Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Äänestäkää Peetua!!!!

Saturday, March 08, 2008

Äänestäkää Peetua!!!!

Peetu osallistui SOUKin Street Fashion Awards -kisaan, josta oli juttua pari päivää sitten. Hyvä Peetu!! Nyt toivomme kovasti apua kaikilta Go 4 it vol. 2 -blogin lukijoilta, että äänestäisitte Peetua oikein tosi tosi paljon! Suurimmat päävoitot (á 650 euroa) menevät raadin valitsemille voittajille, mutta yleisön suosikki saa 250 euron lahjakorin SOUKiin!Kuva: Peetun kisakuva. Pikkuisen taisi jännittää... ainakin tiukasta ilmeestä päätellen. Äiskän silmissä myös tuo tumma huulipuna oli jotenkin vieraan tuntuinen, mutta sen oli meikkaaja ihan varta vasten matsannut sopimaan Peetun 2nd hand Mary Janeihin...

Äänestys on valitettavasti tehty hiukan monimutkaiseksi... Äänestäjien pitää rekisteröityä Pixbox-kuvapalveluun ja verifioida rekisteröityminen sähköpostiin tulleen vahvistuslinkin avulla. Koko stydeemi on tietty ruotsiksi ja kotipaikaksikin pitänee feikata jokin Ruotsin kunnista (mikä tahansa käy!). Kun sitten lopulta on verifioinnin jälkeen kirjautunut Pixboxiin pitää ensin klikata banneria, joka mainostaa kyseistä kisaa. Peetun kuva löytyy sivulta 8. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa olevaa pinkkiä sydäntä, jossa lukee "Rösta" (äänestä...). Sydän muuttuu vihreäksi, jos äänestys on onnistunut. Voit äänestää vain yhtä henkilöä (=Peetua tietty!!!) - eli valitettavasti ääniä ei voi jaella kaikille tyyliniekoille. Tästä äänestykseen: http://www.pixbox.se/?page=comp&comp=2&pagenr=7&pic=18923015

Ennen kisaa Peetu oli meikkaajan käsittelyssä...
Ja hyvällä fiiliksellä ekana jonossa. Peetun kaveri Lizzie roosassa neuleliivissä osallistui myös kisaan. Ja viimeiseksi vielä kuvaajan käsittelyssä... Vaikka Peetu onkin erittäin tottunut olemaan kuvattavana, oli julkinen tilanne aika hermoja kutkutteleva. Se näkyykin mm. kisakuvien totisissa ilmeissä...
Peetun asu:
  • paita, Monki
  • shortsit, Gina Tricot
  • sukkikset, tuliainen Italiasta (kiitos Tinni!)
  • kengät, 2nd hand
Äänestysaikaa on vain tänään ja huomenna (sunnuntai), joten ei muuta kuin ruotsin taitoja hiomaan ja kaikki kipinkapin Peetua äänestämään!!! Niin joo... ja jos joku haluaa tehdä hakuja siellä, niin Peetu esiintyy ihan ristimänimellään elikkä Elina Paakkulaisena.

Labels: ,


Comments:
Ei kai tässä muuta voi tehdä kuin kadehtia sitä, miten hyvältä Peetu näyttää ja mennä äkkiä feikkaamaan itselleen uusi asuinkunta ;)
 
Regina: hihi! Peetu kiittää kauniisti näin Mintun välityksellä! :)
 
homma suoritettu! Täytyy sanoa, että Peetulla oli oikeesti kiva tyyli. Joukossa oli nimittäin atosi paljon ihan karmeita tapauksia...
 
Tsemppiä Peetulle :)
 
Tehtävä suoritettu ;)
 
Äänestin Peetua :)
 
Kävin äänestämässä, Peetua :). Ja muuten, paikkakunnasta kelpasi ihan totuuskin, Suomen kuntia löytyi koko lista.
 
En minä osaa ruotsia niin paljon, että tietäisin miten äänestää!:S Akademisk svenska on vasta ensi vuonna.;)
 
Tulipahan sitten sepitettyä itselleen vaihtoehtoinen elämä Tukholman lääniin. ;) Ja Peetu sai yhden äänen lisää...
p.s. Meillä on sama aikataulu gradun kans. Tsemppiä.
 
Äänestin juuri Peetua, kuvat oli tosi onnistuneita:)
Niin, vielä tuosta äänestyksestä, siihen pystyy tosiaan laittamaan kohtaa landet Suomi, eli siellä ei ole vaihtoehtoa Finland, mutta Suomi löytyy. Sitten siihen tulee ihan Suomen eri läänejä, joista valita omansa ja sitten eri kaupunkeja.
 
Äänestetty Peetua!
(Blondilla ei ole helppoa tässä teknologia maailmassa. Mutta tajusinhan systeemin viimeinkin.)
terveisin Siru
 
Tuhlaus: Kiitos kiitos! Onhan siellä muutama aika erikoinen asu... Menee jo karnevaalin puolelle. ;D

Dolce Vita: Kiitti!! :)

Salla: Suurkiitokset! Olisikin hienoa, jos Peetu voittaisi...

Every: Mahtavaa! Kiitokset sullekin!

Jossu: Kiitos kiitos! Tosiaan, en havainnutkaan, että siitä pystyy vaihtamaan maan, kun "Sverige" oli oletusarvona... Blondi mikä blondi. ;D

Moumou: Sivut pystyy vaihtamaan englanninkielisiksi. Käviskö se??

Lizajane: Ollaan siis kohtalotovereita! Tsemppiä sullekin!! Tuntuu, että sitä tosiaan tarvitaan nyt. Ja kiitos kaunis Peetun äänestä!

Katja: Voi kiitti! Hokasin kanssa tuon maa-jutun, kun kävin sivustolla uudelleen... :)

Siru: Tuossa kisassa äänestys oli kyllä tehty harvinaisen monimutkaiseksi. Suurkiitos, että jaksoit nähdä vaivan ja äänestit Peetua!
 
äänestin :) vaihdoin kieleksi yläkulmasta oikealta enkun niin suju ongelmitta :D
 
Paljon tsemppiä Peetulle, itsekin kävin äänestämässä, mutta täytyy ihmetellä tuota kilpailun tasoa :< Todella loistavia tyylejä ei siellä ollut juuri ainuttakaan.
 
Minäkin olen nyt kantanut korteni kekoon :D Toivottavasti äänet riittävät viemään Peetun voittoon!
 
Anonymous: Hienoa, kiitos!!

Anonymous: Kiitos, että äänestit Peetua! Vai ei sinun mielestäsi ollut hyviä tyylejä? Kisaan osallistui mm. todella monet Tukholman suosituimmista muotibloggareista, joiden tyyliä useat ihailevat. Ehkä tämä kertoo ennemminkin kuvattavana olemisen vaikeudesta?

Mari-Johanna: Ainakin blogosfääri on tehnyt parhaansa Peetun voiton edistämiseksi! Kiitos sullekin!!
 
Kävin äsken tarkkailemassa tilannetta, ja kuvat olivat hävinneet johonkin. Eikä näkynyt enää top kympissä koko tyttöä. :(

Ei kai siellä nyt ole kiskaistu hernettä nenuun Suomen puolelta tulleesta "äänivyörystä"?

Toivottavasti se on vaan joku tekninen vika, joka saadaan pian korjattua.
 
Elina: Ihan samaa - eli Peetun kuvien häviämistä ihmeteltiin tuossa juuri itsekin. Aamulla kun katsoimme sijoitus oli komeasti kolmantena! Tuolloin äänestys oli siis jo päättynyt.

Näyttäisi vähän siltä, että järjestäjät ovat poistaneet kaikki alaikäisten kuvat. Osallistumisohjeissa sanottiin, että alaikäiset saavat osallistua vain huoltajan luvalla. Peetulla oli kirjoittamani lappu mukana ja lopulta oli ihan paikan päällä, kun kuvia otettiin. Kukaan ei kuitenkaan missään vaiheessa tivannut Peetulta mitään lupaa.

Esillä olevien kuvien määrä on pudonnut radikaalisti ja kaikkien Peetun kavereittenkin kuvat on poistettu ja tästä päättelimme, että ovat joutuneet poistamaan kaikki alaikäiset osallistujat, koska eivät kysyneet lupia.

Me olemme täällä tosi iloisia siitä, että Peetu ehti hetken olla kolmen parhaimman joukossa!
 
Kaunis Peetu ,-)
 
mites Peetulle sitten lopulta kävi?:) oisi kiva tietää.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?