Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

SOUK Street Fashion

Thursday, March 06, 2008

SOUK Street Fashion

Drottninggatanilla sijaitseva muotiin keskittynyt ostoskeskus SOUK ja ilmaisjakelulehti Metro järjestävät yhdessä SOUK Street Fashion Award -kilpailun. Kilpailun ideana on, että kuka tahansa voi ilmoittautua kisaan, saada stailaus- ja meikkausapua paikalla olevilta ammattilaisilta sekä kuvauttaa tyylinsä. Kuvat julkaistaan netissä ja yleisö saa äänestää suosikkinsa. Voittajat (yksi nais- ja yksi miespuolinen) valitaan yleisön äänten ja ammattilaisista koostuvan raadin päätöksen perusteella. Kilpailu alkoi eilen ja se jatkuu vielä huomiseen asti.

Piipahdin eilen SOUKissa puolenpäivän aikaan ja silloin innokkaita kilpailijoita oli paikalla vasta muutamia. Ilmoittautumispaikalla oli pieni jono, samoin meikattavaksi jonotti muutama tyttö & poika. Kilpailun järjestäjien mukaan toisena ja etenkin viimeisenä kilpailupäivänä jonot saattavat venyä pitkiksi.Kuva: Muutama innokas kilpailija ilmoittautumispaikalla. Dj huolehtii musiikista ja kaikilla tuntui olevan hyvä ja positiivinen meininki.Kuva: Meikkauspisteessä oli pikkuisen kuhinaa, kun kilpailijoita meikataan kuvauskuntoon. Meikkaus ennen kuvausta ei tietenkään ole pakollinen, mutta on varmasti ihanaa päästä ammattilaisten käsittelyyn... :)Kuva: Kuvaushetki vaatii hiukan pokkaa, sillä aitoon street style -tyyliin kuvauspaikka on avoin kaiken kansan pällistelylle.Kuva: Kilpailun järjestäjät ovat varautuneet siihen, että torstaina ja perjantaina paikalle ryntää kymmenkertainen määrä halukkaita osallistujia. Jokaiseen action-pisteeseen on pystytetty jonotusaitaukset, jotka toivottavasti luovat järjestystä...Kuva: Kummankin sarjan voittaja saa upean paketin vaatteita, kenkiä, asusteita ja kaiken kukkuraksi iPodin! Voittajien palkinnon arvo on noin 650 euroa/voitto. Not bad!!
Jos siis satut olemaan Tukholmassa tänään tai huomenna, kannattaa suunnistaa SOUKiin ja osallistua kisaan. Osallistuminen ei maksa mitään!

Labels: ,


Comments:
Aika jännä idea, varmasti vetää porukkaa mukaan:)
 
Karrie: No kyllä se siltä vaikuttaa! Ehkä menen itsekin kuvattavaksi, jos selviän ikäkompleksistani. Ha ha!
 
Kannattaa osallistua. Eihän tuosta voi jäädä muuta kuin positiivinen fiilis. H&M näytti ostaneen Cheap Mondayn omistavan yrityksen itselleen. Kuinka iso uutinen tämä on Ruotsissa? Suomessa ei kauheasti ole noteerattu.
 
Sakari: Yllättävän pieni uutinen - ainakin toistaiseksi - tuo yrityskauppa on täälläkin ollut. Saa nyt nähdä, miten keskustelu lähtee käyntiin. Luulisi, että siitä vähän enemmän kohistaisiin!
 
Vau, kuulostaapa hauskalta kisalta :D. Milloinkohan Suomeen saataisiin jotain tuollaista?

Osaatko kertoa millaista stailausapua kisailijoille annetaan? Eikö kisaan kuitenkin osallistuta omat vaatteet päällä, vai mites?
 
Heidi: Omat vaatteet on kaikilla tosiaan päällä. Sikäli kun tajusin oikein, tuo stailausapu oli lähinnä neuvoja, miten vaatteet ja hiukset kannattaisi asetella. Eli ei mitään kovin perusteellista, mutta kivaa silti.
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?