Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Suuri Meikkiarvonta!!

Thursday, February 07, 2008

Suuri Meikkiarvonta!!

Muistatteko sen blogijutun, kun Minttu ja Peetu testailivat EasyLooks meikkisettiä? Kokemuksemme ei ollut yksinomaan positiivinen, mutta hyviäkin puolia kompaktisti pakatuissa kertakäyttömeikeissä toki havaitsimme. Eniten miinusta tuli oikeastaan vähän erikoisesta värimaailmasta - tosin Peetun mielestä myös meikkivoide oli vähän turhan peittävää.

Nyt kaikilla Go 4 it vol. 2 blogin lukijoilla on mahdollisuus voittaa itsellensä EasyLooks meikkipaletti! Arvottavana on peräti KUUSI pakettia väreissä Silver Grace, Shimmer & Glow, Electric, Smokey Eyes, Sun Kissed sekä paketti, jossa on neljä eriväristä meikkiä. Eli siis paljon luonnollisempia ja kauniinpia värisävyjä kuin ne, joita meillä oli testattavana...
Kilpailuun voi osallistua vastaamalla tämän postauksen kommenttiboksissa kysymykseen:
Mistä meikkituotteesta luopuisit viimeiseksi? Eli, jos saisit pitää vain yhden meikkituotteen, mikä se olisi?

Vastausaikaa on tiistaihin 12.2. klo 18.00 asti.

Voittajia arvotaan tällä kertaa siis peräti kuusi kappaletta, joten voittotsäänssit ovat hyvät! Entiseen tapaan bloggarit voivat vielä tuplata mahdollisuutensa mainitsemalla kilpailusta blogissaan ja laittamalla linkin tänne!! Todella onnekas bloggari voi siis voittaa kaksi meikkisettiä...

Ei muuta kuin osallistumaan!!

Labels: ,


Comments:
En luopuisi ripsiväristä, koska nykyään en paljon muuta meikkiä käytäkkään. Olen laiskistunut aika tavalla meikkaamisen suhteen! Tarvisin ehdottomasti tuollaisen setin :)

Ja tuplaan, eli linkitän huomenna!
 
Ripsiväristä luopuisin viimeisenä, muuta meikkiä en enää juuri käytäkkään.
 
Viimeiseksi luopuisin Lumenen hydrac drops kosteusvoiteesta:)
 
En luopuisi meikkivoiteesta :)
 
hmmm, en nyt tiedä lasketaanko kosteusvoide meikiks, mutta siitä en luopuis. Ja jos ei lasketa niin sitten ripsiväri, eipä sitä paljon muuta tuu käytettyäkään.
 
Ripsiväri on ainoa sellainen. :)
 
Hmm, vaikea valinta meikkivoiteen ja ripsivärin välillä, mutta pakon edessä luopuisin varmaan kuitenkin mieluummin meikkivoiteesta. Eli ripsiväristä viimeisenä :)
 
En ikinä luopuisi ripsiväristä ! <: kun en pahemmin muuta käytäkkään, kun olen tosi laiska tapaus :D
 
Jos on pakko valita meikki, niin meikkivoide, mutta ikinä en kyllä luopuisi ripsentaivuttimista! :)
 
Ripsiväristä en luopuisi (tarkennettuna Kanebon 38:n pidentävä versio)! Ihoni on suht hyvä ja tasainen, joten hätätilassa pärjäisin kyllä ilman meikkivoidetta ja/tai puuteria, mutta suomalaisen vaaleat (lue: näkymättömät) ripset saavat koko silmät katoamaan naamaan, jos niitä ei jollain korosta.
 
Ripsiväristä ( Lancomen Virtuose),aukaisee väsyneemmätkin silmät..
 
apua, ripsiväri on kyllä sellainen mikä löytyy aina, mutta täytyy kuitenkin nyt sanoa, että poskipuna. Olen toivottoman rakastunut punattuihin poskiin, ja sudin aina omatkin posket, tulee edes vähän väriä valkoiseen naamaan 3)
 
Täytyy todeta sama kuin aika monet muutkin täällä, että ripsiväristä en luopuisi.
Päätös ei tosin ollut ihan helppo, kolme perusmeikkiä on sellaiset joita ilman en pärjäisi, tuo edellä mainittu ripsiväri, nestemäinen peitepuikko (kätevä kätkemään pikku näppylät joita aina silloin tällöin ilmenee) ja puuteri jolla saa naaman kiillon kuriin. Mutta noista kolmesta kun on joku valittava, niin kyllä se sitten on ripsiväri josta viimeiseksi luopuisin.
 
Joe Blascon meikkivoiteesta en luopuisi. Kärsin akne ihosta, eikä mitään meikkivoide peitä sitä yhtä täydellisesti kun rakas Blasconi.
 
KULMAKYNÄ! meikätytön kulmat on jossain, ei ainakaan siellä missä pitäisi. olisin hukassa ellen saisi täytellä kulmakarvojeni tyhjiä kohtia ja jatkaa nysiä!

tuplaan, linkki tulee heti seuraavaan postukseen (viikonloppulla, kuhan tt-yo:sta selvitään...)
 
en luopuisi aurinkopuuterista.
 
Viimeiseksi luopuisin valokynästä, sillä silmänaluseni ovat toivottaman tummat, ja valokynällä saan edes tilanteen jotenkin haltuun. Ripsiväriä käytän ehkä eniten, mutta tulisin toimeen ilman sitä, koska ripseni ovat sen verran tummat, etten ainakaan äitini mielestä tarvitsisi ripsiväriä.
 
En luopuisi meikkivoiteesta :)
 
En luopuisi puuterista :)
 
En luopuisi ripsiväristä! Jos ihon pitää hyvässä kunnossa niin meikkivoiteita ei tarvitse samalla tavalla kun ripsiväriä korostamaan silmiä. Näin ainakin minulla kun melko vaalea olen :)
 
Kyllä se olisi ehdottomasti ripsari. Ilman sitä ei osaa olla, silmät on ihan hukassa ja näyttää ihan oudolta ilman väriä ripsissä.
 
Viimeisenä luopuisin ripsiväristä, joka on nimenomaan Kanebon 38 eikä mikään muu. Siitäkin kuitenkin juuri ja juuri pystyisin irti päästämään, jos saisin pitää kestovärini (ripset ja kulmat).

Miten niin laiska meikkaaja? :)
 
Eiköhän se itselläkin ole ripsiväri tosin hyvänä kakkosena tulee aurinkopuuteri.
 
Meikkipuuteri, peitevoide ja huulipuna kisaavat aika tasaväkisesti, mutta jos ihan pakko valita on, meikkipuuteri vie voiton.
 
itse en voisi luopua missään nimessä meikkivoiteesta, ilman sitä ei pääse ovesta ulos :)
 
on tosi vaikea valita ripsivarin ja poskipunan valilla.. mutta ripsarista en kylla luopuisi, posket voisi saada punaisiksi vai pienella happihyppelylla:D
 
En luopuisi meikkivoiteesta, johtuen ihoni huonosta kunnosta.. Enpä minä yleensä paljon muuta käytäkään kuin meikkivoidetta ja ripsiväriä.
 
Ripsiväristä (Estée Lauder MagnaScopic) pidän kynsin ja hampain kiinni. Väsyneenäkin päivänä kirkastaa silmät ja katseen kauniisti.

Huimia palkintoja, vau!:)
 
en luopuisti macin täydellisen sävyisestä poskipunastani... silloin kun on kiire luennolle (=aina) tämä pelastaa jo paljon.
 
Ripsiväri... siitä en luopuisi kuten ei niin moni mukaan :)
 
Ripsiväri on minunkin tärkein tuotteeni. Ei mikään erityinen merkki. Tuntuu vain, että sillä saa aikaisinakin aamuina silmät auki ja pään hereille!:D Mainitsen kilpailun ehdottomasti myös blogissani.:)
 
IIK!!:D Linkki unohtui. Tämän postauksen lopusta löytyy: http://moumou.vuodatus.net/blog/1105025
 
Mistä meikkituotteesta luopuisit viimeiseksi? Eli, jos saisit pitää vain yhden meikkituotteen, mikä se olisi?

Apua! Ihan kamala kysymys :D Noo, täytyy valita varmaankin valokynä. Silmän aluset täytyy saada piiloon aina ja ikuisesti keinolla millä hyvänäsä :D

Mainostan taas tuttuun tapaan blogissani, kun uuden postauksen saan väsättyä :)

P.s. Ihana, ihana Monkin paita saapui toissapäivänä, hurjasti kiitoksia!!
 
Mistä meikkituotteesta luopuisit viimeiseksi? Eli, jos saisit pitää vain yhden meikkituotteen, mikä se olisi?

-Tässä käydään nyt tiukkaa taistoa ripsarin ja ripsentaivuttimien kanssa. Tosin eihän taivuttimet ole varsinaisesti meikki, eli eikös ne saisi kumminkin pitää;> Ehkä se olisi sävyttävä kosteusvoide josta ei meikäläinen luopuisi!

-aija/tgo
 
En varmaankaan luopuisi meikkivoiteesta, joka peittää hirveässä kunnossa olevan ihoni tehokkaasti ja saa sen näyttämään raikkaalta!
 
No jos kosteusvoidetta ei lasketa meikkituotteeksi, luopuisin viimeisenä meikkivoiteesta. Eyecandyn tavoin en luopuisi myöskään ripsentaivuttimista, mutta se ei olekaan meikkituote. :D

Lisään seuraavaan postaukseen myös maininnan tästä kilpailusta. :)
 
Ripsiväri ykkönen minullakin. Jos ripset saisi kestovärjätä, niin kakkosena tulisi meikkipuuteri.
 
En luopuisi mieluiten kummastakaan seuraavista kosteusvoiteesta tai meikkivoiteesta, mutta äärimmäisen hädän vallitessa käyttäisin kai sävytettyä kosteusvoidetta. Tasaisen ihon omaaville olen kateellinen :) olen useimmiten kypsän tomaatin värinen ja iho on laikukas. Pakkohan naamaan on jotain laittaa tasoittamaan tuota väriä.
 
Parhaita puolia pitää korostaa, joten ripsiväristä en voisi luopua.
 
En luopuisi puuterista!
 
Vain yhden tuotteen valitseminen on aika mahdotonta mutta luultavasti se olisi sävyttävä kosteusvoide. Siinä tulisi kaksi ominaisuutta samassa paketissa, kosteutus ja hienoinen peittävyys :>
 
Meikkivoide lähtisi viimeisenä, vaikka ihoa kuluttaakin, en pärjäisi ilman, sillä iho on niin punoittava aika ajoin.
 
Olen tyytyväinen nassuuni myös meikittä, mutta silloin tällöin ihoni ei ole parhaimmillaan. Viimeikseksi luopuisin siis peitevoiteesta (Joe Blascon Red Neutralizer)!
 
Ei ole ripsivärin voittanutta! Merkillä ei ole niin väliä, tällä hetkellä käytän L'Orealin teleskooppiripsaria.
 
En ikinä luopuisi meikkivoiteestani. Ihoni on ihan hyvä, mutta jotenkin ihan alaston olo ilman sitä. Ja muuta meikkiä en välttämättä edes tarvitse! Kevyt kerros vaan meikkivoidetta naamaan, ja tadaa! Ripsetkin ovat sen verran pitkät ja tummat.
Mistään meikkituotteestani en kuitenkaan haluaisi luopua :D
 
En luopuisi kulmakynästä. Sillä saa taiottua pakon edessä kulmat ja silmät. Ja jos vain yhden asian saisi meikata niin minulla se olisi ehdottomasti kulmat.
 
En luopusi ripsentaivuttimesta, koska mielestäni kaarevat ripset ovat olennainen osa näyttäviä silmiä. Minulla on piikkisuorat ripset, mutta saan ne taivuttettua ihanan kaareviksi ripsentaivuttimellani! Ripsiväri tulisi hyvänä kakkosena, mutta se ei näytä niin hyvältä taivuttamattomissa ripsissä.
 
En ikinä luopuisi mistään meikeistäni, mutta jos olisi pakko valita vain yksi, niin säästäisin mieluiten meikkivoiteen. Ilman sitä suostun harvoin pihalle, muiden meikkien kohdalla voidaan tarvittaessa joustaa. :)

pst. Linkitän arvonnan omaan blogiini (joka ei tosin ole muotiblogi) vielä tänään.
 
En selviäisi ilman hyvää meikkivoidetta, toisin sanoen ilman Biothermin Sense mattea, joka sopii mun iholle täydellisesti. Ripsari on mulle myös tärkeä, mutta silti meikkivoide menee sen ohi, koska siisti iho on kuitenkin nätin meikin perusta...
 
Iho on sen verran värikäs naaman seutuvilla että meikkivoiteesta en voisi kuvitella luopuvani.
 
Käytän ainoastaan ripsiväriä (tosi hienoissa juhlissa sitten täysimeikki) joten siitä en luovu :)
 
Hmm, vaikea kysymys. Ripsiväri tulee ekana mieleen, mutta ripsetkin voi toisaalta värjätä.
 
Ilman mitään pohtimisen tarvetta, vastaan ehdottomasti, että ripsiväri! Ja laitan postausta luultavimmin tänään eli tuplaan mahdollisuuteni ja laitan linkin tähän kisaan :)
 
Monen muun tavoin pakko valita ripsiväri. Siihen olen kehittänyt jo pahan riippuvuuden ja on jotenkin todella valju olo ilman sitä! :D
 
Meikkivoiteesta pitäisin kiinni viimeiseen asti, kun ilman sitä naama on kirjava kuin pakanamaan kartta : ) Vaikka en kyllä nykyään jaksa meikkivoidettakaan joka päivä käyttää...
 
Minä en luopuisi poskipunasta, koska jos saisi kestovärjäyttää ripsensä ja kulmansa, ja kun minulla on hyvä ihokin, niin poskipuna olisi siinä tapauksessa se, mistä en luopuisi. Poskarilla saa kivasti väriä kasvoille ja kuulakkuutta.
 
en luopuisi varmaankaan peitepuikosta, koska kärsin niin pahoista tummista silmänalusista. ripsari tulee hyvänä kakkosena, mutta omistan kuitenki jo luonnostaan tosi mustat ripset niin ripsari tuo oikeestaan vain lisäpituutta :))
 
Ripsiväristä, sillä ripseni ovat itsekseen niin hailakan väriset. Yves Saint Laurentin Volume Effet Faux Cils Mascara on aivan ehdoton!
 
Meikkivoiteesta en luopuisi! Ripsivärin ja sen väliltä mietin, mutta ripseni ovat luonnostaan aika tummat, joten enemmän tarvetta meikkivoiteelle.
 
hmm, nyt pistit pahan! eihän hulirasvaa lasketa meikiksi? ei ainaakaa minun mielestäni =D joten viimeisenä luopuisin meikkivoiteesta, luonnollinen ja hyvännäköinen iho on minulle tärkein osa meikissä!
 
Aika paha, aika paha...No ehkäpä se olisi meikkivoide tai huulirasva( mutta sitähän ei lasketa, eihän?) :D
 
En luopuisi ikinä meikkivoiteesta, johtuen siitä että ihoni on mikä on.. mutta jos naama olisi hieman paremmassa kunossa silloin se olisi ripsari :) Mutta eli, vastaan meikkivoide.
 
This comment has been removed by the author.
 
En luopuisi poskipunasta, kaikkea muuta ilman voisin olla.
 
Ripsiväristä en minäkään luopuis,saa väsyneenkin katseen loistamaan:)
 
Selviäisin ilman meikkejäkin, mutta jos yhden saisin jättää, jättäisin meikkivoiteeni. Tummat silmänaluset on peitettävä.
Tuplaan, linkitän heti kunhan postailen. :)
 
Itse olen äärimmäisen laiska meikkaaja ja harvemmin meikkaan ollenkaan, mutta poskipunaa tulee kevyesti töpöteltyä poskille melkein joka aamu, joten siitä en luopuisi. Sillä saa sopivan tyttömäisen ja raikkaan meikin, vähällä vaivalla.
 
Mistä meikkituotteesta luopuisit viimeiseksi? Eli, jos saisit pitää vain yhden meikkituotteen, mikä se olisi?

Ripsarista, koska ihoni on ihan tajuttoman hyvä siihen nähden kuinka sitä hoidan. Eli en oikeestaan tarvitse muuta, ja usein en edes käytä muuta :)
 
Ilman meikkivoidetta en pärjäisi. Yksinkertaisesti asia on vain näin.
 
En luopuisi peitepuikosta. Finnejä minulla ei onneksi ole, mutta tummien silmänalusien peittäminen peitepuikolla on ihan välttämätön pakko. Lisäksi varsinkin talvisin kärsin hieman couperosa-ihosta, jonka peittelyyn tuo peitepuikko voisi jotekin toimia.
 
Ääk, tässä on nyt kolme jotka tulee mieleen: poskipuna, meikkivoide ja aurinkopuuteri. Karsin aurinkopuuterin pois, koska kesällä pärjään ilman sitä. Jos meikkivoidetta taas ei laita poskiin kamalasti, niin poskiin ei välttämättä tarvita punaa. Lopullinen vastaus: meikkivoide! Itse käytän Maybellinen Purea, todella helppo levittää ja olen sattunut löytämään sellaisen, joka sopii lähes täydellisesti oman ihoni sävyyn.

Aika moni ei näköjään luopuisi ripsiväristä, mutta minulla on monia päiviä jolloin en laita ollenkaan ripsaria.
 
Ainiin ja tuplaus tulee, linkitän tänään :)
 
Paljon on vaihtoehtoja mutta meikkivoide ja ripsari ovat tärkeimpiä. Noista kahdesta ehkä sitten se ripsari on ehdoton =)
 
Ainut meikkituote jota käytän päivittäin on Lumenen arctic aqua sävyttävä kosteusemulsio, joten pakko valita se tuotteeksi josta viimeiseksi luopuisin. Kuivan ja vitivalkoiseen ihooni tuote on juuri täydellinen, sillä se kosteuttaa hyvin ja antaa mukavaa sävyä kasvoihin. Tuote ei siis ole rusketusvoide, vaan niin sanotusti meikkivoiteen ja kosteusvoiteen sekoitus. Baariin lähtiesssä tykkään meikata kunnolla, mutta juuri arkikäyttöön ja "viimeiseksi" meikkituotteeksi minulle riittäisi juuri tuo lumenen sävyttävä kosteusemulsiö :)
 
Yksi tuote mistä en luopuisi olisi kunnon peitevoide, sillä ainakin oma ihoni on yöunien jälkeen todella punoittava ja muutenkin tarvitsee paljon peittämistä : ).
 
Kajaali olisi varmaan se mistä viimeisenä luopuisin. En vain osaa elää ilman rajauksia! :) Pärjäisin helposti ilman meikkivoidetta ja esim. ripsaria, sillä minulla on jo luonnostaan pitkät ripset. ;)
 
Valokynä on SE tuote minulle, puuteri hyvänä kakkosena ihoni on sen verran atooppinen etten paljoa meikkiä pystykkään käyttämää mutta ilman valokynää en kovin kauas kotoa lähde ;)

Tuplasin ja laitoin linkin blogiini :)
 
Koska ripset ja kulmat voi aina värjätä, täytyy sanoa meikkivoide. Kaunis meikki lähtee mielestäni kauniista pohjasta, kaunis silmämeikki näyttää kumman rupsahtaneelta jos iho on todella läikikäs jne.
 
En luopuisi ripsarista, koska ilman sitä näytän niin tylsältä. En valitsisi meikkivoidetta, koska sen kanssa tarvitsee poskipunaa.
 
meikkivoide, siitä en luopuisi. Saa ajoittain ihmeitäkin aikaan ja huonon ihon näyttämään paremmalta.
 
Viimeisenä luopuisin meikkivoiteesta, joka peittää kunnolla,(Joe Blasco yms)koska ihoni ei todellakaan ole kovin hyvässä kunnossa.
 
En luopuisi puuterista.

Tuplaan, laitan uuteen postaukseen, kunhan sellaisen väsään tänään tai huomenna!
 
Aaaa, ripsentaivutin, ehdottomasti! Mutta sehän ei periaatteessa ole meikki, joten luultavasti tärkein olisi sitten puuteri :)
 
Jos kulmien kestovärjäys lasketaan meikiksi, niin sitten vastaukseni on kulmakynä. Sen siitä saa ku pitää yllä tummahiuksisuuden illuusiota, vaikka on vaan perinteinen suomalainen harmaavaris.

Mutta jos tuo kulmien värjäys on ei-meikkiä, niin sitten haluaisin pitää Lumenen Red Neutralizer-peitevoiteen.
 
En luopuisi meikkivoiteesta, koska ihoni on vähän punaiseen taipuva :D
 
en missään tapauksessa luopuisi peiteväristä. Silmänaluseni ovat mustaakin mustemmat!
 
niin ja hei linkitän:)
 
Ripsiväristä luopuisin viimeisenä
 
Ripsiväristä, en sitten mistään hinnasta!

psst. linkitän sinut omassa blogissani.
 
vaikea valita eyelinerin ja ripsivärin kohdalla, mutta ripsiväristä luppuisin viimeisenä. :-) Ja linkitin!
 
Ripsiväristä en luopuisi<3 :)
 
Mistä meikkituotteesta luopuisit viimeiseksi? Eli, jos saisit pitää vain yhden meikkituotteen, mikä se olisi?

-Hmm...vaikea kysymys. Ripsiväri on ehkä se kaikista ehdoton :)
 
En luopuisi todellakaan huulirasvasti, jos se lasketaan mukaan. Olen niin paha riippuvainen, että huhhuh. Yksi ilta huulirasvaa ja huulet olivat kuin korput joita kaikki kaappimme ovat täynnä! No thanks anymore! Mutta jos sitä ei lasketa on toinen ripsivärini, koska silmäni ovat pienet ja ripseni huomaamattomat, joten se varmaan selittää kaiken.

Lupaan huomenna linkittää kilpailun blogiini. :)
 
En luopuisi meikkivoiteesta, mistään hinnasta :)

Tuplaan myös, eli linkitän seuraavassa postauksessani
 
en luopuisi meikkivoiteesta. luulenpa että päiväni menisi piloille jos joutuisin naama ihan paljaana kulkemaan. se kun ei ole ihan niin kaunista katsottavaa punaisine poskineen ja finneineen..
 
En luopuisi mistään hinnasta ripsiväristä! Sen keksijä on nero!
 
en luopuisi aurinkopuuterista
 
Hmm.. Kuinka monta meikkiä tähän saa lisätä? Vaikea valinta. valitsen kuitenkin ehkä kosteusvoiteeni. Biothermin aquasourse non stop olisi varmaan viimeinen.

Tuplaan pojot ;)

(Tai ehkä sittenkin dödö.. Ei, kosteusvoide) :D
 
en luopuisi dream matte mousse vaahtomeikkivoiteesta, koska se on yksinkertaisesti ihan yliveto peittävyydeltään ja pysyvyydeltään! Hinta - laatu suhde on kohdallaan.
 
voi miten ihana kilpailu, ja miten huimat palkinnot! Pakko osallistua heti =)

mietin ensimmäiseksi, että en tietenkään haluaisi luopua ripsiväristä! se saisi olla se ainoa tuote kasvoillani jos joku pitäisi valita, sillä omat ripseni ovat todella vaaleat. mutta kun tarkemmin aloin miettimään, niin ilman ripsentaivuttajaa pitkät ripseni näyttävät ripsivärin kera harakanvarpailta, eikä se ole kaunista katseltavaa. joten taidan sittenkin valita todella monikäyttöisen tuotteen: aurinkopuuterin. ihoni on hyvässä kunnossa, joten meikkivoide ei ole pakollinen, mutta aurinkopuuterilla saa kasvoihin heti terveemmän, pirtsakamman, kapeamman, iloisemman ja siis kauniimman ilmeen. :) sillä voi myös korostaa katsetta, laittamalla sitä luomivärin tavoin luomivakoon tai myös alaluomelle ulkonurkkaa kohti pienen "rajauksen", toimii!! tämä on siis sittenkin ehdottomasti se tuote joka jäisi minun meikkilaukkuuni.

puuterissa on toki ongelmansa: sitä pitää osata käyttää oikein, kehystää kasvot oikealla tavalla, näyttämättä kuitenkaan laikkuhirviöltä. =)

siinäpäs ainakin muutama perustelu.
 
Meikkivoiteesta en voi luopua tälläisellä naamalla...

Jos laitan tähän s.postin, vastaatko sinne, jos voitan?

(geisha_1994@hotmail.com)
 
Meikkivoiteesta en luopuisi, sillä ihoni näyttää aivan kamalalta ilman sitä.
 
ripsari, ylläri!
 
mmmm, näin äkikseltään vaikea sanoa, mutta sanotaan nyt vaikka poskipuna. Rakastan terveän näköisiä punaisia poskia<: Mutta hyväksi toiseksi tulisi Rosebudin strawberry huulirasva. Mun huulista tulee hetkessä karheat ja koppuraiset jos ei käytä huulirasvaa.

On kyllä isot palkinnot ;o Siis yksi pakettihan maksoi n. 10e, eli nuo yhteensä 60e ? Huh huh, toivottavasti arvonta onni suosisi tällä kertaa :)
 
Kärsin perinnöllisistä ja siis kroonisista mustista silmänaluksista, joten valo- tai peitekynä on se, jonka veisin autiolle saarellekin mennessäni.

Hauska katsoa muiden kommentteja!
 
Viimeisenä luopuisin meikkivoiteesta, koska se saa epämääräisen värisen ihoni näyttämään edes vähän tasaisemmalta.
 
Musta luomiväri!
Miksi näin (sanoo ihminen, joka käyttää joka arkiaamu yli 10 eri tuotetta naamaansa...)? Märkänä sitä voi käyttää rajaukseen, sillä voin vahvistaa kulmakarvat ja samalla taiteilla jonkinlaisen smokey eye-lookin. Erittäin monikäyttöinen siis!
 
Vaikea valinta, mutta viimeisenä luopuisin varmaan ripsiväristä, joka on tällä hetkellä Lumenen Blueberry Curl. Siinä tapauksessa alkaisin panostaa kyllä enemmän ihonhoitoon. :>

Minäkin tuplaan, linkitän blogiini tänään tai huomenna. :>
 
Mietin ripsivärin ja meikkivoiteen välillä. Kesällä en tarvitse meikkivoidetta mutta muulloin en kyllä pärjää ilman. :-)
 
Käytän aika paljon meikkiä, mutta todella, minä myös luopuisin viimeisenä ripsiväristä! Käytössä tällä hetkellä Max Factorin Masterpiece. Syy piilee siinä, että kun omistan platinan vaaleat hiukset, ovat ripset ja kulmakarvat myös vaaleat. Ne eivät siis erotu mihinkään ilman pientä ehostamista, joten joka aamu laitan ripsiväriä, koska muutoin näyttäisin niin uniselta että ;) Ihmeellistä, miten paljon pienikin määrä kosmetiikkaa muuttaa ihmistä :) Näytän paljon nätimmältä, kun korostan kasvojani ripsivärillä (meikkivoiteella, kajaalilla.....) Olen innokas kokeilemaan eri meikkejä, sillä vieläkin on hakusessa se täydellinen meikki. Oli se sitten ripsiväri, luomiväri tai jotain muuta.
 
Käytän aika paljon meikkiä, mutta todella, minä myös luopuisin viimeisenä ripsiväristä! Käytössä tällä hetkellä Max Factorin Masterpiece. Syy piilee siinä, että kun omistan platinan vaaleat hiukset, ovat ripset ja kulmakarvat myös vaaleat. Ne eivät siis erotu mihinkään ilman pientä ehostamista, joten joka aamu laitan ripsiväriä, koska muutoin näyttäisin niin uniselta että ;) Ihmeellistä, miten paljon pienikin määrä kosmetiikkaa muuttaa ihmistä :) Näytän paljon nätimmältä, kun korostan kasvojani ripsivärillä (meikkivoiteella, kajaalilla.....) Olen innokas kokeilemaan eri meikkejä, sillä vieläkin on hakusessa se täydellinen meikki. Oli se sitten ripsiväri, luomiväri tai jotain muuta.
 
Ensimmäisenä tuli mieleen ripsiväri, mutta mietittyäni enemmän, luopuisin viimeiseksi valokynästä.
 
En voisi luopua The Body Shopin kosteuttavasta meikkivoiteesta, joka on tarpeeksi peittävä ja taittaa sopivasti vielä omaa väriäni hieman neutraalimmaksi. Luottotuote, jonka takia olin jo hätää kärsimässä kun molemmat Tampereen liikkeet olivat vailla näitä ihanuuksia, ilmeisestikin maahantuojasta johtuen.
 
hmm. vaikea valinta ripsarin ja peitevärin välillä. luulen että kumminkin olisi se peitepuikko, jonka haluaisin säilyttää. ripset kun ilman väriäkin on mustat.
 
Ripsiväristä en luopuisi tällaisena suomalaisena valkoripsenä...
 
En ikimaailmassa luopuisi meikkivoiteestani, sillä atooppinen ihoni punoittaa "kivasti" aamusta iltaan ilmasta riippumatta.

Joskus todella hyvinä päivinä sitä ei tarvitse laittaa kuin poskille.
 
Mietin pitkään meikkivoiteen ja ripsivärin välillä, mutta tulin siihen tulokseen, että meikkivoiteesta en luopuisi (ripsethän voi värjätä...).
 
En koskaan luopuisi puuterista! Minun naamastani kun voi peilata pahimpina päivinä, ja ihon pitäisi olla kuiva..Kamalinta on nähdä valokuvia itsestä missä naama kiiltää kuin kiillotettu jää.
 
Viimeiseksi luopuisin varmaan valokynästäni.
 
Viimeisenä luopuisin kaiketi meikkivoiteesta.
 
Vaikka moni asia on tärketä, minun kohdallani yksi tärkeimmistä apuvälineistä on kun teen aamuisin itsestäni ihmisen näköisen, on ripsentaivutin vai mikä sen virallinen nimi nyt onkaan. :D Minua on siunattu tällaisilla uskomattoman suorilla ripsillä, jotka näyttävät typeriltä etenkin ripsivärin kanssa, jos en ole niitä en taivutellut. Myös se suurentaa ja kirkastaa silmiä.
 
En luopuisi ripsetaivuttimesta,koska silla saa aamulla nopeasti siedettävän näköiseksi ja se avartaa katseen mukavasti.
 
Ärr, viimeisenä luopuisin Lumenen Hydra Dropsista TAI Rimmelin kulmakarvakynästä. Riippuu missä kunnossa iho olisi
 
viimeisenä luopuisin ripsiväristä.
- Sofia
 
En luopuisi ripsiväristä! Sillä saa ilmeen niin paljon huolitellummaksi. Kakkoseksi listalleni kiipeää varmaankin jokin pohjustustuote.
 
En luopuisi ikinä milloinkaan Kanebon 38 ripsarista.
 
Hmm.. Ripsiväristä en kyllä luopuisi.
 
Vaikee valinta. Meikkivoide, kulmakynä vai ripsari? Hmmm, voisin sanoa sävyttävä kosteusvoide, sillä ilman edes pientä peittoa punakka naamani ei ole kovin hemaiseva :D

Linkitän myös omassa blogissani! :)
 
En luopuisi puuterista, sillä sillä saa vähän epäpuhtauksia piiloon...
 
En luopuisi Lorealin Longitude-ripsiväristä. Se pidentää ripsiä oikeasti ja ripsistä tulee näyttävät ja pitkät ! <3 toinen mikä ei kyllä ole meikki on ripsentaivutin, sillä on pakko avata katse joka aamu !
 
en luopuisi meikkivoiteesta. ihoni rasvoittuu helposti ja saan helposti näppyjä. meikkivoiteella saa ne mukavasti peitettyä(:
 
Mm tämä on melko vaikea, koska ihoni ei ole aivan tasaisemmasta päästä, joten hyvä meikkivoide peittää kivasti pikkuvirheitä, mutta toisaalta ripseni ovat aivan elottomat ilman ripsari...
Päädyn kuitenkin meikkivoiteeseen !

Tuplaan tsäänssini linkittämällä tämän seuraavaan postaukseeni ! 8>
 
Aika vaikea kysymys. Oikeastaan meikkivoide on aika tärkeä, mutta se on aika turha jos ei oo puuteria käytettävänä.

Ripsivärit ynnä muut on sellaista ekstraa sitten, jota pistetään jos jaksetaan.

Huonoihoisena vastaan siis kuitenkin, että meikkivoiteesta en luopuisi. Ehkä ostaisin sitten jotain mattapintaista meikkivoidetta ja käyttäisin sitä aina ;)
 
Ripsiväri tuntuu olevan monen valinta ja siihen kai minunkin on kallistuttava! Myös aurinkopuuteri on kova sana... Mutta jos yksi on valittavam niin se on ripsiväri, joka antaa heti eloa silmille ilman, että on meikatun näköinen edes :)
 
maybelinen XXL-ripsarista ja meikkivoiteesta en luopuis
 
Varmaankaan ripsiväristä, en nykyään muuta käytäkkään. Mutta jos huulirasva lasketaan, niin siitä, sillä huuleni kuivavat todella nopeasti, ja se jos joku näyttää rumalta. :D
 
Kaikesta muusta voisin luopua paitsi ripsiväristä! Helppo valinta...
 
En jättäisi Lumenen Skin couture meikkipuuteriani. Sillä saa nopeasti ja helposti kasvojen virheet piiloon. Kiireisten aamujen pelastus tosiaan. ;D
 
Valokynästä en haluaisi luopua.
Ripset on sen verran tummat että ne jotenkuten erottuisi joka tapauksessa, mutta tummat silmän aluset vieläkin paremmin. Heh..
Valokynällä tästäkin naamasta saa ihan nätin ja ihmismäisen. ;D
 
viimeiseksi mä luopuisin mun colosén peitevoiteesta:D
 
Periaatteessa voisin vain kompata kaikkia muita ja sanoa että ripsiväri, mutta loppujen lopuksi aina ei ehdi/jaksa sutia ripsiväriä, jolloin pelkkä ripsentaivutin hoitaa jo homman. Se avaa silmiä kunnolla ja saa heti virkeämmän näköiseksi. Eli vastaukseni on ripsentaivutin.

Tuplaan voittomahdollisuuteni, linkitän blogiini!
 
Vaikea valinta meikkivoiteen ja ripsarin välillä, mutta viimeisenä luopuisin kuitenkin ripsarista.
 
Aika paha, mutta meikkivoiteesta pitäisin kiinni kynsin hampain! :)
 
Pitäisin ehdottomasti Lumenen Sensitive red neutralizerin, koska ihoni on kaiken aikaa possunpunainen, ja ks. aine peittää sen tosi hyvin!
 
kulmakynä!
 
Diorin meikkipuuteri on mun ykkönen :)
 
Meikkipuuterista, koska herkkä ihoni ei kestäisi talvea ilman meikkisuojaa.
 
Mä luopuisin viimeisenä mun Colosén irtopuuterista. Se on parasta ikinä :>
Ja linkitän tän kilpailun blogiini, eli siis tuplaan mahdollisuuteni voittaa :)
 
En luopuisi koskaan ripsiväristä. Ainoa tuote jota laitan vaikka muuhun meikkiin ei aamulla aikaa olisikaan.
 
Uh, pahan pistit! Sanoisin, etten luopuisi alituisen punastelun ja muutenkin herkän punoittamiseni takia meikkivoiteesta. Pelkällä meikkivoiteella ripsarittomana näyttää ihan inhimilliseltä, toisin kuin helakan punaisena ripsivärisilmänä... Myös minä tuplaan! Jospa lykästäisi tälläkin kertaa :D
 
En voisi koskaan luopua ripsiväristä, ilman sitä ei vaan pärjää :D
 
viimeiseksi luopuisin ripsiväristä. käytän toki muutakin meikkiä, ja niistäkin olisi vaikeaa "luopua", mutta varmaan ripsiväristä viimeisenä. se korostaa kivasti muuten niin pieniä silmiäni :p
 
En ikinä luopuisi ripsiväristä, ja nimenomaan siis Kanebon 38 -ripsarista. Se terävöittää katsettani kauniisti ja tekee sellaisia ihmeitä, joita muut ripsivärit eivät minun ripsilleni tee. Loistotuote! :)
 
En voisi luopua meikkivoiteesta. Ihan ykkösenä ihon on oltava kunnossa, muuten en uskalla ulos lähteä. :D
 
Kyllä se olis ripsiväri. Se korostaa kivasti silmiä ja sillä saa vähän juhlavampaakin fiilistä, vaikka sopii myös arkikäyttöön. Haluan, että mun silmät huomataan.

Ja tuplaan mahdollisuuteni, eli blogissani mainitsin.
 
Puuterista varmaan viimeisenä, kun ei ole tuo ihon kunto mistään parhaimmasta päästä yleensä. Että kunhan jollain saisi vähän edes pahinta punotusta ja kiiltoa pois. Ripset on onneks melko tummat ja pitkät luonnostaankin, ripsari ei siis täten ole mulla se aivan tärkein. Huulipunakin saattais oikeestaan mennä sen edelle. Meikkivoidetta en käytäkään ollenkaan..
 
Hmm.. kai tässä voi äänestää muutakin kun ripsiväriä ja puuteria?

Itse luopuisin viimoisena meikkivoiteesta. Ihoni ei ole mikään esittelykelpoinen maailmalle ilman sitä.

Linkitän blogiin :)
 
PS. Linkitin tämän kilpailun, eli tuplasin voittomahdollisuuteni :)
 
En luopuisi meikkivoiteesta, koska ihoni punoittaa ja on kuiva niin y´tarvitsen kosteuttavan meikkivoiteen aurinkosuojalla.
 
Olipas vaikea, puuteri, ripsiväri ja luomiväri????? Mutta kosteusvoide on sellainen, että siitä en luopuisi tai olisi tosi vaikea olla ilman sitä!
 
En luopuisi meikkipuuterista, huono iho vaatii vähintään sen.
 
En luopuisi meikkivoiteestani:] Se on minulle jotain niin välttämätöntä.
 
Hmn, tämä meni vaikeaksi. Pakko sanoa ripsari, vaikka kyllä rajauskynäkin on tosi tärkeä.
 
Kuinka moni nainen luopuisi mistään? En ainakaan minä ! Mutta en todellakaan luopuisi poskipunasta..Olen niin kalpea.. :) hih
 
En missään tapauksessa luopuisi puuterista! Sitä ilman näytän lievästi sanottuna katastrofilta, ihoni on niin epätasainen kun herään. Puuteri peittää kaikki epätasaisuudet, ja antaa kasvoille kivan rusketuksen. Puuterina minulla on Anytimen face the dayn tummimman värin omaava yksilö. :)
 
Ripsiväristä olisi aivan kamalaa luopua :D
 
Hmm nyt pistit pahan.Koska mulla on tummat ja kaarevat ripset jo valmiiks niin ehkä ripsivärin voisi luovuttaa.Hmm kulmakynä,huulikiilto ja meikkivoide käyvät nyt kovaa kamppailua keskenään..:DDOkei ehkä en luopuisi meikkivoiteesta.
 
Pakko sanoa varmaan meikkivoide, vaikka ripsiväri on kyllä melkein yhtä tärkeä. :)
 
Kamppalin ripsivärin ja nestemmäisen peitepuikon välillä mutta päädyin peitepuikkoon sillä ripset voi värjäyttää mutta peiteväriä ei oikein voi korvata millään muulla paitsi toisella meikkituotteella. Eli nestemmäinen peitepuikko se on.
 
En luopuisi monen muun tavoin ripsiväristä, käytän sitä kaikkein eniten ja se pelastaa usein väsyneet silmäni :D
 
ainiin ja unohdin sanoa että laitan tästä omaan journaliini jutskan eli tuplaus !
 
Niin kuin useammalla muullakin niin minullakin ripsiväri taitaa olla meikkipussin tärkein "varuste". Pienet silmäni tarvitsee korostusta. Lorealin telescopic mascara, joka on myös vedenkestävä antaa rutkasti pituutta ja kaarevuutta ripsiini, eikä valu poskille Suomen räntäsateissa! Apuvälineenä ripsien laitossa on tietysti ripsentaivutin, joka tulee hyvänä kakkosena ripsivärin perässä.
 
Vaikea valita kosteusvoiteen ja meikkivoiteen väliltä, mutta kyllä se on meikkivoide. Ihoni on couperosaan taipuvainen eli punottaa hellästä hoivasta huolimatta. Meikkivoide on siis tosi tärkeä, että voi mennä ihmisten ilmoille :)
 
En luopuisi huulirasvasta. Huuleni kuivuvat oli kesä tai talvi. Laitan aina ennen nukkumaan menoa huulirasvaa, niin huulet ei kuivu yön aikana :)
 
En luopuisi Meow Cosmeticsin Pampered Puss-mineraalimeikkipohjasta. :) Yritän muistaa myös linkittää tänään.
 
itse en voisi ikinä luopua myöskään meikkivoiteesta, sillä ilman sitä ihoni näyttää aivan kamalalta! :D (omasta mielestäni ainakin)

täytyy vielä sanoa, että on kyllä ihana arvonta. itse en kyllä kovin onnekas yleensä ole, mutta yrittäminen on tärkeintä... :) ihana blogi muutenkin, olen lukenut tätä jo kauan.
 
Luopuisin viimeisenä ripsiväristä :)
 
Äärimmäisen laiska meikkaaja ja ravainen iho on sellainen yhdistelmä että puuteri on numerot uno, dos ja tres samantien...
 
Kyllä se taitaapi kuitenkin olla ripsiväri, vaikkakin ripseni ovat melko pitkät jo luonnostaan, mutta vielä kauniimmat niistä saa sillä. En suostu poistumaan kotoa ilman ripsiväriä
 
En varmastikaan luopuisi meikkivoiteesta.
 
Meikkipuuterista taidan olla sen verran riippuvainen, etten millään tulisi toimeen ilman sitä. Vihaan nenäni kiiltoa! :D
 
en luopuisi meikkipuuterista. sillä saa ihon punoituksen piiloon.
 
Ripsiväristä viimeisenä luopuisin :) Ripseni ovat niin lyhyet ja vaaleat..
 
Luopuisin viimeisena kiiltoa antavasta huulirasvasta, joka kiinnittaa huomion ja tekee niista pehmeat. Ja auttaa huulirohtumiin ;)
 
Huhhuh, en todella näytä olevan ainoa joka ei luopuisi ripsiväristään! Vedenkestävä on must:) MUTTA ehkä senkin edelle menee ripsentaivutin, joka jo yksistään herättää kasvot, vaikkei muuta olisi tehnytkään.

Vastaan siis ripsentaivuttimet :>
 
Tätä kysymystä tuli kyllä pähkäiltyä tovi... On todella vaikea päättää vain yhtä tuotetta, sillä eri päivinä tunnen tarvitsevani erilaisia tuotteita saadakseni itseni näyttämään hyvältä. Välillä iho punoittaa, välillä on näppyjä, välillä olen mielestäni liian väritön ja välillä olen ok ilman minkäänlaista kauneudenhoitotuotetta koko kasvoilla. Mutta jos todella ajattelen asiaa, niin minulle tärkeintä on se, että iho näyttää tasaiselta ja hyvältä; valitsen siis tuotteekseni Make up storen nestemäisen peitevoiteen. Ei auta ripsiväri, ei poskipuna eikä kulmaväri, jos keskellä otsaa on iso finni tai silmänaluset on mustat. Siksi valintani on peiteväri.
 
Ripsiväristä en ikimaailmassa luopuisi. Ripseni ovat mukavan pitkät ja taipuisatkin, mutta aivan värittömät! Ripsiväri tuo silmät esiin ja muutenkin sillä vain saa paremman ilmeen aikaiseksi kuin ilman ripsiväriä. :)
 
Huulikiilto, muita en sitten käytäkään ;)

maarianhamina(at)jippii.fi
 
Ilman puuteria, poskipunaa ja rajauskynää voisin elää, mutta ripsiväristä en luopuisi.
 
Aika vaikea valita ripsarin ja poskipunan väliltä, mutta taidan valita poskipunan, koska olen niin tumma että ripset erottuvat hyvin ilmankin, ovat vain luvattoman lyhyet :) Minäkin linkitän huomenna :)
P.s Tilasin pari juttua nettikaupastasi, ei kai haittaa jos linkitän senkin postaukseeni, sekä lainaan kyseisten vaatekappaleiden kuvia? :D
 
Monien muiden tavoin: ripsiväristä en luopuisi. Omat lyhyet,nysä ripset eivät olisi mitään ilman ripsaria. Se tuo myös mukavaa volyymiä katseeseen. Laiskana ja aamu-unisena en arkimeikissä juuri muuta käytäkkään kuin ripsiväriä. :)
 
Itse viimeisenä luopuisin pitkän pohdinnan jälkeen peitevoiteesta (toinen varteenotettava vaihtoehto oli ripsiväri)

// reppuli @ luukku . com
 
En luopuisi Lorealin telescopic-ripsiväristä. Ripseni ovat niin lyhyet ja vaaleat, joten se on juuri täydellinen tuote minulle ;)
 
En luopuisi meikkivoiteesta! Aina en jaksa alkaa tuhraamaan ripsivärin kanssa mutta mekkivoide pelastaa tummilta silmänalusilta ja muilta pikkuvioilta :)
 
Laitoin arvonnasta linkin blogiini. :)
 
Viimeisenä luopuisin huulirasvasta , kuka sitä meikkiä _oikeasti_ tarvitsee?
:D
 
Viimeisenä luopusin säväyttävästä meikkivoiteesta, koska ole hyvin vaalea ja kalvakka se antaa kasvoilleni uutta eloa ja näytän silti luonnoliselta
 
en luopuisi meikkivoiteesta koska se saa ihoni näyttämään tasaiselta ja peittää ilkeän punotuksen!
 
Aika tasapeli meikkivoiteen ja mustan kajalin kanssa, mutta mustaan kajaliin menee. Sillä saa kulmat ja silmät ojennukseen.
 
Viimeisenä luopuisin ripsiväristä.

Käytän tavallisesti puuteria, poskipunaa, kajaalia ja ripsiväriä.

Ripsiväristä siksi viimeiseksi koska se saa silmät jotenkin auki ja väsyneen katseen hieman pirteämmäksi :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?