällä hetkellä Lancomen Virtouose, ehdottomasti.
 
Ykkönen on ehdottomasti paras!
 
Maybelline Great Lash on hyväksihavaittu ja vieläpä tosi suloisessa vaaleenpunavihreessä putkilossa. :) Linkitin blogiini!
 
uups. Ja tuplaan myös. Laitoin linkin blogiini.
 
Kanebon 38 on minullakin jo ollut vuosia käytössä enkä ihan heti vaihda pois.
 
Jag har inte testat nån av maskarorna du listade, men skulle gärna göra det.

Den bästa jag hittat hittills är Mary Kays, den hålls på plats även om man har fet hy :).

hälsar Britt-Mari
 
Suosin lähinnä pidentäviä ripsareita ja niistä ehdottomia suosikkejani ovat olleet Lancomen L'Extreme ja Lorealin telescopic clean definition.
Linkitän myös blogiini kisasta !
 
Yves Saint Laurentin Volume Effet Faux Cils Mascara ja Diorin perinteinen Diorshow kulkevat aika käsi kädessä, mutta jos on pakko valita jompi kumpi niin kallistuisin YSL:n ripsarin suuntaan. :)

Tuplaan voittomahdollisuuteni varmaankin huomisen aikana blogissani.
 
Max Factorin Masterpiece on suosikkini. Tosin yleensä kokeilen aina uutuuksia.
 
Kanebon 38 on suosikki! Ja Maybellinen Define-a-lash tms. on myös hyvä markettiripsiväri!
 
Tähän mennessä suosikkieni paikkaa pitävät Max Factorin Masterpiece -perheen ripsarit ja Kanebon 38C. Tosin silloin tällöin teen syrjähyppyjäkin. :-)

Tuplasin, linkki löytyy blogistani.
 
Vittu oot ruma eikä noi vaatteet sovi sulle sori vaan
 
Kanebon 38´C ja vielä se tuuhentava ja pidentävä versio siitä, paras ripsarikeksintö aikoihin.
 
Paras ripsari on ehdottomasti master piece max! maxfactorilta:)
 
Kanebon 38 Silk Performance on ehdottomasti paras, koska se on juuri sopivan luonnollinen ja se ei karise tai leviä.
 
Minun suosikkini on Maybellinen Sky High Curves.


gemmms_@hotmail.com
 
4. on paras 8))

pss: Sunshine_12@luukku.com
 
Täytyi ihan käydä kurkkaamassa kylppäristä, minkä merkkinen lempparini tarkalleen ottaen on. :D

Eli, paras ripsiväri ikinä on Lumenen Sensitive Eyes Mascara, siis ihan tooodella perusyksilö, mutta silti älyttömän hyvä!

+ kunhan teen uuden postauksen (huomenna melko suurella todennäköisyydellä), pistän kilpailusta maininnan blogiini!
 
Max Factorin Masterpiece!
 
Max Factorin Masterpiece Max on todella hyvä ripsari. Ja hinnaltaankin kohtalainen. :)
 
Lancomen hypnose on ehdottamasti paras ripsari mitä olen käyttänyt

laura-aa@luukku.com
 
Juurikin nro 1 Lumene Blueberry Curl Mascara on meikkipussin ykkönen. Ripsistä tulee pitkät ja kauniit. Pois peseminen onkin kyllä toinen juttu. Sen jynssäämisen jäljiltä naama loistaa aina punasena...

Heli
 
Paras ripsari on Maybellinen Sky high curves - vedenkestävänä! Tuplaan tsäänssini,blogissani, osoite on: ardour.vuodatus.net

-Heta
 
Lempparini on Max Factorin Masterpiece Max. :)

Linkitän kisan blogissani. :)
 
Paras ripsiväri on ehdottomasti MAC Fibre ritch lasher, pidentää ripsiä aivan mielettömästi ja erottelee samalla mainiosti! :)
 
Eipä tarvinnut kauaa miettiä mikä on mun lemppari ripsari. Se on Kanebon 38 Silk Performance menee ylivoimaisesti kärkeen. Aina vaan ei ole varaa ostaa sellaista.

s-posti: elluu-@windowslive.com
 
Itse käytän tällä hetkellä vain ja ainoastaan Kanebon 38 Silk Performance -ripsaria, koska se ei varise eikä tahraa niinkuin muut ripsarit mulla tekee. Pidän tuota siis parhaana, koska mikään ei ole yhtä hirveää kuin ripsari, joka lähtee ripsistä kulkemaan omia teitään kesken päivän. :)

Kuitenkin joillan muilla ripsareilla (esim. L'oreal) saa nätimmät ripset kuin tuolla Kanebolla, mutta minkäs teet, kun ne valuvat poskille (ainakin mulla siis)...
 
Paras ripsari on tällä hetkellä Lumenen Blueberry Curl Mascara. Mutta tykkään kovasti myös eräästä Yves Rocherin ripsiväristä, jonka tarkempaa nimeä en juuri nyt muista. Mainitsin arvonnasta blogissani uusimman postauksen lopussa :)
 
Lumenen ripsiväreihin olen suorastaan ihastunut, se perusripsari on ollut käytössä jo pari vuotta ja välillä olen koitellut myös muita, kuten tuota Blueberry Curl Mascaraa. Toimivat loistavasti, ihania perusripsareita ilman turhia lisukkeita :) Paras löytyy siis Lumenelta, en tosin osaa päättää että mikä niistä.
 
Itselläni parhaiten on toiminut L'Orealin Telescopic clean defenition Mascara :> (kunnon sanahirviöitä noi nimet)
 
Max Factorin Lash Lift pitää heti suoristuvat ripseni taipuisina koko päivän!
 
Kanebo 38. Ei varise, ei tahri ja lähtee helposti lämpimällä vedellä pois. Tällä hetkellä on käytössä se pienempi harjainen, mutta isompi eli se tuuheuttava ja pidentävä on ehdottomasti parempi.
 
Mä olen jo pitkään käyttänyt Maybellinen ripsiväriä, vedenkestävää. Viimeksi ostin jonkun turbo boost -version kun oli samanhintainen normaalin kanssa, mutta eipä niissä kummoista eroa ole.

Tuplaan mahdollisuuteni, vinkkasin arvonnasta tänään blogissani.
 
Lumenen Bluberry Curl Mascara on ehdottomasti paras. Se pidentää ihan oikeasti jonkin verran ja ei jätä paakkuja!
 
Ehdottomasti paras ripsari, jota olen kokeillut, on Isadoran Protecting waterproof mascara. Linkitän arvontasi myöhemmin viikolla johonkin postaukseeni, mutta lisään linkin sitten vielä tähän kommenttilaatikkoon.
 
Masterpiece Max on kyllä noista eniten mun mieleen :)
 
Lumene Blueberry Curl Mascaran vedenkestävä versio on noussut omaksi suosikikseni :)

Lindah_418@hotmail.com
 
Lumenen Bluberry Curl Mascara on mielestäni mainio. :)
 
Paras ripsiväri on ehdottomasti MAx Factorin Masterpiece Max! :)
 
Kanebo 38'C on kyllä kaikkein paras. :) Pidentää, antaa väriä ja tuuhentaa juuri sopivasti erotellen ripset hyvin. Eikä leviä vaikka sataisi!

Pakko vielä mainita, että mahtavat palkinnot jälleen kerran.
 
Kääk, ihan kilpailu :) Parhaita ripsareita on ehdottomasti Lancomen purtilot, Virtuose ja hypnose minin lemppareitani. Noista haluaisin numero vitosen, eli kovasti kiinnostaa testata tuota värihommelia :)
 
Paras ripsiväri on kyllä tuo 1. Lumenen Blueberry Curl. Kovin monia ripsivärejä en ole vielä ehtiny testata, mutta tuo on vienyt voiton.

Pistin omaan blogiin vinkin tästä. :>
 
Paras on mielestäni joko Max Factorin
Masterpiece. Ihan mahtava ripsiväri! Pitää ripset taivutettuina ja väri levittyy oikein hyvin. :>
 
Mmm.. Tällä hetkellä olen tykästynyt yhteen Oriflamen ripsiväriin, jonka nimeä en kuollaksenikaan muista >: pakkaus on sellainen punertava, aika mitäänsanomaton, mutta tuntuu sopivan hauraille ripsille mainiosti arkikäyttöön! Toinen uusi "ihastus" on Kanebon 38, (tuntuu olevan suosittu, enkä ihmettele :) ) mutta sitä koitan köyhänä opiskelijana säästellä. :>
 
Paras on ollut jo pitkään Loreal Lash Architect. Tuo (näköjään hurjan suosion saavuttanut) Masterpiece kiinnostaisi kovasti, mutta kun se vaihtaminen on aina niin epätoivoista...Toivottavasti onni suosii siis! ;)
 
paras ripasari on tuo maxfactorin masterpiece max , lovin' it.
 
Maailman paras ripsiväri on ehdottomasti YSL:n Everlong Mascara! Erottelee, pidentää, tuuheuttaa - ihanan luksoriöösiä.
 
No tuota paras on varmaankin ACOn gentle volume mascara, koska se on tarkoitettu herkille silmille ja sopii hyvin piilareiden käyttäjille...Olen myös kokeillut Lorealin Double Extensionia violetin värisenä (näyttää melkolailla mustan ja rusken sekoitukselta, eli ei siis ole yhtään räikeä) ja se tuo kivaa piristystä katseeseen.
 
Omat suosikit on Lancomen Hypnose ja Oriflamen Wonder Lash Mascara.

Ja linkki on tässä http://shandi76.vuodatus.net/blog/1221595
 
Paras ripsiväri on Chanelin inmitable. Jotenkin noissa 'markettiripsareissa' on liian kovat harjat (ainakin tuossa Lumenessa, mitä oon kokeillu äidiltäni :D), että silmät rupee vuotaa. Lancômen ja L'orealin jotkut ripsarit myös kivoja :>
 
Nuista valikoimista sanoisin näin mututuntumalla nro 4 :)

arvonta on linkitettynä blogiini :)
 
paras ripsari mitä oon kokeillut on Diorin Black out. Levittyy niin ihanan hyvin !

lollee3@luukku.com
 
Paras ripsari on varmaan Maybellinen Volum Express. En muuten millään muistanut miten tuo kirjoitetaan, muistelin jotain turbo blackiä tai jotain :D

Linkitän tämän muuten huomisen postauksessa, lupaa sen! :)
 
Kanebon 38 ja siitä se pidentävä ja erotteleva versio! Itselläni on niin herkät silmät, etten voi normaalia vedenkestävää ripsaria käyttää (tai ei siinä käyttämisessä mitään, mutta silmät eivät kestä poisto-operaatiota..:S) ja vesiliukoiset nyt vaan eivät kestä tilanteessa kuin tilanteessa. Kanebo on pelastajani :)
 
Ihan ehdoton suosikki on ollu jo pitkään IsaDoran extra volume ripsari (en oo ihan varma nimestä) ja siitä en luovu! En vaikka aseella uhattais! :D'

Tuplaan huomisessa postuaksessani.
 
yves rochersin luminelle ultra-volume-mascara. Löysin tuon lempiripsarini varsin yllättäen, enkä olisi uskonut sen kapuavan lemppareihini.
 
Tykkään eniten vedenkestävästä Maybellinen Lash Expansionista. Entinen suosikki oli ACOn Volume -ripsari, mutta en ole nyt hetkeen nähnyt sitä myynnissä missään.
 
Ihan paras hintansakin puolesta on Kanebon 38 C Silk Performance. Ihan ykkönen!
 
Paras ripsiväri on ehdottamasti Lumenen blueberry Curl Mascara. Seuraavaksi vois kyllä kokeilla jotain Max Factorin ripsaria, vaikka tota uutta kaksiväristä <:
 
Max Factorin Masterpiece :----)

-Lala
 
Helena Rubinsteinin Lash Queen! Pidentää, tuuheuttaa ja pysyy varisematta koko päivän :)
Kanebon 38 on myös kelpo ripsari.
 
paras hinta-laatusuhde on max factorin masterpiece ripsarilla!
 
Mielestäni paras ripsari on Max Factorin Masterpiece Max :)
 
Yksinkertaiseen kysymykseen yksinkertainen vastaus :D

Max Factorin Masterpiece(se wanha).
 
Ehdoton suosikkini on Maxfactorin Masterpiece. Se tekee erotellut, pitkät ja tuuheat ripset. Muutama kerros riittää ja tulos on näyttävä. Sitä paitsi kerran eräs naisihminen kysyi, oliko minulla tekoripset, kun olin laittanut Masterpieceä. (Otin sen kohteliaisuutena. ;D)
 
Max factorin Masterpiece toimii täällä ehdottomasti parhaiten. Tosin kullanvärinen pötikkä on melkoisen tylsä.
 
Max Factorin Masterpiece, se kultainen putelo, on paras ripsari mielestäni.

Lancomen ripsarit ovat myös aivan loistavia.

frida_koo@suomi24.fi
 
Mä olen kovin ihastunut Lumenen Blueberry Curliin! Joskus kyllä pitäisi vielä kokeilla paljon hehkutettua Masterpiece Maxia...

+ tuplaan tsäänssini.
 
Aika huonosti on tullut testattua noita erilaisia ripsareita mut jostain syystä olen ollu aika paljon Maybelline-linjalla; Great Lash hyvä edullinen "klassikko", myös Sky High Curvesia tullut käytettyä, muistaakseni ihan jees. Uusin hankinta Define-A-Lash on tänään vasta ekaa päivää ripsissä, vaikuttaa ihan perushyvältä mutta ei nyt vielä ainakaan mitenkään hirveän mullistavalta.

Oon itse asiassa käyttänyt aina aika paljon Yves Rocherin ripsareita, ihan kelvollisia ovat nekin, ja halpoja ainakin. Vaikea nyt nimetä mitään yhtä suosikkia mutta sanotaan että mun niukan kokemuksen perusteella suosin Maybelline-ripsareita.

Näiden kommenttien perusteella pitäis näemmä ehdottomasti testata Kanebon 38:a tai Max Factorin Masterpiecea.. ;) Taitavat tosin olla mun budjetille hippasen hintavia.. Kivat palkinnot, ois kyllä mahtavaa voittaa jokin noista, täytyy toivoo parasta! ;) Ainiin ja linkitin myös! :)
 
Arkikäytössä hyvä on Kanebo 38-astetta, mutta hyvää en ole juhlameikkiin vielä löytänyt. Omat ripset on niin harvat ja suorat, että ripsientaivuttimien lisäksi kaipailee erilaisia ominaisuuksia. Mutta arkena tosiaan tärkeintä, että pysyy hyvin menossa kuin menossa. Siksi tuo Kanebo on säilyttänyt asemansa meikkipussukassa.
 
En ole vielä löytänyt lempiripsaria...etsintä jatkuu.
 
max factorin masterpiece max. olen tehnyt muutamia syrjähyppyjä niin edullisempien kuin hintaviempienkin yksilöiden kanssa mutta palaan aina yhteen rakkaani kanssa.
 
Kanebo 38'C ehdottomasti paras! ja se tuuhentava ja pidentävä versio siitä.
 
The Body Shopin Super volume mascara on tämän likan suosikki. Pitkään sitä saikin hyvää ripsaria hakea. :)

-Anniina (dokokani@hotmail.com)
 
Paras ripsiväri on ehdottomasti Kanebon 38 Silk Performance, kestosuosikki!

satulaulu@hotmail.com
 
Ehdottomasti paras ripsari on Chanelin Inimitable ihanalla kumiharjalla. Hyvänä kakkosena MaxFactor Masterpiece; Volume & Definition.

Ja noihin aikaisempiin kommentteihin: Kanebon 38 on aivan kökköä! Sadevesi kun osuu iholle, se on hetkessä ihosi lämpöistä ja ei tarvita kuin yksi huitasu ja suttusilmät se on tämänkin ripsarin käyttäjällä.
 
Maxfactorin masterpiece toimii minulla parhaiten. Tosin vasta sitten, kun väri on ehtinyt hieman kuivahtaa putkiloonsa joten se on hieman ongelmallista.

Mainitsin arvonnasta blogissani :)
 
Itse olen ollut varsin tyytyväinen Lancomen ripsriväriin, joka on mustassa, neliskulmaisessa pötkilössä. Nimeä siis en muista :D Mutta myös maybellinen define-a-lash on ollut hyvä!
 
Lumenen Blueberry Curl Mascara on mielestäni paras. Ei paakkuja ja näyttää kivalta. :)
piiapa@hotmail.com
 
paras ripsiväri on ollut maybellinen lash stylist.

ballerinakeksi@luukku.com
 
Aikaisemmin suosikkini oli Maybellinenin Define-A-Lash ja Lash Expansion, mutta nyt on menossa ensimmäinen putkilo Max Factorin Masterpieceä ja se vie voiton :)
 
Itse en kovin usein jaksa kovasti meikkailla, mutta ripsareina käytän Lancomen Hypnosea parempana ja arkisempana Maybellinen define-A-lash :ia :)

JA linkitän blogiini tämän ;)
 
Uusin tuttavuuteni on Lancômen Virtuôse- ripsiväri ja olen ollut sen laatuun tosi tyytyväinen, joten sanotaan nyt niin, että se on paras ripsari.
 
Paras ripsiväri on define-a-lash joka löytyy Maybellineltä;) Linkitän arvonnan myös blogiini!
 
Mielestäni paras ripsiväri on Lumene Blueberry Curl Mascara.
 
Max Factorin Masterpiece ehdottomasti. :)
 
1. Lumene Blueberry Curl Mascara, väri rich black

^^ ehdottomasti parhain noista ! :>

maili; henun_helmet@gmail.com
 
Lumenen Blueberry on paras ripsari.
 
Mun lemppari on myös ehdottomasti tuo Masterpiece Max! Siihen olen ollut erittäin tyytyväinen.
 
Lumenen Blueberry Curl Mascara on eniten mieleeni.

staralfu@hotmail.com
 
3. Max Factorin Masterpiece Max, väri musta.

eymaah@gmail.com
 
Linkitin nyt arvonnan blogiini, jotta saan ekstraäänen arvontaa varten.

http://pinja2.livejournal.com/28559.html
 
Tykkään Lancomen Hypnosesta & MaxFactorin Masterpiece Maxista. :>
 
Kanebon 38, niinkuin monella muullakin!

Ja linkitän blogiini ripsarin toivossa :)
 
Paras ripsari on Lumenen Blueberry Curl Mascara.

Ja ilmoitin jo blogissani :)

http://loputonta-sadetta.blogspot.com/2008/04/kirpparikenki.html
 
Entinen suosikki oli Max Factorin Masterpiece, tällä hetkellä käytössä Lancomen virtuose ripsiväri. Ei rapise eikä valu poskille. Maailman vaikein tehtävä on löytää sopiva ripsiväri minulle, sillä ripsieni pinta on niin liukas. Kukaan ei ole vielä täydellistä ripsiväriä minulle löytänyt. =)
 
Paras on mielestäni Diorin Ultimeyes, se ripsari osaa lukea mun ajatukset... O_O :D
 
Lumene Blueberry Curl Mascara taitaa olla tällä hetkellä suosikkini :)
 
Max Factorin Masterpiece on varma ja turvallinen vaihtoehto sekä arkeen että juhlaan (tosin tuolloin tupla kerroksena ;) )
 
Loistavana ykkösenä omalla listallani on takuuvarma Kanebon 38'c. Se kyllä kestää niin ilot ja surutkin, jopa uimalassa! Tulee varmasti olemaan ihan loistava kesällä! :))

ps. Linkin laitan huomenna! :>>
 
Max Factorin Masterpiece on kyllä hyvä. Olen ollut myös tyytyväinen Lancomen ripsareihin :)

Tuplaan tsäänssini:

http://tinyurl.com/34qw8m
 
Maybellinen define-a-lash on todella hyvä ripsari
 
Tuo numero 1 hyvinkin on paras!
 
mun ikuinen suosikki on maybellinen volum' express. ihme ettei kukaan muu oo maininnu sitä.. oon kokeillu monia muitaki, mut osa on ollu kalliita ja kuivunu silti liian nopeesti. toi on ollu tähän mennessä ehdottomasti paras hinta-laatusuhteeltaan. erottelee hyvin ja saa tarpeeks tuuheutta.
 
Diorshow

äänesti Ulla I
 
Max Factor Masterpiece Max ehdottomasti!

Linkkasin suhun myös mun blogissa:
http://mindesbagblog.blogspot.com/2008/04/voita-ripsivri.html
 
Lumene Blueberry Curl Mascara eli numero 1. Jo ekan käyttö kerran jälkeen ihastuin ja se taitaa noista olla ainut? joka ei ole käyttänyt eläinkokeita =)
 
Max Factor masterpiece maskara on ollut mulla kauan käytössä, joten sanoisin sen. Myös Rimmelin uusi Glam' eyes on huippu! Tykkään noiden tapaisista harjaksista :)

taniaa@luukku.com
 
Uusi tuttavuuteni Lumene Blueberry Curl on loistava! En ole montaa testannut, mutta tällä hetkellä kärjessä tämä :)
 
paras ripsari on todellakin maybellinen great lash ! saa juhla- ja arkimeikin levitystapaa ja kerrosmäärää vaihtelemalla.
 
paras ripsari mitä itse oon tähän mennessä käyttänyt on ollut lumenen star effect sen pienen, tarkan harjan takia :>

-marr
 
Lumene Blueberry Curl Mascara on mielestäni paras tällä hetkellä. Linkitin muuten tämän kilpailun blogissani, joten minulle siis extra-ääni :)
 
Lancomen Hypnose (vedenkestävänä) on ainoa oikea!
 
Musta MaxFactor tekee parhaimmat ripsivärit. Varsinkin 2000 Calore Dramatik look on hyvä!

Mutta noista mieli tekis ostaa tuo pronssin korostuspään omaava, houkuttelee tuo väri :p
 
Minäpä laitan muuten mainostuksen tästä blogiini (:
Saako kysyä mistä olet palkinnot saanut?
 
Max Factorin Masterpiece Max on ollut paras käytössäni oleva ripsari viimeaikoina.



cocogoony@hotmail.com
 
Paras ripsiväri arkikäytössä Kanebon 38, todellisiin räpsyripsiin taas käytän Lorealin Double Extension-maskaraa. :) Mainitsin kilpailun myös omassa blogissani, http://eyecandy.vuodatus.net/blog/1224883
 
Kanebo 38 on paras mun mielestä.
summergirl_04@jippii.fi
 
Ehdottomasti Maybellinen Volume Express! Täyteläiset, mutta luonnolliset ripset ;)
 
Hei,

Pidentävät ripsarit sopivat itselle parhaiten. Maybellinen Sky High Curves oli ihan hyvä, mutta edelleen on käynnissä sen "oikean" etsintä. :)
 
Heh, sen kun tietäisi! Kokeiluista huolimatta ei ole sitä täydellistä ripsaria tullut vieläkään vastaan. Lähimpänä ehkä Nivean Lash Revolution tai Kanebon 38..
 
Oma suosikkini on Lumene Blueberry Curl Mascara.

Tuplaan myös mahdollisuuteni ja ilmoitan arvonnasta blogissani.
 
Vielä en ole läytänyt sitä täydellistä ripsaria, mutta Lumenen Star Effect Mascara on tällä hetkellä käytössä ja onhan se ihan toimiva..

Ja mahdollisuudet tuplattu, mainitsin blogissani.
 
Diorin Diorshow Unlimited on ehdoton suosikki, mutta myös Lancomen Hypnose kuuluu suosikkeihin! :>

(Mailailen osoitteeni jos sattuu onnistamaan :>)
 
Lumene Blueberry Curl Mascara, on paras..
www.sjaa.vuodatus.net
 
Mikään ei voita Diorin Diorshowta vedenkestävänä! Tämä on fakta. Tuplaan, eli linkitän myös blogiini (www.mmagia.vuodatus.net).
 
Lorealin Telescopic on ollut hyvä!
 
Voisin sanoa, että Masterpiece Max Factorilta.
Tahtoisin koittaa myös Kanebon 38, siitä kun on niin paljon hyvää palautetta kuullut.

norri05@netti.fi
 
Paras kokeilemistani ripsiväreistä on ollut tälläkin hetkellä käytössä oleva Nivean kaksipäinen maskara,nimeltään Double extension tmv.

mamelukki_@hotmail.com
 
Paras kokeilemani ripsari on varmaan nyt käytössäni oleva Lumenen herkille silmille tarkoitettu ruskea ripsari. Suttaa mahdottomasti pestessä pois, mutta muuten pidentää/tuuhentaa mukavasti.

piiwi_94@hotmail.com


Mahtavat palkinnot muuten! :)
 
Paras on ehkäpä Lorealin Telescopic :)muitakin hyviä kyllä löytyy. :>
 
Ehdottomasti paras on Lancomen Hypnose. Sillä saa tosi näyttävät ja tuuheat ripset aikaan!
 
Estée Lauderin Projectionist. Olen kokeillut kymmeniä ripsareita, eikä mikään pysy, pidennä, erottele, ja peseydy pois yhtä hyvin kuin tämä. Kaiken lisäksi harja on loistava.
Toinen ihan ääri pään suosikkini on Anytimen perusripsari, jostain kumman syystä tämä halppisripsari saa ripset näyttämään kauniilta.

Mainitsen arvonnasta blogissani!
 
Oma suosikkini ainakin tähän asti on ollut Diorin Diorshow Unlimited :)

sufcanfeelthebeat@hotmail.com
 
Lancomen Hypnose. Second runneruppina on Maybelline volum' express:) Näistä mascaroista paras on Masterpiece max.
 
Tähän asti kokeilemistani ripsareista paras on Maybellinen Define-a-lash vedenkestävänä.
 
Yves Rocherin vedenkestävään ripsariin olen ihastunut.
 
Max Factorin Masterpiece Max! En ole kokeillut noita Beyond Length -ripsivärejä, mutta tarkoitus olisi.
 
Edellinen anonymous... -kommentti piti laittaa nimimerkillä n.
 
Paras ripsari on LUMENE STAR EFFECT WATERPROOF MASCARA :)

ja blogissanihan on linkki !
 
Mun on en ehkä Diorin Diorshow, tokaks tulee sitten Lancomen Hypnose.
 
Paras on Max Factorin Masterpiece Beyond Length, väri 125 tanned black ja tehostevärinä pronssi.
 
Mun ripsissä ehdottomasti parhaiten toimii Diorin Diorshow ripsiväri vedenkestävänä.

Se antaa maksimaalista tuuheutta ja pidentää suhteellisen hyvin. Ei klimpitä ripsiä yhteen, vaan erottelee ne kauniisti. Vedenkestävä versio pitää taivutukset kaarevina.

Emi-lyn(at)hotmail.com
 
Paras ripsari tähän mennessä on Maybellinen Lash Stylist! Ja muuten sitä vielä että mainitsin arvonnastasi blogissani ja laitoin vielä linkikin tänne :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?