Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Verkkoputiikki??

Wednesday, January 09, 2008

Verkkoputiikki??

Olisiko sinusta hauskaa/kiinnostavaa/mukavaa, jos ruotsalaisia merkkejä kuten Monkia ja Cheap Mondayta, joita on hankala saada Suomesta, voisi ostaa netistä?

Mintulle on tarjoutunut mahdollisuus perustaa pieni verkkoputiikki, jossa olisi myytävänä valikoituja asuja ko. merkkien ja muutamien muidenkin (mm. American Apparel, TopShop, WESC) mallistoista. Tilaisuus tuntuu houkuttelevalta, mutta en oikein tiedä uskallanko ryhtyä puuhaan… Tarkoitus olisi, että tarjolla olisi sellaisia vaatteita, joita itsekin haluaisin käyttää.

Ainakin Monki olisi ihan pakko saada mukaan, koska niiden mallistot on ihan mahtavia - sekä rentoja että skarppeja yhtäaikaa. Yleensä kaikissa Monkin vaatteissa on jokin kiva juju, leikkaus, painatus tai muu yksityiskohta joka tekee muuten yksinkertaisesta mallista persoonallisen. Hyviä esimerkkejä on sekä Peetun että Mintun aleshoppailupostauksissa. Cheap Mondayn rento farkkutyyli toimii myös, vaikka neon-printti hupparit tuskin päätyvät Go 4 it vol. 2 Shoppiin.
Ajattelin, että myös American Apparellia olisi kiva ottaa myyntiin, koska pidän itse tosi paljon oikeastaan kaikista heidän vaatteistaan. Voisin helposti tilata koko malliston itselleni. (Hihi). No nämä voisin kyllä jättää suosiolla väliin...Tavoitteena olisi, että voisin tarjota myös mahdollisuuden hankkia ekologista designia, kuten Camilla Norrbackia ja Lovisa Burfitin silkki-t-paitoja edellä mainittujen merkkien lisäksi, mutta niitä tulisi varmasti valikoimiin vasta vähän myöhemmin.

Pari ruotsalaista muotibloggaria on avannut putiikin bloginsa yhteyteen (tsekkaa esim. Amanda ja Sigrid). Heillä tosin molemmilla on myynnissä pääasiassa 2nd hand –vaatteita, mutta ajatus on vähän saman tyylinen. Amandalla on ilmeisesti ainakin suunnitelmissa lisätä putiikkinsa valikoimiin kauneudenhoitotuoteita ja peruukkeja!

Ennenkuin ryhdyn verkkoputiikin pitäjäksi olisi mahtava kuulla vähän kommentteja, olisitko sinä kiinnostunut verkkoputiikista, jonka valikoimissa olisi mm. Monki, Cheap Monday, TopShop ja American Apparel?

Labels: ,


Comments:
Monki, American Apparel ja TopShop kuulostavat oikein mielenkiintoisilta! Erittäin vainoharhaisena ja kokojen sopivuutta peläten en ole tosin koskaan mitään netin välityksellä tilannut, mutta ehkäpä vielä kokeilen. Netissä kun tuppaa törmäämään aina välillä uskomattomiin helmiin. Tuntuu astetta turvallisemmalta tilata esimerkiksi sinun tai jonkun muun "tutun" kaupastasi kuin täysin tuntemattoman nettifirman.
 
Olen olen ! Kuulostaa oikein mielenkiintoiselta. Mutta pitää olla mahdollisuus tilata myös keski-eurooppaan koska muuten jään ilman =(
 
Loistavaa! Mainitsemiasi merkkejä olen todellakin kaipaillut. Pieni nettiputiikki, jonne joku on pettämättömän tyylitajunsa avulla valinnut parhaat palat kunkin merkin tuotteista kuulostaa täydelliseltä. Go for it!
 
OHHHH! Täällä yksi, joka ostaisi putiikin heti tyhjäksi. ;)

Ei vais, mutta kyllä harmittaa, kun viime Tukholman-reissulla en ostanut esmes Monkista kuin yhden hassun topin.. blogeissa ja kavereillakin on sen jälkeen näkynyt niin huippuja vetimiä sieltä.

Rohkeutta pyttyyn, tämähän on mahtava idea! :)
 
paras pitkään aikaan kuulemani idea! voi luoja innostuin jo pari ekaa lausetta luettuani!

ja aa:sta tulikin mieleeni, että kun sinähän olet sieltä niiden nettikaupasta(virallinen) tilaillut, niin kauanko kesti toimitus? kun tilasin sieltä viime viikon keskiviikkona ja odottelen kuumeisesti mekkoni saapumista. ja tyhmänä täytyy asiantuntijalta vielä kysyä, ettei itse enää tarvitse mitään tilausvahvistuksen tultua sähköpostiin tehdä, paitsi odottaa vaatteen saapumista?
 
Mainitsemiasi merkkejä myyvä nettikauppa kyllä kiinnostaa kovastikin, mutta vähän mietityttää hintapolitiikka. Kasvaako vaatteiden hinta hulluksi?
 
Periaatteessa joo, kiinnostaa. Uskon että monia muitakin:)
 
mä olisin erityisesti tosta cheap mondaysta innoissani! kannatan ehotusta. ja mitä nyt näitä postauksia/muita muotiblogeja oon kattonu niin American Apparellistakin saa tosi kivan näkösiä vaatteita.

ja kuten dixillusions sanoi, tuntuisi jotenkin varmemmalta tilata niitä täältä joltain "oikealta" ihmiseltä kuin joltain firmalta. no olipas huonosti selitetty.
 
TopShop, CheapMonday ja American Apparel kuulostavat tosi hyvältä... Meinasitko vain naisten vaatteita? :)
 
Dixillusion: Ajatuksena tosiaan on, että multa voisi kysyä suoraan kokoihin ja muihin liittyviä asioita. M koko kun ei kaikilla merkeillä ja kaikissa malleissa ole ollenkaan sama juttu.

Lily: Hienoa! Ihan noin pitkälle ei asioita ole mietitty, mutta miksei sitä yhtä hyvin voisi Keski-Eurooppaan toimittaa. Postikulut on ainakin ihan samat.

Linnea: Kiitos kannustuksesta!! Kyllä oikeesti tosiaan kiinnostaisi heittäytyä tällaiseen hommaan!

Duussi: No tuo kuullostaa kyllä tosi kannustavalta! Itsellenikin käy usein ulkomailla niin, että en paikanpäällä oikein tajua, että nyt pitäisi toimia...

Tinja: AA lupaa tilauksen muutamassa päivässä. Mutta viimeksi sain muutaman päivän jälkeen sieltä meilin, että tavara on väliaikaisesti loppu ja toimitus kestää pidempään. Sain mekon reilussa parissa viikossa kumminkin.

Mun mielestä siinä tilausvahvistuksessa on linkki, josta voi tarkistaa tilauksensa, mutta kyllä se sieltä tulee, jos kerran tilausvahvistuskin on tullut.

Secretary: Sama kysymys, eli hinnat, on askarruttanut itseänikin! Todennäköisesti hintataso olisi pakko olla vähän korkeampi kuin esim. Monkilla putiikissa, mutta kuitenkin mahdollisimman edullinen.

Didi: Tuo on tosi kiva kuulla! :)
 
monki ehdoton, sitä niin vaikea saada! ja american apparel. sellaisilla varmaan menestyisi paremmin, joita ei täällä muuten juuri ole? nam kuulostaisi hyvältä, vaikkakin toki riskiltäkin :o
 
Ninni: Ajatus olisi tosiaan, että voisin olla tällainen henkilökohtainen assistentti täällä ja antaa tarkempaa infoa vaatteista jne.

Antti: jooo... Eniten varmaan aluksi ainakin naisten vaatteita. En usko, että koko valikoima tulee olemaan kovin suuri heti alussa. Jotain cooleja t-paitoja ja muita paitoja, jotka sopivat sekä miehille että naisille tulisi kyllä mukaan.
 
Anonymous: No siinähän on tietty riskinsä ja siksi täällä olenkin vähän kahden vaiheilla... :)
 
oioioijoijoi!!!
Mahtavaa!!!!!!
Olen asiakas jo nyt :)
Monki, AA ja topshop 4 me!
 
Olisi tosi hienoa kun pystyisi blogista shoppaamaan tuotteita joita ei suomessa myydä! :) Minua kiinnostaisi varsinkin Monki, AA ja TopShop ;)

Saanko vielä kysellä että mitä teet tällä hetkellä? Siis opiskeletko (mitä?) vai oletko töissä (missä?). :)
 
WeSC on suurta herkkua mun korville. Mietinkin tuossa että, miksi et pistä pystyyn yritystä. Tukholmassa pikku putiikille varmasti olisi kysyntää. Tässä heti yksi vakkariasiakas :)
 
Tuuletan erityisesti TopShopin puolesta! Monkikin kuulostaa hunajalta Henkkamaukka/Ginatricot/Mango/Zara
tyyppisten edullisten vaateketjujen piristykseksi!
 
Varmasti tilaisin <3 Koska avataan ;)
 
Topshopin kenkiä olisi ainakin älyttömän ihana pystyä ostamaan nettikaupastasi! Oikein hyvä idea, toivottavasti saat asiat toimimaan!
 
Innostuin ihan puolestasi! Mutta työtä varmasti teettää. Toisaalta varmaan kannattaa palvella tulevat asiakkaat mahd. hyvin turhien palautusten ja vaihtojen välttämiseksi, mutta aikaa siihen(kin) varmasti uppoaa. Varastointikin lienee oma kysymyksensä. Mutta hauskaa luulisi olevan (ja toivottavasti löisi myös vähän leiville :)!). Ja jos päättäisit jossain vaiheessa lyödä hanskat tiskiin, se lienee olennaisesti kevyempi kuvio kuin live-putiikin kohdalla. Itse olen shoppaillut jos jotakin nettiputiikeista, ihan varmasti kokeilisin Go 4 it kolmostakin!
 
No TODELLAKIN! Ja juuri oikeat merkit. Oih, ole ihana ja tee se!
 
UIJUI! Ehdottomasti!

Eiku vaan tuumasta toimeen (:


-mimmi
 
Eikös blogisi nimikin sen jo kerro: Go 4 it!!! Voin melkein luvata, että näiltä leveysasteilta saat tilauksia noilta merkeilta ihan tukkiutumiseen asti, hahah...
 
No todellakin, toihan kuulostaa tosi hyvältä idealta!! :)
 
Kyllä ehdottomasti! Tilaisin varmasti!
 
Loistava juttu ja muuten hyvät merkit, mutta WESCIN voi tosin heti tiputtaa, ihan last season jo viime vuonna. Merkkiä myydään varmaan pian jo ruokakaupoissakin!? Mutta muuten jees ja todellakin, tuumasta toimeen!
 
Tämä nettishoppailu-addikti olisi ainakin ihan innoissaan :)
 
Hetihetiheti!! Ihan mahtava idea! Monkia ja Topshoppia kaipailisin =)Sitäpaitsi olisi kivakin tilata "tutulta" myyjältä, jotenkin minussa elää se perussuomalainen epäluulo pieniä nettiputiikkeja vastaan :D
 
Kyllä kiinnostaa paljon!! kauppa pystyyn vaan!
 
Kaikki nuo merkit tulisivat tarpeeseen. Jos hinnoissa ei olisi kauhean paljon ylimääräistä, postikulut siedettävät, kauppa luotettava ja maksu suoritettaisiin vaikka verkkopankin kautta helposti, kuuluisin kyllä varmasti asiakaskuntaan! Juuri noiden merkkien puuttuminen Suomessa harmittaa. Toivottavasti putiikin toteutuessa sana kiirisi ja lisää lukijoita ja ostajia tulisi.
 
Kyllä kiitos!
 
Kuulostaa aivan mahtavalta! :) Jenni ainakin heiluttaa kättä ilmassa villisti kannatuksen merkiksi. Kaikki nuo merkit kiinnostavat ehdottomasti. :)
 
Tuleva tilaaja jos
a) hinta ei nouse pilviin
b) maksaminen onnistuu helposti, laskulla, verkkopankin kautta tms. (ei siis tarvetta esim. visalle)
c) tuotteet on helppo palauttaa
 
Tosi hyvä idea, etenkin TopShop ja Monki houkuttaisivat minutkin ostoksille nettikauppaan. Cheap mondayta ja WESC:a on ainakin Helsingissä hyvin saatavilla, joten tuskin hankkisin niitä verkkokaupasta postareiden yms. kulujen takia.
 
Ehdottomasti, tartu tilaukseen! Ja toimitathan muuallekin kuin Suomeen ja Ruotsiin. ;-) Tästähän voimmekin keskustella enemmän ensi viikolla Tukholmassa (lähetän sulle mailia vielä tänään).
 
JOOOOO!! vähän innostuin ku luin tätä! :D:D
 
Tuleva tilaaja jos
a) hinta ei nouse pilviin
b) maksaminen onnistuu helposti, laskulla, verkkopankin kautta tms. (ei siis tarvetta esim. visalle)
c) tuotteet on helppo palauttaa

--> yhdyn näihin. ja varmasti ainakin top shop saa tilaisuuksia täältä :)
-fanni
 
Luulen että ainakin TopShop ja AA olisivat ihan magneetteja. AA:ta saa toki nytkin tilattua netistä niiden omasta nettikaupasta, mutta postikulut ovat niin älyttömät, että niiden kanssa luulisi olevan helppo kilpailla.

Aika monia ruotsalaismerkkejä, esim. juuri Cheap Mondayta, myydään muuten nettikaupoissa kuten zoovillage.comissa, joten siitä olen eri mieltä että Cheap Mondayta olisi vaikea saada Suomesta. Tilaamallahan noita saa :).
 
olet jumala jos sen teet. : D
juurii nuo merkit, joita himoitsen muttan täältä maalta saa, missä satun asumaan.
 
AA:n postikulut suomeen eivät todellakaan ole älyttömät (vrt. esim. ASOS). En suosittele sen ottamista valikoimiin, koska heidän oma verkkokauppansa toimii erittäin hyvin palautuksineen kaikkineen.
 
Olisin todellakin kiinnostunut! Monki, AA ja TopShop kuulostavat parhailta.
 
Täälläkin yksi potentiaalinen asiakas :)

Varsinkin jos kauppaasi tulee Topshopin ja Monkin kenkiäkin ;)
 
Olisin todellakin kiinnostunut!
 
Jee! Kannatan tätä ajatusta, täältäpäin noiden tuotteiden saanti on käytännössä mahdotonta. Voisi olla myös kannatta liikeidea :)

Hyvä Minttu!
 
Olisin todella kiinnostunut. Suomesta on lähes mahdoton saada kivoja vaatteita, sillä täällä shoppailut rajoittuvat sihen H&M - Seppälä - Lindex - Vero moda - Only -valikoimaan. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta idealta. :)
 
Samoilla linjoilla mäkin, eli kyllä vaan kiinnostaisi! Monki houkuttelisi ainakin, samoin TopShop ja AA. Kuten jo muutamassa kommentissa on todettu, "tutulta" myyjältä ostaminen madaltaisi taatusti nettishoppailun kynnystä.
 
Vau, kuulostaa ihan sika kivalta! Kyllä täälläkin olisi yksi tilailija valmiina, jos vain Suomeenkin toimittaisit ;)
 
UPEAA ! Go for it (;
 
Janica: Mahtavaa - nyt mulla on jo yksi asiakas!! :)

Elin: Opiskelen päätoimisesti muodin teoriaa Tukholman yliopistossa ja käyn siinä sivussa myös vähän töissä. Toimistohommia.

Sakke: Kivaa, kun on jo oikein vakkariasiakkaita!!

Ninnis: Hyvä tietää... TopShopia siis!

Honeychild: Joo... Täytyy nyt katsoa, miten tässä asiat lähtevät rullaamaan.

Tuike: No kiitos tuhannesti kannustuksesta kompis! Onhan tää taas Minttumaista ehdin-kyllä-tehdä-kaiken -tyylistä toiveajattelua, mutta tilaisuus tuntuu tosi houkuttelevalta!

Vilma: Kiva kuulla, että olen oikeilla jäljillä!!

Mimmi: Kiitos kannustuksesta!!

Heidi: Ehkä nimi on enne - kuka tietää... :D

Desthea: No sullahan on kokemusta yrittäjyydestä. Siinä on kyllä jotain, mikä kiehtoo...

Anonymous: Hienoa!

Dolce Vita: Ai kun hienoa! Vaikka eikös siellä teilläpäin Monkia ja Cheap Mondayta saakin?

Nelliina: Kyllä tässä varmaan ryhdytään tuumasta toimeen... Ja minultahan voi sitten aina kysyä, jos oston yhteydessä on epävarma olo.

Pipsu: Kaikki luettelemasi asiat yritän tietenkin saada kuntoon. Ongelma on, että esim. TopShop ei oikeasti ole mitenkään älyttömän halpa...

Ee: Kiitos!!

Jenni: Kiitos kannustuksesta!

Anonymous: a) hinnat pyritään pitämään kurissa tietty, mutta H&M:n hintojen kanssa on ihan mahdoton kilpailla...
b) tuo täytyy tosiaan selvittää
c) no postilla varmaan. Ei kai sitä oikein muuta systeemiä voi olla?

Dirna: Ok! Toi oli tosi hyvää tietoa! Pitikin kysellä noiden merkkien saatavuutta Suomessa.

Bisquits: Ilman muuta! Ruotsista on koko Eurooppaan samat postikulut, niin että mikä ettei!

Anonymous: Tosi kiva kuulla tuo!

Fanni: Yritän saada nuo asiat kuntoon!

Vasiliisa: Sulla on hyvä pointti tuossa! Minun pikku putiikkini taitaa kuitenkin olla niin pikkuriikkinen, että hinnoilla on hankala alkaa kilpailla...

Annskuu: hihi! Kiva kuulla! :D

Anonymous: Hyvä pointti! Taitaa myös olla, että heidän tilausmääränsä menee yli mun "varastointikyvyn".

Rumble: Hyvä, hyvä!!

EV: saa nyt nähdä... voi olla, että kengät tulee mukaan vasta vähän myöhemmin.

C: Hienoa!

Hanna: Kiitokset kannustuksesta!

Marika: Tosi hyvä, jos kuullostaa kiinnostavalta!

Jose: Itsestänikin olisi paljon mukavampi nettishoppailla, jos olisi edes jotenkin tuttu myyjän kanssa. Niin se vain on.

Pupupaita: Tosi kiva kuulla! :)
 
Olivia: :) ehkäpä teenkin sen!
 
Kuulostaa tosi hyvältä!!
 
mahtava idea! Topshop ja Monki houkuttaa erityisesti:)
 
Mahtva idea! Osaatko sanoa, paljon tuotteet (esim. Topshop) tulisivat maksamaan? esim. t-paidat.. Ehdottomasti kannatan tähän ryhtymistä! Koska ajattelit toteuttaa? :) Täällä odotetaan jo innokkaana.
 
Yksi asiakas ilmoittautuu heti! Enkä ole selvästikään ensimmäinen - eikun kauppa pystyyn :)
 
Muotioikku: Mahtavaa, että olet tuota mieltä!! :)

Runway: Kiva kuulla! Laitetaanpa muistiin.

Anonymous: Ihan vielä en valitettavasti osaa sanoa mitään tarkkaan...

Honey Junkie: Kivaa! Kyllähän tämä aika lupaavalta vaikuttaa. :)
 
Siis kyllä! Minustahan tulisi kertaheitolla vakioasiakas! Kuulostaa ihan liian loistavalta idealta!
 
Olisi todella mahatavaa!! Erityisesti American Apparel ja ekologiset merkit kiinnostaisivat.
 
Mahtava juttu jos tollasen saisit pystyyn! Topshop kuulostaa erityisen kivalta, kuten myös Monki :) toivottavasti onnistuu!
 
Moi,

TopShop -- Go for it :) Suosittelen lämpimästi TopShopia- ovat aina trendeissä edellä huimasti Suomea (HelloKittyä näkyi jo 8vuotta sitten opiskellessani siellä) ja ainakin omat ostokseni ovat olleet laadukkaita.
Suosittelen siin lämpimästi
 
Salla: Mahtavaa! Tosi kiva, että olet tuota mieltä!!

Anonymous: Ekologisia merkkejä onkin ylltättävän hankala löytää... But I'm working on it!

Elinanas: Toivotaan... :)

Pike: Kiitos kaunis kannustuksesta!
 
Perusta ihmeessä! Varsinkin AmericanApparel ja TopShop kiinnostaisivat-
 
Tämä olisi loistavaa! Tilaisin varmasti! Mistä tallainen tarjous perustaa verkkokauppa tuli?
 
AA, Topshop ja Monki kuulostaa kyllä kivoilta. Mutta olenko ainoa WESC-fani täällä? Sitä myös kehiin!
 
Ei voi muuta sanoa kuin go 4 it!! :) Eniten kiinnostaisi Monki ja Topshop, kun niihin ei täältä Suomesta pääse mitenkään käsiksi.:)
 
Oi, monkia tänne ja heti! Rakastan heidän printtipaitoja, jopa äkkiseltä vilkaisulta. Muutenkin tarjonta näytti todella kivalta.
 
Anonymous: Pistänpä nuo muistiin! :)

Elena: Mahtava kuulla, että kiinnostuneita riittää

Anonymous: Laitan ilman muuta kaikki toiveet muistiin. Saa sitten nähdä miten valikoima lopulta muodostuu.

Marianna: No just tuo oli vähän se alkuperäinen ajatus - eli merkkejä, joita on tosi hankala saada Suomesta.

Anonymous: Monki on yksi omistakin suosikeistani! :)
 
JOO JOO JOO!
Kommentoin hirveässä kiireessä, enkä ehtinyt edes lukea koko juttua, mutta siis ajatus ja idea kuulostavat ihan törkeän loistavita! Tää olis ihan dream come true (:
 
kiinnostaa kiinnostaa kiinnostaa todellakin!
 
Siis en oikein ymmärrä että mistä saat niin paljon vaatteita että voisit myydä niitä? Siis ovatko ne kaupat mukana jutussa vai?
 
vautsi, odotan innolla :)
 
Kannatan!!! :) Ehdottomasti toteuttaan tätä ideaa :) ..ja Sallan sanoja lainatakseni; "olen jo vakioasiakas" :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?